10 Octombrie, 2025, 05:17:37 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Hai la hora!  (Citit de 98479 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Septembrie, 2004, 12:34:06 a.m.
Răspuns #105

minerva

Vizitator
Dragilor, fiecaruia dupa suflet. Inca 2 ore ma chinui sa scriu cronica structurata pe legi si hotarari. In viitor sper sa invat sa rad cu voi.
M-am bucurat sa va citesc azi.
Zambiti. Pa!

16 Septembrie, 2004, 12:37:10 a.m.
Răspuns #106

friend

Vizitator
Pa, Minerva! Si spor la "legi"! Sa razi nu e greu! Doar sa stai cu noi e suficient! Ne-a facut placere!

16 Septembrie, 2004, 12:38:41 a.m.
Răspuns #107

friend

Vizitator

16 Septembrie, 2004, 12:45:38 a.m.
Răspuns #108

DIANA

Vizitator
Pa, la toata lumea1 Plec si eu sa imi pregatesc straiele cele noi de marchiza! Dar la arc si sageti...nu renunt!

16 Septembrie, 2004, 12:49:04 a.m.
Răspuns #109

friend

Vizitator
Si eu plec acum, sting lumina si inchid usa... Pana maine andro poate sa doarma linistita! Somn usor! :-X

Pash, pash, pash, tzac, clantz!

16 Septembrie, 2004, 11:32:31 a.m.
Răspuns #110

friend

Vizitator
Dragi prieteni care treceti pe aici dupa acest "razboi", nu va lasati inselati de aparente. Nu a fost vorba de nici un strop de bautura si de nimeni dormind pe sub mese. Nici gand sa trebuiasca sa faca cineva curat sau cel putin sa aeriseasca. A fost doar un joc, intre prieteni, stand impreuna in cerc pe mocheta si improvizand. Un fel de teatru radiofonic, daca vreti. Prietenia si buna dispozitie au fost insa autentice!

Nu stiu cat de des se va intampla, dar daca cineva va dori sa participe pe viitor la intalnirile de aici, va fi binevenit. Nu trebuie sa astepte mai mult decat aceasta invitatie facuta acum. Si daca nu ne cunoastem suficient de bine, aici tocmai asta vom face: cunostinta! Ce daca ai doar o zi pe forumul nostru! Oricine are drepturi depline din prima clipa! Alaturati-va celor de aici cu toata increderea.

LoveTime nu-i doar un simplu loc de discutii pe teme dragute, nu e nici macar un club al oamenilor indragostiti ci este mai mult decat atat: e o familie! O familie deschisa si iubitoare, animata de cele mai curate idealuri si pe ai carei membri ii va lega intotdeauna o prietenie adevarata, chiar daca nu s-au intalnit niciodata decat virtual.

Suntem mereu aproape de cel aflat in vreo nevoie, de cel care plange ca sa-l mangaiem, intotdeauna gata sa ascultam cu rabdare si sa ajutam cu dragoste, dar nu putem ascunde faptul ca ne simtim foarte bine impreuna! Simtiti-va cu totii iubiti si inconjurati de toata caldura inimilor noastre sensibile!

Cu toata dragostea, am consemnat in numele tuturor, eu, friend. :)

16 Septembrie, 2004, 12:08:55 p.m.
Răspuns #111

dina

Intr-adevar -friend- are dreptate cand spune ca aici ai gasit o familie adevarata in care conflictele se discuta cu respect si amabilitate , parerile se pot impartasi fara teama, glumele se gusta din plin, imaginatia este incurajata si chiar se acorda valoare celui cu care stai de vorba....... bine ati venit tuturor..simtiti-va ca si acasa .
Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim;
Cea mai buna expresie a dragostei este timpul acordat;
Cel mai bun timp pentru a iubi este acum.

16 Septembrie, 2004, 08:43:56 p.m.
Răspuns #112

minerva

Vizitator
Astazi chiar nimeni nu spune nimic  :'(.

16 Septembrie, 2004, 08:47:47 p.m.
Răspuns #113

DIANA

Vizitator
Suntem mahmuri! Dai ceva de baut? :)

16 Septembrie, 2004, 08:50:15 p.m.
Răspuns #114

minerva

Vizitator
Zeama de varzica, diana
Azi uite asa sunt:  >:(

16 Septembrie, 2004, 08:50:41 p.m.
Răspuns #115

friend

Vizitator
Mi-e si rusine sa apar, asa, albastru! :-[

16 Septembrie, 2004, 08:51:43 p.m.
Răspuns #116

minerva

Vizitator
 :) albastru e culoarea mea preferata.am martori

16 Septembrie, 2004, 08:52:55 p.m.
Răspuns #117

Gordius

Hai, nu mai sta incruntata, Minerva. Of, of, of, ce ma fac eu cu "curtea" mea? Unul e mahmur, altul suparat, al treilea "blue"... P'ang! :'(

16 Septembrie, 2004, 08:53:58 p.m.
Răspuns #118

DIANA

Vizitator
Freind, cauta-ti un prieten rosh si miscati-va pe aici cantand "Ni-no-ni-no" ca sa credem ca sunteti politia!  :)
Minerva, intinde ulciorul ala de zeama de varza ca mi-e greu sa ma deplasez pana la tine! Si nu mai fii  >:(

16 Septembrie, 2004, 08:54:54 p.m.
Răspuns #119

Gordius

Da! Sunt martor! ;) si chiar nu iti sta rau deloc, Friend, asa, albastru!