10 Octombrie, 2025, 09:06:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: voluptatea insultei rapide  (Citit de 3539 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 August, 2004, 10:59:18 p.m.
Citit de 3539 ori

khalia

Extraordinara este rapiditatea cu care apare pe buzele noastre insulta la adresa unui semen.Insulta tare.Insulta devastatoare.Zilnic, cat ai zice"peste", cineva il face pe altcineva, cu voluptate:idiot, tampit, imbecil, etc.
« Ultima Modificare: 27 August, 2004, 08:14:36 p.m. de khalia »

27 August, 2004, 08:59:56 p.m.
Răspuns #1

androgin

Vizitator
incerc o senzatie tare ciudata in fata potului tau...in ciuda gravitatii situatiei expuse nu-mi pot stapani totusi zambetul din coltul gurii...
cred ca m-a amuzat  inmod deosebit cuvantul "voluptate" folosit intr-un asemenea context :)

ti s-ar parea mai elegant sa nu folosim insulte "tari" si "devastatoare", cum foarte poetic le numesti tu, ci sa  recurgem constant la comentarii subtile si cuminti?
cu riscul de a fi acuzata de discriminare  trebuie s-o spun: exista pe lumea asta si idioti si prosti si chiar multi altii... iar cuiva cu un nivel de toleranta al imbecilitatii extrem de scazut nu cred ca i se poate refuza  libertatea de exprimare.

nu e deloc placut ca in procesul traversarii regulamentare a strazii sa fii claxonat si injurat de toti sfintii de un cetatean agitat si evident grabit si pe deasupra complet necunoscut...dar parca exista o oarecare alinare in a-i repezi la randu-ti o vorba taioasa.
sa nu mai vorbesc de acele persoane pe care ajungem sa le cunoastem si care isi dovedesc in mod repetat ignoranta (fie ea si raportata la propriile noastre standarde tot ignoranta ramane)... cand nu le putem indeparta din preajma noastra se cere un singur lucru: franchete!

ca suntem liberi sa opinam la adresa semenilor nostrii este la fel de adevarat ca faptul ca si ei au dreptul de a ne ... cataloga. parerile celor care nu conteaza n-ar trebui sa ne starnesca nici un interes. fiecare alege ce sa asculte si pe cine si modul in care reactioneaza.

nu sunt adepta certurilor ca la gura cortului, dar cand ma trezesc prinsa intr-un astfel de conflict mi se ridica un semn de intrebare...ceva din sistemul meu de valori m-a determinat sa ma las luata de val...daca aflu ce anume, fara a ma ascunde in spatele falselor principii morale, poate voi reusi sa evit viitoarele sarade.

oare eu cat de corect imi evaluez semenii?? hm...greu! greu!

27 August, 2004, 09:23:46 p.m.
Răspuns #2

khalia

Nenorocit nu mai spune nimic
.Nefericit e un arhaism.Totusi e un adverb straniu ca si desi
.Lenes e o blandete de vorba.
Hot ca si lichea risca banalitatea.
Magar nu are nici o vigoare.
Mitocan e gata gata sa sune agreabil.
Prost are deja parfum de dragut.
Antipatic e barbarism……si lista poate continua.Nu mai exista insulte moi, asa si asa, moderate, ingaduitoare, mai tra-la-la.De unul tra-la-la nu mai stiu nici copiii.Insulta ori e distrugatoare, ori tragi apa dupa ea.
   Intra-adevar e o senzatie …”.linistitoare” dupa ce-I adresezi unei pers.un adjectiv de acelasi calibru cu nemultumirea pe care ti-a creat-o.Nu numai ca nu ma linistesc, dar ma enerveaza si ma mir de aceasta explozie rapida a insultei atroce, intr-o lume care a abrogat mirarea: ma enerveaza si ma nelinistesc viteza, spontaneitatea, multumirea de sine, placerea care pogoara imediat si mai ales perspectiva de a fi considerata patetica……