10 Octombrie, 2025, 08:04:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ganduri...  (Citit de 6798 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Septembrie, 2004, 09:20:28 p.m.
Citit de 6798 ori

instinkt

...Nu stiu cum au trecut 3-4 saptamani de cand ne-am despartit. Privesc acum in urma si nu-mi amintesc mare lucru. Stiu ca am capul greu, pentru ca nu pot sa dorm. Cum sa pot ? Nu mananc aproape deloc. Imi aduc aminte ca nu am mancat nimic doar atunci cand incepe sa ma doara stomacul. Plang enorm, la serviciu, pe strada, acasa. Mai ales acasa, inconjurat de toate lucrurile pe care le am de la ea... Strang in brate o inima mare rosie, de plus, cu multe inimioare galbene pe ea... Da, STIAM ca ma iubeste. E unul dintre putinele lucruri pe care le stiu cu siguranta. Iar la serviciu, cand simteam ca nu-mi mai pot stapani lacrimile, ma duceam afara si plangeam in tacere pana cand puteam sa gandesc iarasi...

04 Septembrie, 2004, 02:47:57 a.m.
Răspuns #1

kytty

tot ce mai pot sa itzi spun este ca tu simti o durere de care eu nu am avut parte si nici nu imi doresc si nu doresc la nimeni, dar totusi char nu potzi sa te gandesti ca nu mai are rost?Ca fiecare dintre voi acum are un alt drum si care trebuie urmet sii credema ca nu meeeeeeeeeeeeeriiiiiiiiiiiiiiita, daca te-a facut sa suferi in halul asta. ai grije de tine...
Frumusetea vetii, intrece durerea de a muri!!!

04 Septembrie, 2004, 08:49:38 a.m.
Răspuns #2

androgin

Vizitator
instinkt, chiar daca ti se pare imposibil in momentele astea, are sa vine un timp cand ai s-o urasti!
iar apoi va urma o stare de liniste launtrica...pe atunci, ea nu va mai reprezenta decat un segment luminos din trecutul tau, o experienta ce se va dovedi, far doar si poate, utila.

eu in locul tau nu m-as gandi la posibilitatea de a o primi inapoi...dar degeaba iti spun acum toate astea. tu nu intelegi si nu te condamn!

iti doresc puterea si curajul de a te gandi  la VIITORUL TAU !

numai bine!

04 Septembrie, 2004, 11:49:46 a.m.
Răspuns #3

minerva

Vizitator
androgin, e prima data cand nu sunt de acord cu tine (in problema aceasta evident). nu e inutil sa-i spui. din contra trebuie sa i-o spunem toti:

nu la ieri,  nu la a o recastiga trebuie sa te gandesti si nici la maine (ti-am mai spus asta) la azi. la ce faci cu tine azi.

opusul iubirii nu e ura... este indiferenta. a incerca sa educi mintea spre ura e o greseala imensa. trebuie privit rational, cu bucurie fiecare sentiment dar tot rational sa spunem in dreptul lui ce-i anuleaza valoarea. mintea unui om indragostit practic elimina acest "a anula". credem ca nimic nu e asa important ca stiu eu ce gest tandru, ce privire, ce... si totusi.
ieri m-a mangaiat cu o vorba si am uitat toata durerea lumii... azi m-a ignorat si sufletul meu a primit durere cat nu poate cuprinde; ieri m-a zambit... azi...
nu-ti spune niciodata "si totusi mai ramane ceva"! scrie acel... ceva, defineste-l clar in mintea ta si in ziua cand ai sa-i gasesti ce l-a anulat vei putea scrie cea mai frumoasa scrisoare pentru ea. frumoasa, puternica si calda dar mai ales...a fost odata

poate nu-s convingatoare,  fiecare reactionam altfel afectiv-emotional. suntem diferiti genetic dar si... psihologic dar merita macar sa nu consideram eronata din start parerea celuilalt ci sa incercam a o testa

si uite asa am scris cand pentru androgin cand pentru instinkt. sper sa cititi amandoi...  deja am intrat in prea multe amanunte. zi usoara!

21 Septembrie, 2004, 06:21:55 p.m.
Răspuns #4

instinkt

Ma bucur sa vad ca esti online acum. Vreau si eu sa vina o data ziua aceea, in care voi putea sa scriu acea scrisoare despre care vorbesti tu. Acea scrisoare frumoasa, calda si plina de amintiri placute. O scrisoare care sa imi aduca zambetul pe buze... Sa imi aduca in minte, toate clipele dintre noi, intr-un sentiment de bucurie pt. ceea ce a fost Mai am momente cand ma gandesc la "ieri". Am si momente cand ma gandesc la "maine". Dar acum, ma gandesc la "azi". Si as vrea ca in fiecare zi sa nu vad altceva decat ziua de azi, cu toate urcusurile si coborasurile... Cu toate fericirile si dezamagarile ei... Sunt perfect constient ca va veni si ziua in care voi putea sa ma uit linistit la toate pozele pe care le avem impreuna intr-un si jumatate, si nu voi plange. Voi spune: "aici eram la....", "aici ne plimbam..."...

14 Octombrie, 2004, 12:42:21 a.m.
Răspuns #5

warrior_Xboy

sweet friend,

Cu totii trecem in viata prin momente dificile carora vrem sau nu vrem trebui sa le facem fata,nimeni nu ne intreaba daca vrem sa trecem pe-acolo sau nu,am invatat ca viata iti ofera pur si simplu iar tu tebui sa accepti ceea ce iti ofera fie ca e bun sau rau insa pe de alta parte ma consoleaza gandul ca " ce nu te ucide te face mai puternic" iar de altfel viata este prea scurta ca sa o petreci plangandu-ti de mila cred ca trebui sa inveti sa i-ei ce este bine din urma unor experiente traite si sa iti aduni fortele sa mergi mai departe.Imi pare rau pentru tot ce ti-sa intamplat,cred ca nu este muritor sa nu mearga pe acelas drum pe unde ai trecut tu,eu sau altul. Suferinta,in urma unei relatii esuate face parte din farmecul vietii,daca asa ceva n'ar exista probabil ca n'ai simti cu adevarat ca traiesti;-))Eu sunt un tanar naiv care am crezut in dragostea prietenei mele si eram gata sa imi dau si viata pentru ea,pana intr-o zi cand ea a plecat departe de mine intr-o alta lume dincolo de ocean,..lacrimi si aceeasi poveste..insa a trebuit sa accept ca ceea ce intalnisem  era de fapt iluzia unei iubiri autentice si mi-am dat seama ca, cupidon gresise tinta;-) iar eu iubeam o fantoma;-))
Ai rabdare love takes time,nu te arunca in bratele nimanui pentru ca arata bine sau pentru ca iti sopteste cele mai dulci cuvinte de iubire.
Vreau sa iti spun ca dragostea adevarata se consolideaza in timp,nu se manie,nu se umfla de mandrie,nu cauta folosul ei,iarta totul,crede totul, sufera totul,dragostea adevarat acopera toate greselile,nu pizmuieste,nu se ingamfa,dragostea adevarata nu va pieri niciodata. Ai rabdare este pe drum.
Pastreaza-te curata si tine-ti zambetul la vedere.
                      Cu drag, 
                                 Bogdan

15 Octombrie, 2004, 06:23:10 p.m.
Răspuns #6

armandino

cu tot respectul pentru instinkt si pentru ceea ce a trait el.... eu nu am avut (inca) ocazia sa sufar atat de mult.... nu pot spune decat atat.

"chiar daca sufletul iti plange, in fata oamenilor trebuie sa zambesti pentru a nu fi considerat un om slab si tratat ca atare"

sau

"Daca iubirea te paraseste, inainte de a te arunca pe ferestra aminteste-ti ca esti un bou, ai coarne si nu aripi :)

No Offense Instinkt  :)

Best Regards

21 Octombrie, 2004, 08:57:19 a.m.
Răspuns #7

instinkt

Nu-i nici o problema armandino. Chiar am zambit cand am citit ceea ce ai scris tu.  :) Mai zambesc si eu din cand in cand, ca sa nu uit cum e.  ;) Sincer, eu de-abia acum incep sa realizez cu adevarat ce am avut si ce am pierdut si parca doare din ce in ce mai tare..

27 Octombrie, 2004, 02:21:12 a.m.
Răspuns #8

Antares_

Am ajuns pe aceasta pagina intamplator si am citit povestea ta! Am stat putin si m-am gandit si m-am hotarat sa iti raspund! Stiu ca acum nu te ma consoleaza nimic, stiu ca totul incepe sa para din ce in ce mai greu, ca ai impresia ca timpul s-a oprit si ai ramas doar tu singur cu amintirile, realizez prin ce treci ptr ca am trecut si eu prin asta, nopti intregi nedormite in care plangeam si ma gandeam, aveam impresia ca totul s-a prabusit sub mine! Insa timpul le rezolva pe toate ,crede-ma! Am ajuns sa privesc in urma cu bucurie si impacare sufleteasaca si nu cream ca imi voi mai reveni! Dar uite ca totul trece si intra in normal, ai sa vezi, probabil acum spui ca vb prostii. Te inteleg! Am suferit mult si am ajuns si eu in momentul in care as vrea sa scriu acea scrisoare, despre care iti spunea si minerva, as vrea sa -i scriu sa ii spun despre mine si desprea frumoasele amintiri petrecute impreuna, fara nici urma de regret! O sa treaca , ai sa vezi, o sa raman de cat o amintire frumoasa, o dragoste din trecut! Iti doresc multa bafta si sa fi puternic!!