10 Octombrie, 2025, 05:55:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Friend cu voi (in suflet)!  (Citit de 15532 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Noiembrie, 2004, 03:27:27 p.m.
Răspuns #15

Lord_Saladin

Vizitator
 FRIEND !!! VINO INAPOI !!!
 Nu lasa pe pirat singur in fata atator pericole...
 Pls, vino inapoi !!
 Nu lasa hanul fara de Voinic !

08 Decembrie, 2004, 12:05:43 p.m.
Răspuns #16

Robert.

Vizitator
Dragii mei prieteni, in primul rand, va multumesc din suflet pentru mesajele scrise aici sau pe e-mail. Vreau sa stiti, insa, ca ce am facut nu a fost o joaca, iar daca astazi sunt din nou aici e pentru ca asta am sperat sa se intample inca din momentul stergerii contului lui "friend".

Motivele pentru care am plecat atunci, au fost doua, in principal: lipsa timpului liber si intrarea intr-un "blocaj" prelungit pe care nu-l puteam depasi decat printr-un şoc. De sptamani intregi nu faceam decat sa citesc si sa moderez forumul, insa eram incapabil sa mai transmit gandurile cu care venisem aici. Mai devreme sau mai tarziu v-ati fi intrebat ce e cu "friend" de doarme in bocanci?! :)  Asteptarile voastre (si ale mele, de altfel) erau mari si am considerat ca e timpul sa nu va mai mint nici pe voi si nici pe mine insumi, acceptand sa fac simpla figuratie. V-am scris de ramas bun caci corect era sa nu plec fara sa stiti.

Astazi este prima zi libera pe care o am cu adevarat de cand am iesit cu "friend". Si, dupa cum vedeti, m-am grabit sa va scriu. Daca o fac inseamna si ca am iesit din "blocaj" iar socul aplicat a functionat.

De ce Robert si nu "friend", din nou?! Pentru ca n-as mai putea face ce a facut "friend" in trecut. "Friend" era totusi un nickname, Robert e insasi persoana din spatele lui. Inseamna totusi mai multa transparenta si un contact mai direct. Ma voi concentra aproape exclusiv pe ceea ce vreau sa transmit si pe ce consider ca e cu adevarat valoros si pentru voi de folos.

Mesajul acesta il pregatesc de mult si il vedeam tot timpul vesel, cu gandul la prietenii pe care i-am lasat aici. Cu tristete constat ca nu-i mai regasesc pe toti si ca-i vad dezbinati. A fost un lucru la care nu m-am gandit si pe care vi-l marturisesc acum: eu am fost aici cu voi tot timpul si v-am citit dupa cum va si promisesem, dar nu m-am gandit sa va si descopar cat de aproape va sunt. Priviti la profilul meu si vedeti de cat timp m-am inregistrat ca "Robert". Am fost aici si nu v-am spus, gandindu-ma ca o pot face oricand, ca nu-i graba!!! M-am uitat o vreme la ceea ce imi ofereati voi si cam deloc la ce va puteam oferi eu. Poate ati crezut ca v-am parasit. Sa vedem ce ne rezerva viitorul si sa nu ne grabim in a face presupuneri. Cred in prietenie si in puterea ei. Voi milita pentru asta, atat pot sa va spun acum.

Chiar daca pe moment il vedeti inca pe "friend" in mine, o sa va convingeti de schimbare pe parcurs. O schimbare de asa natura incat sa imi permita sa continui sa "lucrez" intre voi si care sa evite orice blocaj pe viitor. Am reintrat ca sa raman. "Robert" nu se mai poate transforma in altcineva caci nu e un simplu nume de scena ci e chiar numele meu.

Gata cu vorba, la treaba!!! :) (Fiecare intelege ce vrea, din asta! ;))

PS: Apropos de ultimul mesaj al lui friend, acum aveti continuarea, numita cumva... "Clepsidra se intoarce!" ;D

08 Decembrie, 2004, 12:13:10 p.m.
Răspuns #17

Lorelei

Heeeeei! Bun venit, Robert! Hai sa-ti zic si io cum le ziceai tu noilor veniti: o sa ne cunosti tu incet-incet, o sa-ti placa aici si n-o sa mai pleci...   ;D

De-acum ma gandesc ca o sa te citim si noi, nu?  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

08 Decembrie, 2004, 12:18:14 p.m.
Răspuns #18

Semiramis

Global Moderator
Robert, prietene, bine ne-ai regasit!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Decembrie, 2004, 03:17:43 p.m.
Răspuns #19

Lord_Saladin

Vizitator
 Sa vina voinicul inapoi la Han ! fac cinste cu rom ! :D

08 Decembrie, 2004, 04:40:13 p.m.
Răspuns #20

Iosif

Bine ai revenit prietene!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

05 Martie, 2005, 12:43:34 p.m.
Răspuns #21

julieta_iulia

Nu e drept ..cand am citit mesajul lui Friend, o lacrima mi`a udat obrazul!! :'(

05 Martie, 2005, 01:00:45 p.m.
Răspuns #22

Robert.

Vizitator
  :) Julieta, bine te-am regasit! Multumesc pentru simpatia ta. Uneori ma intrebam ce mai faci. Daca iti golesti casuta de mesaje (poti avea max 10) putem schimba cateva vorbe.

Cu prietenie, friend. :)

PS: Si observ ca nu numai friend a fost cu voi in suflet. :)
« Ultima Modificare: 05 Martie, 2005, 01:04:25 p.m. de Robert. »

13 Mai, 2005, 04:53:56 p.m.
Răspuns #23

un_suflet

Nu stiu daca este cazul sa iti spun si eu bine ai venit, pt. ca eu "te-am cunoscut" ca Robert...
Nu stiu cine a fost friend si ce a facut el pe aici....(aceeasi lipsa de timp nu imi permite sa citesc fiecare cuvintel care a fost postat pe lovetime, desi tare mult mi-ar placea)...dar, imi place de Robert asa cum "suna" el...:)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

05 Martie, 2006, 10:01:56 p.m.
Răspuns #24

alexia

:( Nu-i asa ca ai sa te intorci? Poate chiar acum ne citesti, dar eu tot sper ca ai sa te intorci...
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

25 Aprilie, 2006, 03:53:46 p.m.
Răspuns #25

Lord_Saladin

Vizitator
Ar fii cazul sa revii, si tu, si Diana...
Ne este dor de voi !!

ce va retine ?
Cine va opreste ?

va fac eu cale daca trebuie :)