foarte tari bancurile fratilor...Mey, pot sa spun cu mana pe inima ca am citit toate paginile de bancuri de pe net, da multe dintre astea de aici nu le stiam...
OnTopic, am si eu neste povestioare cu studenti, ca tot suntem in miez de sfarsit de sesiune...

Deci, faza reala din Politehnica Bucuresti...
3 tovarasi inainte de un examen stateau pe hol la o tigara si mai spuneau o gluma sa se destinda. Deodata vine o tipa spre ei cu un vraf de hartii in brate. Unul din ei(Mircea il chema) zice: "Iata vine-un sol de pace c-o naframa-n varf de bat..." rasete,chestii...Se uita tipa urat,da nu zice nimic si intra in sala...Astia cand vad unde intra,raman masca:era inlocuitoarea seminaristei si dadeau examenu cu ea...Cand vine randul lui Mircea sa traga biletel(examen oral) asta zice:"Tu esti Mircea?",la care el:"Eu sunt,doamna...Dau acum sau vin la toamna?"...
Acu alta din Universitatea din Craiova, Informatica...
Aici este unu cam scarbos la note(il stiu bine, ca fac si eu cu el...

) care in sesiune cam da note din burta. Dupa afisare, studentii picati se duceau pe rand la catedra cu plicu...
Profu: Stii, nu prea ai facut...
studentu' pune plicu' pe masa...
Profu': Si totusi ai mai facut pe ici,pe colo...Il trece
si tot asa...
La un moment dat, vine unu la fel...Pune plicu, scoate carnetu sa-i treaca ala nota. Dupa ce se vede cu nota trecuta,ia plicu si pleaca...Si de atunci pica o gramada la unu din cele mai usoare ex de la info...
Si inca unu din Timisoara...
Examen scris, trece timpu' si profu spune sa dea foile. Unu' ramane si scrie in continuare...Il lasa profu, il lasa...Vine si asta dupa vrea juma de ora cu foile. Profu ii zice ca nu le mai primeste...Asta,serios,zice"Nu va suparati, stiti cu cine stati de vorba?".Profu"Nu." "Chiar n-aveti idee?" "Deloc."Atunci studentul apuca frumos vrafu'de hartii, baga lucrarea la mijloc si pleaca....
Si un banc......
Barza catre barzoi,seara in cuib:\
Ea: Pe unde ai umblat azi?
El: Eee, am dus 2 copii de avocati, unu de ministru...Tu?
Ea: Ei, eu am fost pe la niste afaceristi,o cafeluta, un suculet...Si tu, copilasu' meu mic(catre barzaune)
Eee, io am fost la joaca...Am bagat spaima in niste studenti...