11 Octombrie, 2025, 12:05:32 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: MICUL SECRET  (Citit de 12911 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Septembrie, 2004, 08:11:02 p.m.
Citit de 12911 ori

nightwish

Intr-o zi, in gradina Eden, Eva ii spune lui Dumnezeu:
- Doamne, am o problema!
- Care e problema ta, Eva?
- Doamne, stiu ca tu m-ai creat, mi-ai dat aceasta minunata gradina si toate aceste animale fantastice si mi l-ai pus si pe acest sarpe groaznic de hazliu langa mine, dar pur si simplu nu sunt fericita.
- De ce nu esti fericita, Eva? veni intrebarea de sus.
- Doamne, sunt singura, si m-am si saturat sa tot mananc mere.
- Bine, Eva, in acest caz am gasit o solutie la problema ta. Voi crea pentru tine barbatul, si ti-l voi pune alaturi.
- Dar ce este acela, un barbat?
- Acest barbat este o creatura ratata, cu multe greseli si trasaturi urate de caracter. O sa te minta, o sa te insele si o sa fie incredibil de vanitos si increzut. Intr-un cuvant, iti va face viata un calvar. Dar va fi mai
mare, mai puternic si mai rapid, si va avea placerea de a vana si ucide lucruri. Va arata comic atunci cand se excita, dar fiindca te-ai plans il voi crea astfel incat sa iti satisfaca nevoile carnale. Va fi lispit de
umor si va iubi mai mult decat orice altceva luptele sau joaca cu mingea. Nu va avea nici prea multa minte, astfel ca va avea nevoie de sfatul tau pentru a putea gandi corect.
- Pai suna fantastic, spuse Eva ridicand din spranceana. Unde-i buba? intreba ea.
- Ei bine, il poti avea cu o singura conditie.
- Si care e aceasta, o Doamne?
- Dupa cum am spus, va fi mandru si arogant si se va admira mai tot timpul pe sine. Va trebui sa il lasi sa creada ca el a fost primul creat. Nu uita, acesta trebuie sa ramana micul nostru secret.
Stii tu...ca de la femeie la femeie."

« Ultima Modificare: 18 Septembrie, 2004, 05:16:40 p.m. de J. S. »

13 Septembrie, 2004, 08:34:28 p.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
Cred ca baietii s-au simtit si au plecat de pe aici. Am ramas doar noi, fetelor!!!! :)

13 Septembrie, 2004, 09:01:55 p.m.
Răspuns #2

ioana_16

ai dreptate!!!!!!!!!!!!frumos secret!!!!!!!!!

13 Septembrie, 2004, 10:49:04 p.m.
Răspuns #3

nightwish

:)) nu ma-m simtit niciodata inferioara unui barbat dar m-a enervat mereu  vorba "sunteti facute din coasta barbatului", si azi  am gasit fragmentul asta si m-a amuzat;)

13 Septembrie, 2004, 10:53:14 p.m.
Răspuns #4

DIANA

Vizitator
Pai barbatii au o coasta  mai putin decat noi femeile! Asta da superioritate! ;D

14 Septembrie, 2004, 04:15:11 p.m.
Răspuns #5

ioana_16

si ce daca suntem facute din coasta lor?oricum noi suntem mai bune decat ei!!

14 Septembrie, 2004, 04:57:34 p.m.
Răspuns #6

minerva

Vizitator
 :D Ce a fost prima data oul sau...
Fantezie si... putin orgoliu ;)
Mai mai. Si daca era adevarat...  ia priviti:
Va trebui sa il lasi sa creada ca el a fost primul creat.
Halal memorie aveti!
 :D

15 Septembrie, 2004, 12:00:02 a.m.
Răspuns #7

friend

Vizitator
Multumim Minerva, noi toti "gagii" de pe aici. Dar nu se pune problema de lipsa memoriei ci pur si simplu asa stiu femeile sa... tina un secret! ;)

15 Septembrie, 2004, 12:41:54 a.m.
Răspuns #8

nightwish

:)asa suntem noi femeile, impartasim gandurile intre noi fetele (prietenii, prietenele) dupa care il transformam in secret :P si cand este in favoarea noastra :)) VREM SA STIE TOATA LUMEA CE MINUNATE SI UNICE SUNTEM NOI !!

15 Septembrie, 2004, 01:05:06 a.m.
Răspuns #9

friend

Vizitator
Absolut! Nu te contrazic! Noi, tipii astia "comici" am fi foarte tristi si nici n-am mai face pe nimeni sa "rada", fara voi! Ne simtim bine in prezenta voastra si va apreciem.

Totusi apar mici nedumeriri in poveste. Spre exemplu: "Doamne, sunt singura, si m-am si saturat sa tot mananc mere!" Partea cu singuratatea mai merge dar ce poate barbatul sa faca pentru ca Eva sa manance si altceva? L-a pus sa si gateasca?

Sau urmatoarea parte, cand Dumnezeu face o "caracterizare" generala privind barbatul: "Acest barbat este o creatura ratata, cu multe greseli si trasaturi urate de caracter. O sa te minta, o sa te insele si o sa fie incredibil de vanitos si increzut. Intr-un cuvant, iti va face viata un calvar. Dar va fi mai mare, mai puternic si mai rapid, si va avea placerea de a vana si ucide lucruri. Va arata comic atunci cand se excita, dar fiindca te-ai plans il voi crea astfel incat sa iti satisfaca nevoile carnale. Va fi lispit de umor si va iubi mai mult decat orice altceva luptele sau joaca cu mingea. Nu va avea nici prea multa minte, astfel ca va avea nevoie de sfatul tau pentru a putea gandi corect."

Mie mi se pare groaznic gagiu, dar Eva exclama: "Pai suna fantastic!" Chiar ca era disperata saraca!  :D
« Ultima Modificare: 15 Septembrie, 2004, 01:08:12 a.m. de friend »

15 Septembrie, 2004, 01:18:01 a.m.
Răspuns #10

DIANA

Vizitator
Mda, Eva nu putea spune: "Nu te-as vrea nici daca ai fi ultimul om de pe pamant!", de unde concluzia ca nu era chiar proasta! ;)

15 Septembrie, 2004, 01:25:12 a.m.
Răspuns #11

friend

Vizitator
Si raspunsul tau intareste afirmatia mea!  Doamne fereste, nu era proasta! Dar, mama-mama, ce disperata era!  :D

15 Septembrie, 2004, 01:28:09 a.m.
Răspuns #12

DIANA

Vizitator
...si hotarata! Stai femeia ce vroia! ;)

15 Septembrie, 2004, 01:28:36 a.m.
Răspuns #13

friend

Vizitator
Si cam... nemancata, cred! Aha! Pe el voia sa-l manance! M-am prins!

PS: Dar ce-o fi facut cand a ajuns la... marul lui Adam?  ;)

15 Septembrie, 2004, 01:31:20 a.m.
Răspuns #14

DIANA

Vizitator
Pai daca l-ar fi mancat ar fi fost clar ca nu era bun de altceva!  ;D