10 Octombrie, 2025, 09:32:20 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: daca te regasesti intr-o persona o iubesti?  (Citit de 6324 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Septembrie, 2004, 09:55:04 p.m.
Citit de 6324 ori

ela

daca te regsesti intr-o persoana inseaman ca o iubesti?...asta ma intreb de ceva vreme incoace si chiar nu pot sa-mi dau seama.am avut un prieten prin care m-am cunoscut mai bine.mi-am dat seama ce vreau de la viata.m-a ajutat sa visez,sa vad lumea cu alti ochi,eram mai optimista atunci...suntem si acum amici...dar nu pot sa stau langa el fara vreun resentiment,pt ca clipele petrecute impreuna sunt chiar de neuitat.si lui inca cred ca-i mai place de mine....voi ce credeti?
oamenii care isi tot amana fericirea sunt ca si niste copii care alearga dupa balonase de sapun pentru a le prinde

14 Septembrie, 2004, 10:11:40 p.m.
Răspuns #1

Goddess

Eu nu cred ca e iubire...... cred ca e afectiune.Cand o persoana iti ofera ce altii nu au putut(sa te transforme, sa te maturizeze, sa iti deschida ochii ), normal ca acea persoana ti-a intrat la inimioara, insa iubirea e mult mai mult decat afectiune.
Din experiente iti spun ca  daca veti forma un cuplu, dupa un timp de afectiune, o sa vrei si altceva si daca nu gasesti la acea persoana acel altceva(o iubire romantica, astfel incat sa simti tu nevoia sa il iubesti in acest mod), veti avea de suferit.
M bine cauta bine in sufletul tau  si realizeaza ce simti ptr el.Daca e doar afectiune, iubeste-l ca un amic .
"Some people are so afraid to die that they never begin to live."
Henry Van Dyke

14 Septembrie, 2004, 10:25:23 p.m.
Răspuns #2

ela

si cum se face ca simt unele emotii,furnicaturi micutze prin stomac...ma simt altfel cand suntem impreuna...cum poti sa privesti astfel un amic?
oamenii care isi tot amana fericirea sunt ca si niste copii care alearga dupa balonase de sapun pentru a le prinde

15 Septembrie, 2004, 12:38:17 a.m.
Răspuns #3

nightwish

Multumeste-i cu fiecare ocazie pentru ca ti-a adus un zambet, o speranta...dar nu ucide ceva frumos -o prietenie sincera, o prietenie ce cu siguranta va dura mai mult decat o relatie de iubire.
Probabil, acei firoi care-ti strabat trupul si furnicaturile din stomacelul tau...este doar teama de a nu-l pierde pe prietenul tau...tine-l langa tine si priveste-l asa cum s-a aratat el a fi pentru tine UN CAMARAD ,:)
pupici

15 Septembrie, 2004, 09:34:20 p.m.
Răspuns #4

ela

cred ca nu m-am exprimat eu bine...problema e ca am fost prieteni...iubiti...cu ceva vreme in urma...dar a mai ramas o mica atractie,asta vroiam sa zic.nu stiu daca ma  va putea privi ca pe o amica(si eu la fel).

15 Septembrie, 2004, 09:43:17 p.m.
Răspuns #5

DIANA

Vizitator
Da, cred ca nightwish are dreptate: acei firoi care-ti strabat trupul si furnicaturile din stomacelul tau...este doar teama de a nu-l pierde pe prietenul tau.
Exista in noi, fetele, un mic monstrulet de egoism care ne face sa ne dorim mereu ca fostii iubiti sa fie in continuare la dispozitia noastra. Nu ne raneste nimic mai tare decat sa vedem ca un fost iubit are o noua iubita si e fericit! Daca nu iti doresti ceva serios de la tipul asta, sau daca el nu vrea sa mai fiti impreuna, parerea mea e ca ar trebui sa il lasi sa plece. A iubi inseamna a dori ca celalalt sa fie fericit, cu sau fara tine!

15 Septembrie, 2004, 10:00:24 p.m.
Răspuns #6

ela

tocmai aici e faza nasoala...acum nu sunt sigura daca vreau sa fim din nou impreuna...de aceea prefer ca decat sa sufere din nou,mai bine las sa decurga totul de la sine,sa ma conving daca vreau sa fim impreuna sau nu.el sunt sigura ca asta vrea,dar tocmai din frica de a nu-l rani m-am oprit la amicitie...care defapt e de forma...sunt f confuza...incep sa ma gandesc tot mai des la el,sa fac sa ne intalnim cat mai des...sunt derutata.o fi timpul cel care m-ar putea ajuta,sau sa vb cu el,sa-i spun ce-i in inimuca mea?

15 Septembrie, 2004, 10:10:17 p.m.
Răspuns #7

DIANA

Vizitator
Comunicarea poate rezolva multe. Eu zic ca ar fi bine sa ai o discutie cu el. Dar numai daca si cand esti sigura ca vrei sa fii cu el. Altfel, risti sa il incurci si pe el si pe tine. Da, esti putin confuza dar nu iti face probleme! Ai rabdare sa cantaresti foarte bine ce simti!

16 Septembrie, 2004, 04:06:06 p.m.
Răspuns #8

Goddess

Nu te  grabi.....m intai analizeaza-ti bine sentimentele.Furnicaturile pot veni si de la o simpla atractie fizica(se apropie de tine, moama ce  muschi are, ce dragut e!!!).trebuie sa iti dai seama daca tii la el cu adevarat ca la un amic sau vrei m mult.M intai intreaba-l ce simte el.Nu te pripi.... poti indura inca o despartire care insa  nu va va m putea readuce unul langa altul nici macar ca amici?
Ai grija.......
Toate cele bune! :-*
"Some people are so afraid to die that they never begin to live."
Henry Van Dyke

16 Septembrie, 2004, 09:30:37 p.m.
Răspuns #9

ela

mama mia...aici chiar ca ai nimerit-o...are un corp...hmm...sunt sigura ca ii place de mine,si inca de cand ne-am despartit(cam de un an).nu o zic doar eu asta,ci toata lumea din jur,pana si cei care nu il cunosc.amicitia noastra e doar de forma.am petrecut niste clipe de neuitat cat am fost impreuna,si cred ca a fost singurul baiat caruia i-am placut cam 30% aspect si restul felul meu de a fii.la inceput m-am enervat cand mi-a zis,dar deabia acum mi-am dat seama ca e mai mult decat o simpla placere de adolescent.

18 Septembrie, 2004, 02:11:30 p.m.
Răspuns #10

nightwish

eu am o vorba "ciorba reincalzita se acreste", vorab ce o aplic in general acestui tip de relatie " am fost iubiti, am ramas prieteni.. oare vom mai fi iubiti??"Eu nu cred in pritenia, amicitia de dupa o despartire. Nu cred ca exista.Cred ac pur si simplu raman niste rani nevindecate si cel care doreste ca aceasta prietenie sau amicitie sa ramana inca vie spera intr-o oarecare revenire a ceea ce a fost si uzeaza de acest "drog" pentru a-l mentine in visare....

18 Septembrie, 2004, 10:35:34 p.m.
Răspuns #11

instinkt

Asa cum am incercat si eu sa raman amic cu Lory. Cei care au citit posturile mele stiu despre ce este vorba. Vad ca friend nu a avut inca nimic de zis aici...  :) Inca nu am reusit sa trec peste multe din lucrurile care s-au intamplat in ultima vreme in viata mea. Am incercat sa imi spun ca pot ramane un simplu amic cu Lory. Dar nu merge. Si nu o sa reusesc niciodata sa o vad ca pe o simpla prietena. Pentru ca ea era iubita mea. Era centrul universului meu. Era echilibrul meu din fiecare zi. Nici nu va puteti inchipui in ce stare sunt, acum cand a trecut deja o luna si jumatate de cand ne-am despartit. Nu se poate sa ramai doar un simplu amic cu cea langa care ai trait un an si jumatate. Cea care a fost a ta. Si numai a ta. Cum spunea si ela, toate clipele petrecute impreuna nu fac altceva decat sa tina mocnit focul iubirii in inimile noastre. Si gandindu-te la acele clipe, iti doresti sa le traiesti din nou si tocmai de aceea nu poti sa ai pretentia sa nu mai simti nimic pentru cel sau cea care a fost langa tine... Mie mi-e greu. Inca mi-e greu si eu inca nu realizez pe deplin ca Lory nu mai este langa mine si nu mai este a mea...

Pot spune ca am iubit-o pe Lory si pt. ca m-am regasit intr-o oarecare masura in ea. La un moment dat al existentei mele....

Mi-e greu...