10 Octombrie, 2025, 09:19:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cand iubita te uraste...  (Citit de 9757 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Septembrie, 2004, 11:40:53 p.m.
Citit de 9757 ori

Lord_Saladin

Vizitator
 Din anumite motive, nu as dori sa intru in amanunte... dar as vrea sa intreb, sa vad cam ce ar fii de facut...
 Am fost fericiti impreuna, ne-am simtit bine... ne gandeam la casatorie, visam cu ochii deschisi... si visul s-a spulberat, si ea acum ma uraste...refuza sa mai comunice cu  mine.
 Eu insa o iubesc la fel de mult...
 Ce sa ma fac ??

08 Septembrie, 2004, 11:55:10 p.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
Da' ce i-ai facut la fatuca asta? Care sunt acuzatiile?

09 Septembrie, 2004, 01:12:11 p.m.
Răspuns #2

Lord_Saladin

Vizitator
 Problema e ca am cerut ajutorul unor prieteni si sfatul lor legat de aceasta relatie... am cerut ajutorul unor prieteni buni pentru a rezolva unele chestii pe care din anumite motive (iarasi ! ), nu pot sa le mentionez, si asta a indepartat-o pe ea de mine...
 Mi-a spart mailurile, mi-a citit corespondenta cu prietenii.... ea ar fii vrut sa  fim numai noi doi, fara ca eu sa cer sfatul unor prieteni... a deranjat-o faptul ca am avut unele rezerve fata de trecutul ei.... ca sunt imatur, nu stiu sa iau decizii singur... chipurile, as fii dorit cu ea doar o aventura erotica... sunt marea dezamagire a vietii ei....
 Cam asa suna treaba , in linii mari. Nu pot din pacate sa intru in amanunte...
 Cum sa o fac sa se impace cu mine ?
 Nu pot fara ea...
 Pur si simplu nu pot fara ea....

09 Septembrie, 2004, 03:03:07 p.m.
Răspuns #3

androgin

Vizitator
de obicei sinceritatea e cea care rezolva astfel de cazuri. ai incercat sa-i vorbesti deschis, sa-i explici de ce ai preferat sa-ti consulti prietenii in anumite probleme care probabil ca ve priveau numai pe voi doi? as merge chiar mai departe intrebandu-te: tu stii de ce ai facut-o?

reactia ei nu ma surprinde deloc. se pare ca ea stie ce stim cu totii...ca anumite probleme de culpu se rezolva intre patru ochi, orice interventie exterioara fiind inutila si uneori chiar daunatoare.

eu cred ca atunci cand te indragostesti nu iti alegi doar un iubit sau o iubita, ci iti alegi un prieten...cel mai bun prieten! asta presupune faptul ca aceasta persoana sa fie prima careia i te poti destainui. nu cred ca iubita ta a pretins sa-ti amandonezi prietenii, sa te izolezi de anturajul tau, insa ti-a cerut (si pe buna dreptate!) incredere!

daca iti dai seama cu ce ai gresit si recunosti in fata ei, te va ierta... iar daca intr-adevar te iubeste te va aprecia chiar si mai mult pentru efortul tau!

09 Septembrie, 2004, 05:37:28 p.m.
Răspuns #4

friend

Vizitator
Iata ca nu numai fetele sunt cele care isi impartasesc secretele prietenei cele mai bune dar se pare ca baietii... nici nu au secrete! Sfaturile pe care le cereai tu si care au lezat-o asa de puternic, sugereaza probleme in domenii destul de personale, intime, adanci. Existenta problemelor poate fi un semn ca ceva nu mergea cum trebuie in relatie, mai dinainte. Sau poate ca si sfaturile prietenilor tai au deranjat-o. Voi stiti cel mai bine...

Si un sfat pentru toata lumea: nu scotociti niciodata in buzunarele, posetele sau email-urile partenerului! In primul rand ca asta denota lipsa increderii si apoi... nu e frumos!

09 Septembrie, 2004, 06:01:29 p.m.
Răspuns #5

friend

Vizitator
a deranjat-o faptul ca am avut unele rezerve fata de trecutul ei

Iata aici o alta problema. In primul rand, se pare ca ea a aflat doar acum (si din ceea ce spusesei altora!) ca tu ai rezervele astea. Cu ea, deci, n-ai discutat niciodata.

In al doilea rand, cum poti sa iubesti pe cineva daca... ai rezerve? Fie si doar vis-a-vis de trecut. Nu inteleg cum e sa iubesti dar sa ai inima stransa! Probabil ca te temeai sa nu-ti faca "figura" mai tarziu. Speculez, evident, dar tu alege ca se potriveste.

Dar daca toate speculatiile astea sunt adevarate, atunci... nici eu nu m-as mai intoarce la tine. Reactia ei, "ura" cum o numesti tu, poate fi deci intemeiata. Imi pare rau ca spun asta.   :(

PS: parca tot mai bine era cand... glumeam!

09 Septembrie, 2004, 06:28:20 p.m.
Răspuns #6

Lord_Saladin

Vizitator
 Am incercat sa discut cu ea, dar nu doreste sa imi raspunda la mesaje...
 Cat despre trecutul ei... da, din anumite cauza imi era destul de greu sa il accept, si de accea i-am cerut, sa nu mai punem "pe tapet" problema asta... de aici, treptat, a isbucnit furtuna.Ea stiuse dintotdeauna ca e un punct sensibil al relatiei noastre...  eu acceptasem acest trecut al ei , dar il vedeam ca pe ceva negativ... in vreme ce, din anumite motive, ea il vedea ca pe ceva firesc... .
 Am cautat ajutor la prietenii mei, deoarece , vroiam sa o fac fericita... ma simteam (si ma simt) vinovat ca nu puteam vedea ca pe ceva firesc trecutul ei... am cerut ajutor la prieteni, sa ma ajute sa rezolv asta, ca sa am o relatie cat mai fericita cu ea... Daca as fii vorbit cu ea, sa-i fii cerut ei ajutorul, ar fii iesit scandal... nu prea aveam de ales.
 Adeseori, fara de voie, cu prietenii mai mult rau iti faci decat cu dusmanii... :(

09 Septembrie, 2004, 06:44:54 p.m.
Răspuns #7

DIANA

Vizitator
Parerea mea e diferita de a celor care au raspuns pana acum la mesajul tau, Muzafer. eu cred ca faptul ca ti-a scotocit corespondenta a fost o greseala din partea ei, deci sunteti cam chit. Sigur, nu e o competitie, insa intr-o relatie matura amandoi trebuie sa isi asume propriile fapte. Ori tu ai facut-o. Apoi, mai cred ca daca ai cautat ajutor IN SPRIJINUL relatiei voastre, ai facut un lucru admirabil si ar trebui, cu toata supararea, sa-ti aprecieze buna intentie si cel putin sa iti mai acorde o sansa. Nici ea nu a dovedit incredere in tine, dar spre deosebire de ea, tu ai vrut sa ii dai sansa sa o cladeasca. Eu iti inteleg rezervele, ca si teama de dezamagire. Capul sus!

09 Septembrie, 2004, 06:57:25 p.m.
Răspuns #8

friend

Vizitator
  ;D Pai, cand scriam eu pe aici... mare era "misterul", vorba lui viulian!

Abia acum au aparut lamuririle necesare.  :)

09 Septembrie, 2004, 07:46:06 p.m.
Răspuns #9

Lord_Saladin

Vizitator
 Observ ca si voi sunteti oameni foarte credinciosi...
 Credeti ca v-as cere mult daca v-as spune sa va rugati pentru mine ?

09 Septembrie, 2004, 07:55:42 p.m.
Răspuns #10

DIANA

Vizitator
Nu cred sa ne fi putut cere un lucru mai intelept!

10 Septembrie, 2004, 01:43:48 p.m.
Răspuns #11

Lord_Saladin

Vizitator
 Va multumesc tuturor... si eu am sa va pun pe pomelnicul meu...
 Sa va rasplateasca Dumnezeu bunatatea  :)

10 Septembrie, 2004, 06:17:54 p.m.
Răspuns #12

friend

Vizitator
Ne-am facut si noi... pomana!  :D

Hai sa ne rugam mai des unii pentru altii!

10 Septembrie, 2004, 06:47:07 p.m.
Răspuns #13

DIANA

Vizitator
Si sa vorbim mai mult cu Dumnezeu despre ceilalti decat cu ceilalti despre Dumnezeu. Amin!