iubirea nu trebuie neaparat sa transforme un om din rau in bine...nu,ea poate si invers..iubirea e boala care face inteleptul nebun si nebunul intelept...iubirea...mi se pare o profanarea a sentimentelor ce se definesc prin cuvantul "iubire",prin folosirea acestuia atat de des...poti folosi cuvantul "iubire"de 100 de ori pe zi...dar sa nu aiba nici un efect...sa fie ca si "ma duc la piata"...sau ceva la fel de banal...uf,dar inchid subiectul pana nu va infuriati...deci referitor la topic,poate transforma oamenii...pe mine de exemplu,era pe cale sa ma transforme dintr-un copil intr-un diavol...am iubit...am iubit si sentimentele mele au fost ploaie in vant...nu au insemnat nimic pentru el...:)viata nu da,ia numai...am ajuns sa-l urasc..adica crd ca am ajuns sa-l urasc...i-am furat mail-ul,i-am facut comenzi enorme pe adresa de acasa,i-am instalat printr-un prieten comun pe calculator un virus ce suna la linia fierbinte de cate ori intra pe net...am vrut sa sufere...si am reusit.Apoi mi-am dat seama ca nu asta eram eu,ca eu nu pot face asa ceva,ca eu...ca eu nu mai sunt eu!Am ajuns sa cunosc ura si rautatea prin iubire.Va vine sa credeti?Cand am realizat asta...ei bine,cand m realizat am recunoscut fata de el ce am facut,mi-am cerut iertare si nu l-am mai cautat niciodata...au trecut ani buni de atunci,dar parca si acum cand ma gandesc la el,trece un fior de parere de rau prin inima mea...nu trebuia sa ma razbun...
da...iubirea trebuie si e absolut clar ca poate transforma oamenii...personalitatea...important este in ce fel..