11 Octombrie, 2025, 02:32:02 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ''Bisericutze pe forum?'' sau ''Care-pe-care''  (Citit de 6593 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 August, 2004, 02:54:52 p.m.
Citit de 6593 ori

friend

Vizitator
Daca esti mai vechi pe acest forum probabil ca deja ai schimbat cateva mesaje personale cu unii membrii. E mijlocul prin care poti ajunge sa-i cunosti mai bine pe aceia care ti-au starnit curiozitatea prin mesajele lor sau fata de care te simti cumva atras datorita cine stie carui amanunt interesant.

E lesne de inteles ca atunci cand cineva te trateaza cu simpatie sau adreseaza aprecieri pozitive mesajelor tale, sa fi animat de dorinta de ''apropiere''.

Cum, la fel de adevarat, este si faptul ca un mic amanunt, cum ar fi spre exemplu un nume rau ales, poate fi de ajuns ca sa-i tina pe ceilalti la o oarecare distanta.

Intr-un loc cu o asemenea tema in discutie, cum este dragostea, e absolut normal sa se intalneasca suflete sensibile si cu resurse mari de afectivitate. Sunt, asadar, intrunite cele mai importante conditii necesare realizarii unor, hai sa le zicem, relatii, intre doua sau mai multe persoane care sa-si fi descoperit puncte comune.

Mi se pare a fi un lucru absolut normal si poate chiar de dorit a se intampla. Nu putem nici macar prevedea in totalitate consecintele pozitive ce-ar rezulta de aici. De aceea, nu voi incerca sa enumar motive ce-ar sta la baza acestor contacte, caci fiecare stie el insusi ce interese il anima atunci cand intreprinde un asemenea demers.

Totusi, un scop inalt, ar putea fi acela al derularii unor proiecte comune pentru imbunatatirea forumului. In afara acestuia, raman insa toate celelalte de care aminteam un pic mai devreme.

Asemenea ''aliante'' s-ar putea realiza, sa fim sinceri, si intre persoane rau intentionate, venite aici cu scopul de a distruge. Gen moony. Daca ar trebui sa fim realisti - si ar cam trebui - e de asteptat ca pe viitor sa patrunda aici indivizi care, fie chiar si printr-un limbaj violent sau obscen, sa reuseasca sa indeparteze pe multi de forumul nostru. Astfel, acest loc pentru suflet nu-si va mai implini menirea. Avem, deci, un motiv suficient de important pentru a ne uni.

Tin sa repet insa, ca exista inca o multime de alte motive pentru care puteti dori sa va cunoasteti intre voi. Nimeni sa nu creada ca unicul scop e acela al formarii unor grupuri elitiste sau intelectuale.

Peste toate insa vei avea nevoie si de curaj. Curaj de a initia un prim contact. Daca pentru o fata lucrul acesta s-ar putea dovedi nepotrivit atunci cand in discutie e un baiat, totusi va propun ca in acest loc sa lasati un mic, foarte mic semn, prin care sa atrageti atentia asupra voastra persoanei care va intereseaza. Cu atat mai mult cu cat, nou venit fiind, e nevoie de timp pentru a te face cunoscut. Nu confundati acest topic cu sectiunea existenta deja ''Nou veniti''. Si pe aceea o citim intotdeauna.

De aceea, iti sugerez sa scrii fie si doar numele persoanei pe care vrei s-o cunosti. Un fel de ''beep''. Cine stie, poate ca in acest fel vei primi un mesaj de raspuns.

Subiectul e departe de a fi epuizat: se mai pot spune inca multe lucruri. Tin insa sa impart cu voi aceasta placere si, fara a fi un lider de opinie, astept aici propunerile si ideile voastre. Comentariile, sunt cele pe care le doresc, chiar. Insa cel mai mult as vrea sa vad nume de persoane pe care intentionati sa le cunoasteti. Abia atunci voi intelege ca demersul meu da rezultate.

Si nu uitati, toate drumurile incep la fel: cu un prim pas!

Va iubesc!

« Ultima Modificare: 27 August, 2004, 08:06:08 p.m. de friend »

27 August, 2004, 03:10:21 p.m.
Răspuns #1

friend

Vizitator
Poate si din dorinta de a va face curaj dar si cu intentia de a oficializa cumva acest lucru tin sa va spun ca prima persoana care mi-a trezit un interes a fost Diana. De ce?

Undeva, pe la inceput, raspunzandu-mi pe forum, mi-a adresat cateva aprecieri dragute si dorinta de a dialoga in continuare. Apoi am observat in mesajele ei referiri la Dumnezeu, subiect pentru care, recunosc, am o sensibilitate deosebita. Ulterior, incepand munca de redactare a acelui Bestseller ''Am iubit o fata'', am simtit nevoia cuiva care sa ma ajute cu un sfat si o incurajare. Am intuit ca ea ar putea fi partenerul ideal: a mai colaborat la scrierea unei carti, e inteligenta si banuiam ca vorbim aceeasi limba.

Iata doar cateva din motivele pentru care astazi punem bazele unei colaborari pe acest forum si gandim impreuna proiecte de anvergura. Consider colaborarea cu ea un castig absolut.

Asteptam ca si altii sa ni se alature.
« Ultima Modificare: 27 August, 2004, 09:33:42 p.m. de friend »

27 August, 2004, 09:42:36 p.m.
Răspuns #2

androgin

Vizitator
e novatoare ideea ta si imi place. ma tem insa ca majoritatea membrilor forum-ului vor ezita in a-ti urma...chemarea:) si asta pentru ca a-si face publice preferintele le poate afecta chiar si intr-o mica masura intimitatea pe care au cautat-o de la bun inceput aici.
sper totusi sa ma insel...si cred ca o eventuala reusita ar produce un fel de schimbare la fata a batranului LoveTime...se simte, cred, nevoia de altceva.

personal va recunosc ca sunt impartiala in ceea ce va priveste, dar asta nu pentru ca nu mi-ati ridica nici un interes (unele dintre subiectele puse in discutie in ultimul timp mi se par chiar antrenante si interesul meu se limiteaza la a va raspunde si provoca la randul meu) ci fiindca, cu imensa bucurie v-o spun, intr-un fel, cautarea mea pe acest forum s-a incheiat. da! am gasit aici ce cautam...pe cine cautam, mai exact. si daca aleg sa nu-i divulg numele o fac pentru a-i respecta sau pentru a NE respecta intimitatea.
ce vreau sa se retina din toate astea este ca intr-adevar este posibil ca,indraznind sa legam acele "relatii" de care ne vorbeste friend, sa gasim tot ceea ce cautam si chiar mai mult! curaj! ;)

profit acum de ocazie sa-i inaintez(inca o data :) ) multumiri celui care a avut de la bun inceput initiativa LoveTime-ului, fara de care as fi ratat o sansa unica, Delacoix! tot respectul!

numai bine!

« Ultima Modificare: 27 August, 2004, 10:14:35 p.m. de androgin »

27 August, 2004, 09:48:27 p.m.
Răspuns #3

instinkt

Desi sunt intr-o perioada "neagra" a existentei mele, nu neg ca la un moment dat, s-ar putea sa gasesc pe acest forum, colacul de salvare... Sincer, cand am dat de voi mi-am zis: "Gata. O sa ma ajute enorm !". Si intr-adevar, prin toate discutiile de aici si prin toate topicurile deschise am reusit sa vad un pic altfel lucrurile... Inca nu pot sa spun ca sunt alt om, pentru ca as minti, dar cu timpul (si alaturi de voi) sper ca voi reusi sa trec peste toate si.... cine stie.... poate chiar sa intalnesc pe cineva aici...

Who knows ???

Pana data viitoare, va urez la toti noapte buna si... Sa fiti iubiti !

27 August, 2004, 11:30:26 p.m.
Răspuns #4

DIANA

Vizitator
Nu pot sa nu ii multumesc lui friend pentru cuvintele frumoase si sincere cu care a descris relatia noastra! Sunt flatata peste masura! Vreau sa subscriu la invitatia lui spunandu-va ca daca nu da un scop mai inalt mesajelor noastre pe forum riscam sa ne plafonam.  Orice discutie este inutila daca in urma ei nu se nasc niste idei, niste solutii pe care sa ne simtim ambitionati sa le punem in practica. Si asa oamenii discuta peste tot, in talk-show-uri, in presa, despre vrute si nevrute, cu rost si fara rost. Haideti sa fim mai indrazneti, cu riscul de a fi putin mai "catolici decat Papa". Merita sa incercam si nu avem nimic de pierdut! E tot o...provocare! Continui sa scred ca ceilalti au mai multa nevoie de noi decat avem noi de ei. Si nu o spun cu infatuare ci cu scopul de a va determina sa va alaturati ideii noastre de a ne face utili.
« Ultima Modificare: 28 August, 2004, 01:01:35 a.m. de DIANA »

29 August, 2004, 03:04:13 p.m.
Răspuns #5

friend

Vizitator
Daca as fi intentionat sa aduc laude Dianei sau sa spun lucruri frumoase despre ea atunci, fiti siguri, n-as fi facut-o doar in 5 randuri. Ce-am urmarit insa a fost sa dau un exemplu cum poate fi starnit interesul pentru cineva. Sper ca v-a fost util.

In cateva cuvinte acum, doresc sa aduc in plus cateva lamuriri privind colaborarea de care vorbeam intre noi. Iarasi va este de folos.

Cand veti vedea mesajele purtand semnatura Dianei, sa fiti siguri ca ele reprezinta 100% rodul mintii si al inimii ei. La fel si-n cazul meu. Nu incepeti sa credeti ca, fie sub un nume fie sub calalalt, se ascund in realitate doua persoane. Veti vedea uneori raspunsurile noastre puse unul dupa altul. Ce veti mai crede atunci?

Nici un moment nu va exista in mintea mea intentia de a o transforma pe Diana intr-un Friend. Si reciproca e la fel de adevarata.

Uneori ne vom contrazice, caci nu se poate sa gandim in toate la fel. Tocmai lucrul acesta va mentine viu spiritul forumului si nu-l va ucide. Nu vrem sa transformam acest loc intr-un circ sau spectacol ieftin, regizandu-ne aparitiile sau scriind scenarii. Va este de folos s-o gasiti pe Diana ce-a adevarata si pe Friend 100% cel original.

Care mai e colaborarea, atunci? Ea consta in adoptarea unor principii si a unor teluri comune, in virtutea carora sa actionam. Alcatuirea unui front comun spre a cultiva valori morale inalte si a proteja acest forum de tot ceea ce ar putea sa-i dauneze. Sa conservam spiritul ''LoveTime'' si sa-l scoatem in evidenta.

Aceste lucruri, stiu foarte bine, trebuie mai intai definite pentru ca si ceilalti sa le poata constientiza. Nu-i insa acesta locul sa facem asta. Le veti gasi insa la tot pasul pe forum in raspunsurile noastre. Insa, nu va pripiti sa trageti concluzii doar citind urmatoarele noastre interventii. Avem nevoie de timp caci e mult de munca. Unde va fi cazul vom lansa topicuri noi, speciale. Exista o multime de idei in mintea noastra.

Ramane de vazut cat de multe dintre acestea vom reusi sa le punem in practica. Suntem abia la inceput insa un lucru e deja foarte clar: avem nevoie de concursul vostru.

Ati inteles, sper, ca prin colaborarea ce v-o propunem, urmarim de fapt realizarea unui MEDIU in care sa va puteti expune cat mai bine ideile, sa va puneti in evidenta valoarea si personalitatea si care sa va ajute sa va dezvoltati.

Aveti putintica rabdare!
« Ultima Modificare: 29 August, 2004, 03:20:00 p.m. de friend »

29 August, 2004, 03:05:53 p.m.
Răspuns #6

friend

Vizitator
Scriu acum, dar imi voi schimba mesajul pe care intentionam sa-l pun aici. Tot ce am postat la acest topic, ba chiar topicul insusi, a fost produsul mintii si al sufletului meu pe perioada vacantei de doua saptamani in care am fost in Valencia. A fost o perioada cu adevarat deosebita si pe care n-o voi uita niciodata. Intre prieteni dragi, care au facut tot posibilul sa simt dragostea lor, cu mesaje pe forum incitante si cu exceptionale descrieri ale frumosului din sufletele voastre, am trait o perioada de sublima implinire sufleteasca. Va multumesc mult si va mai spun odata ca va iubesc mai mult decat mi-as fi putut imagina vreodata.

Aceasta perioada ma va marca pentru totdeauna si fiindca mi-a oferit posibilitatea sa-mi limpezesc parerile in privinta unor domenii importante ale vietii mele si sa descopar totodata multe raspunsuri.

Dar exista si un neajuns totusi: in lipsa unui cadru potrivit, am ramas in urma cu mesajele pe forum. Ceea ce, veti vedea, nu inseamna putin lucru pentru mine.

De la inceputul acestei saptamani, insa, m-am intors la Madrid, acolo unde locuiesc. In mod absolut neasteptat pentru mine, aceasta intoarcere mi-a produs probleme de adaptare. Schimbarea de mediu m-a dat vertiginos peste cap. N-am reusit inca sa-mi regasesc linistea si echilibrul absolut necesare proiectelor pe care intentionam sa le demarez. Cu fiecare zi care a trecut fara sa fi facut ce-mi propusesem s-a adancit ingrijorarea mea. Imi dau seama ca-mi pierd entuziasmul si nu vreau asta. Voi gasi eu o modalitate sa ies din calea vantului asta cam rece. Spre exemplu acum ascult muzica si incep sa-i simt efectul benefic.

Andro, acesta a fost motivul pentru care am zabovit atat, ispitindu-te poate la a-ti pierde rabdarea. Dar nu pot sa-ti spun cat de mult m-a bucurat interventia ta aici. Prima fraza pe topicul acesta o scrisesem chiar gandindu-ma la tine. M-au entuziasmat cuvintele tale si au avut un efect incurajator pentru mine.  Exemplul tau personal va avea impact asupra celor care au nevoie de el.

Poate, insa, m-am inselat crezand ca si altii vor fi nerabdatori sa se aseze la aceasta masa rotunda pe care o intinsesem aici. E adevarat ca odata deschisa discutia nu voi mai da inapoi, cu una cu doua. Iar cand imi voi fi recapatat entuziasmul in totalitate iti voi scrie si ceea ce simteam sa-ti spun pe cand eram in vacanta. E lesne de inteles ca daca nu te-as fi anuntat pe forum asupra acestui mesaj, el n-ar mai fi venit azi, in forma aceasta.

Dar am facut-o, riscand sa par slab si vulnerabil, tocmai pentru a nu adanci si mai mult aceasta criza personala. Mesajul acesta ma tinea efectiv pe loc si sper ca din acest moment sa-mi recapat tonusul. Vom vedea. Scrierea acestui mesaj, chiar si in foma asta e o... victorie, caci am dus cu adevarat o lupta.

V-am iubit insa tot timpul.
« Ultima Modificare: 03 Septembrie, 2004, 01:41:39 a.m. de friend »

03 Septembrie, 2004, 09:57:16 p.m.
Răspuns #7

androgin

Vizitator
ma bucura gandul ca ceea ce mi s-a intamplat mie ar putea fi un bun exemplu unora. si, va spun, cu riscul de a ma repeta: merita sa incercati! (si acum ma adresez in special scepticilor)

friend, iti multumesc pentru cuvintele frumoase! speram sa-ti recapeti cat mai repede entuziasmul...dar eu cred ca deja l-ai recapatat, numai ca nu-ti dai inca seama  :)
pana acum proiectele tale pe forum au fost benefice si cred ca multi membrii imi impartasesc idea.

tine-o tot asa! esti pe drumul cel bun, iar noi te urmam ... ne ia noua, ce-i drept, mai mult timp sa ne mobilizam, dar pot sa te asigur ca suntem cu totii dornici de schimbare!

aaa...apropos, muzica chiar ajuta!   :)

10 Aprilie, 2005, 11:59:41 p.m.
Răspuns #8

Singur si trist

Se pare ca cel care a spus ca aceasta discutie nu va avea drum lung, a avut dreptate... din nefericire.Eu sunt nou pe acest site si am citit multe din discutiile de aici si au fost idei care mi-au placut si altele care nu se potrivesc cu tiparul meu de gandire. timid imi formez preferinte , pentru ca spusele unora sunt mai intrigante ca ale altora. Poate vreodata voi ajunge sa simt ca cineva ma intelege mai bine decat altcineva, sau ca unuia mi-e mai usor sa vorbesc pentru ca traieste sentimente esemanatoare. sa fim sinceri, relationam mai usor cu unii decat cu altii, comunicam fara prea multe vorbe cu unii si cu altii nu. De ce nimeni nu mai spune nimic aici?...Imi place sa va citesc gandurile si nu prea tarziu sa vi le impartasesc si eu.