10 Octombrie, 2025, 01:26:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: "Poveste" trista :(  (Citit de 10731 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

12 Septembrie, 2004, 10:29:32 p.m.
Citit de 10731 ori

Vanda

Vizitator
      Viatza fiecaruia e o poveste, un roman. Unele sunt pline de lacrimi, la altele predomina lumina frumoasa provocata de razele unui soare cald si stralucitor, .....altele oscileaza intre aceste doua, ...fiecare om e unic in felul lui si deci fiecare roman e diferit.
     "Romanul" meu contzine si "capitole" insorite dar si triste. Nu voi vorbi acum de tot, azi sunt mult prea trista. Ma simt "goala" desi sufletul mi-e plin, plin de sentimente pure, de o dragoste adevarata pe care am asteptat-o de cand ma stiu si am gasit-o acum 2 ani si ceva. Dar destinul itzi da pe o parte iar pe alta itzi ia. Mi-a dat dragostea ptr ca apoi sa ma tzina departe de ea tot acest timp. Eu sunt aici, el e departe peste "mari si tzari". Degeaba speram, luptam , visam sa ajungem pe acelasi drum ptr ca destinul ne loveste la fiecare incercare si ne fura orice sperantza. Dar nu renuntzam si nu vom renuntza niciodata , ptr ca e dragoste adevarata si ea nu renuntza niciodata.
     Dar nu pot sa neg ca ma trezesc uneori in noapte si ma intreb de ce trebuie sa fie asa, de ce destinul e atat de ciudat ....
     E dureros sa stii ca undeva in lumea asta mare exista un suflet pereche care simte , traieste , respira, ...la fel ca tine si simte ceea ce simtzi si tu: ca are nevoie de acea jumatate ca sa devina un intreg.
     Cineva mi-a zis : " Poate acesta e pretzul pe care trebuie sa-l platitzi pentru fericirea voastra", daca e asa sau nu , nu stiu. Daca e drept sa fie asa sau nu ....NOI vom trece testul, vom plati pretzul si intregul se va forma.
     " Sunt clipe, cand imi pare ca tot ce-a trebuit
        Sa aflu despre lume , de mult am deslusit
         Dar stelele ma mustra , tacut, din patru zari
          N-ai dezlegat niciuna din marile-ntrebari!"

13 Septembrie, 2004, 05:30:25 p.m.
Răspuns #1

nightwish

Poate acesta e pretzul pe care trebuie sa-l platitzi pentru fericirea voastra...draga vanda, acesta este obstacolul pe care doi oameni daca se pretuiesc cu adevarat il inving...

13 Septembrie, 2004, 11:44:19 p.m.
Răspuns #2

Lord_Saladin

Vizitator
 Acum, aflandu-te la distanta de cel iubit, te coplesesc sentimentele de amaraciune si tristete...  e si normal...
 Dar gandeste-te ca te vei reintalni cu el, si atunci sa va bucurati impreuna de fiecare clipa ce o aveti... sa va imbratisati, si sa nu va mai dati drumul... sa va iubiti... gandeste-te la clipele de fericire ce vor urma...
 Timpul e ca apa unui rau care curge... gandeste-te ca vor veni si apele cristaline ale viitorului, si ca vei soarbe din cupa fericirii in dragoste.

14 Septembrie, 2004, 06:21:45 p.m.
Răspuns #3

Vanda

Vizitator
 :)) In tot acest timp ne-am vazut de cateva ori si am "gustat" din cupa fericirii, dar e atat de greu sa vezi cum peroana cea mai draga si mai importanta din viatza ta pleaca :(.  Si te reintorci la viatza ta de dinainte umbrita de lipsa lui , de durere, ..... si rezisti totusi sa mergi mai departe doar "hranindu-te" cu amintiri si sperand ca ziua in care fericirea nu va mai fi intrerupta e aproape.

14 Septembrie, 2004, 06:26:24 p.m.
Răspuns #4

Lord_Saladin

Vizitator
 Totusi, ai pentru ce sa lupti... ai un scop in viata asta... sa stii ca  dragostea iti va da putere sa treci peste distanta.
 La urma urmei, important e ca el e mereu in inima ta... chiar daca nu iti este aproape cu trupul, iti este aproape cu sufletul... chiar daca nu il poti atinge, il simti langa tine. ;)

14 Septembrie, 2004, 06:41:11 p.m.
Răspuns #5

Vanda

Vizitator
 :D stiu ca sunt o fericita doar prin faptul ca l-am intalnit , ca mi-am gasit jumatatea. E destul de greu sa o gasesti si trebuie sa ai foarte multa rabdare si niciodata sa nu incetezi sa crezi ca acolo intr-un coltzisor din lumea asta mare exista si jumatatea ta.
  Muzafer, itzi multzumesc mult ptr cuvintele frumoase.

16 Septembrie, 2004, 12:19:14 a.m.
Răspuns #6

ioana_16

draga vanda sincera sa fiu si eu trec prin aceste momente si singurul lucru care mi-l spun este acela ca va veni si clipa in care ne vom revedea si atunci va fii pt totdeauna.nu exista zii in care sa nu ma gandesc la el iar amintirile ma urmaresc la tot pasul dar asta a fost sa fie si nu putem face nimic.tu macar esti acasa in tara ta langa prieteni tai dar sa fii departe de casa printre straini?fara nici un prieten?atunci ce ai face?e mult mai greu cand nu ai pe nimeni langa tine,nici un prieten.eu nu mi-am putut face pt ca inca nu am intrat la scoala dupa aia poate dar nimic nu se compara cu prieteni adevevarati.te pup ioana

30 Septembrie, 2004, 11:35:39 a.m.
Răspuns #7

racitu

Vizitator
  mai vanda, eu imi amagesc sufletul din cauza unei fete care este departe si ii este frica de o relatie la distanta... daca voi vreti sa fiti impreuna nimic nu va opreste... dragostea la distanta este cea mai frumoasa... multa bafta

30 Septembrie, 2004, 12:16:57 p.m.
Răspuns #8

friend

Vizitator
 ;D Daca nici la distanta fata nu vrea sa aiba de-a face cu tine atunci.... imi pun urmatoarea intrebare: "oare cat de racit sa fie?".  :D

30 Septembrie, 2004, 03:39:01 p.m.
Răspuns #9

nightwish

Am si eu o curiozitate...Ce este frumos in dragostea la distanta?!?!?!Poate-mi  da mai multe detalii Racitu si nu numai. :)

30 Septembrie, 2004, 03:45:39 p.m.
Răspuns #10

Danyela

Buna tuturor!
Nightwish,dupa parerea mea dragostea la distanta te ajuta sa inveti sa pretuiesti clipele petrecute alaturi de persoana pe care o iubesti.