10 Octombrie, 2025, 01:27:11 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Haideti sa ne mai destindem scriind cate o gluma sau un banc...  (Citit de 239551 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Ianuarie, 2006, 09:46:22 p.m.
Răspuns #45

charlie

Intrebat de catre studentii sai care este diferenta intre "inteligent" si "destept", un profesor a dat urmatorul exemplu:

"Cand NASA a inceput trimiterea de astronauti in spatiu s-a descoperit ca pixurile nu functioneaza in imponderabilitate.
   Pentru a rezolva problema, oamenii de stiinta americani au cheltuit 12 miliarde de dolari si s-au chinuit zece ani ca sa realizeze un pix care sa scrie chiar si in lipsa gravitatiei, tinut cu susul in jos, sub apa, pe orice suprafata, inclusiv sticla si la orice fel de temperatura, de la conditii de inghet pana la 300 grade C.
   Rusii au folosit un creion."
You believe but what you see
You receive but what you give

31 Ianuarie, 2006, 09:49:36 p.m.
Răspuns #46

charlie

Patru prieteni, la un joc de poker... Pe masa tigari, telefoane mobile, scrumiere pline, etc. La un moment dat suna un telefon si unul dintre ei raspunde:
       - Da... bine draga, cu niste prieteni...ce spui?...o blana?... 2.000 de dolari?... dar nu-i cam scumpa?...A, e naturala... bine, cumpar-o!
      Inchide telefonul, mai joaca ce mai joaca, suna din nou.
      - Alo... ti-ai gasit masina? cat costa? ... 20.000 de dolari?!? Da' nu-i cam mult?... A, e noua... cu scaune de piele... full-options... bine, cumpar-o!
      Inchide telefonul si se apuca din nou de jucat. Peste cateva zeci de minute suna din nou.
       - Da... ti-am mai zis, cu niste prieteni... ai gasit o casa superba?.... cat costa?... 500.000 de dolari?!?! Dar nu-i cam mult?... A, are 20 de camere... piscina... teren de tenis... bine, bine, cumpar-o! Pa...
      Inchide telefonul, dupa care il arunca pe masa si zice:
      - Al cui naiba e telefonul asta, ca a inceput sa ma enerveze?

31 Ianuarie, 2006, 09:52:09 p.m.
Răspuns #47

charlie

Eram fericit. Urma sa ma casatoresc in curand.
   Totul era perfect, in afara de un singur lucru care nu-mi dadea pace: viitoarea soacra.
   Era o femeie de cariera, desteapta,foarte frumoasa si sexi, care uneori flirta cu mine, chiar pe fata, si asta ma facea sa ma simt prost.
   Intr-o zi, m-a sunat si m-a chemat pe la ea, sa verific invitatiile.
   Era singura si cand am ajuns, mi-a soptit ca avea fata de mine sentimente si dorinte pe care nu le putea trece cu vederea, asa ca inainte de a ma casatori, ea vrea sa faca o data dragoste cu mine...
   Ce puteam spune? Eram socat si nu puteam spune un cuvant.
   Ea a mai adaugat ca se va duce in dormitor si ma va astepta dezbracata, iar daca ma simt in stare....sa ma duc si eu.
   Priveam fermecatorul ei corp cum se indeparta de mine.
   Am stat pironit un moment, iar apoi m-am intors si m-am indreptat in graba spre usa de la intrare... am deschis-o si am iesit.
   In fata usii, sotul ei (viitorul meu socru) statea cu pusca in mana si cu lacrimi in ochi, m-a imbratisat si mi-a zis ca sunt foarte fericiti pentru ca am trecut micul lor test:
   "Bun venit in familie! Nu doream ca fata noastra sa se marite cu un barbat care sa nu poata face fata tentatiilor!"
   Atunci mi s-au inmuiat picioarele si am invatat inca o lectie importanta, pe care n-am s-o uit niciodata: tine-ti intotdeauna prezervativele in masina!

==============
 ;D

04 Februarie, 2006, 09:14:06 p.m.
Răspuns #48

stupid_cupid

sunt si eu pe aici
am reusit sa ma amuz la cateva bancuri
nu stiu daca e concurs cu premii au ba dar am si eu cateva bancuri

- In ce directie e gara, domnisoara?
- Mergeti cu mine ca si eu merg intr-acolo. Dupa vreo o suta de metri blonda zice:
- Daca ma gindesc bine,eu n-ar trebui sa merg cu dumneata. De ce don'soara?
- Pai ai putea profita sa ma violezi.
- Cum asa don'soara? Cu atitea in brate?
- Sigur, ai putea pune galeata jos, nicovala in galeata si gainile le tin eu

Examen la medicina. concurentii trebuiau sa numeasca doar privind o
masa plina de picioare de insecte exact ce ganganie au in fata, specie,
increngatura etc.
Vine unul. Nu stie nimic.
- Bai, dati-va naibii cu examenul vostru cu tot! si iese din sala.
Examinatorul nu ii retinuse numele si trimite sa il cheme inapoi.
Acesta deschide usa numai putin, si baga un picior:
- Ghici cine-i!

In fata unei usi:
- Deschide, iubito !
- Nu pot, sunt dezbracata.
- Nu-i nimic, sunt singur !
- Eu nu !

Frailty, thy name is woman!

08 Februarie, 2006, 09:59:44 p.m.
Răspuns #49

crocantzel

Vizitator
foarte tari bancurile fratilor...Mey, pot sa spun cu mana pe inima ca am citit toate paginile de bancuri de pe net, da multe dintre astea de aici nu le stiam...
OnTopic, am si eu neste povestioare cu studenti, ca tot suntem in miez de sfarsit de sesiune...;D

Deci, faza reala din Politehnica Bucuresti...

3 tovarasi inainte de un examen stateau pe hol la o tigara si mai spuneau o gluma sa se destinda. Deodata vine o tipa spre ei cu un vraf de hartii in brate. Unul din ei(Mircea il chema) zice: "Iata vine-un sol de pace c-o naframa-n varf de bat..." rasete,chestii...Se uita tipa urat,da nu zice nimic si intra in sala...Astia cand vad unde intra,raman masca:era inlocuitoarea seminaristei si dadeau examenu cu ea...Cand vine randul lui Mircea sa traga biletel(examen oral) asta zice:"Tu esti Mircea?",la care el:"Eu sunt,doamna...Dau acum sau vin la toamna?"...

Acu alta din Universitatea din Craiova, Informatica...

Aici este unu cam scarbos la note(il stiu bine, ca fac si eu cu el...;D) care in sesiune cam da note din burta. Dupa afisare, studentii picati se duceau pe rand la catedra cu plicu...
Profu: Stii, nu prea ai facut...
studentu' pune plicu' pe masa...
Profu': Si totusi ai mai facut pe ici,pe colo...Il trece
si tot asa...
La un moment dat, vine unu la fel...Pune plicu, scoate carnetu sa-i treaca ala nota. Dupa ce se vede cu nota trecuta,ia plicu si pleaca...Si de atunci pica o gramada la unu din cele mai usoare ex de la info...

Si inca unu din Timisoara...

Examen scris, trece timpu' si profu spune sa dea foile. Unu' ramane si scrie in continuare...Il lasa profu, il lasa...Vine si asta dupa vrea juma de ora cu foile. Profu ii zice ca nu le mai primeste...Asta,serios,zice"Nu va suparati, stiti cu cine stati de vorba?".Profu"Nu."  "Chiar n-aveti idee?" "Deloc."Atunci studentul apuca frumos vrafu'de hartii, baga lucrarea la mijloc si pleaca....

Si un banc......

Barza catre barzoi,seara in cuib:\
Ea: Pe unde ai umblat azi?
El: Eee, am dus 2 copii de avocati, unu de ministru...Tu?
Ea: Ei, eu am fost pe la niste afaceristi,o cafeluta, un suculet...Si tu, copilasu' meu mic(catre barzaune)
Eee, io am fost la joaca...Am bagat spaima in niste studenti...
« Ultima Modificare: 08 Februarie, 2006, 11:04:05 p.m. de crocantzel »

11 Februarie, 2006, 01:21:30 a.m.
Răspuns #50

ONLY DESIRE

he he...frumoasa intrare ti-ai mai facut crocantzel!m-ai facut sa rad cu lacrimi! :D :D :D :D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

11 Februarie, 2006, 05:07:24 p.m.
Răspuns #51

stupid_cupid

reala
la un examen s-au prezentat doar doi studenti
unul dintre ei pila unui alt prof, coleg cu cel care avea examenul
dupa examen, proful care pusese pila il suna pe cel cu examenul
"Cum a fost azi?"
"Bine.Au promovat 50%"
"Dar X?"
"Nu ti-am spus, au promovat 50%"
 ;D

cam asa a fost,daca nu ati zambit macar, imi pare rau  ???
Frailty, thy name is woman!

08 Martie, 2006, 10:49:28 a.m.
Răspuns #52

charlie

Postasul aduce pensia, se opreste mirat in fatza usii lui Ionica si citeste pe poarta : "Atentie - Caine Rau".

Deschide poarta, se uita in dreapta, se uita in stanga si nu vede nici un caine, intra linistit in curte iar pe prispa casei vede un caine mic si pricajit.
Razand il intreaba :

-De ce esti ma tu rau ?
La care cainele raspunde:
- Ca nu pap tot...

08 Martie, 2006, 11:08:50 a.m.
Răspuns #53

charlie

Un iluzionist lucra pe un vapor. In fiecare saptamana, dadea o reprezentatie De fiecare data, spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa face mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile. Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:
- Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie!
- Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa!
- Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! ... si asa mai departe.
Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face. La un moment dat vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul.
Timp de cateva zile, plutind fiecare pe o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant.
Pana la urma, papagalul zice:
- OK! Ma dau batut. Unde e vaporul?

08 Martie, 2006, 12:07:02 p.m.
Răspuns #54

charlie

0,1 l palinca = Demo
0,25 l palinca = Trial version
0,5 l palinca = Personal edition
0,7 l palinca = Professional edition
1,0 l palinca = Network edition
1,75 l palinca = Small business edition
3 l palinca = Enterprise edition
5 l palinca = Corporate edition
Palinca de casa - Home edition
50-u langa bere - Service pack
50-u de dimineata - Recovery tool
Bere - Patch
Coca-cola, Fanta, 7-up... - Trojan viruses
2 l Stalinskaya >> Russian Monster Pack

08 Martie, 2006, 12:36:42 p.m.
Răspuns #55

charlie

O trupa de mascati se aduna in jurul sefului.
- Atentiune! zice sefu', incepem operatiunea! Portiviti-va ceasurile. E 11:48. Pentru cei care au afisaj digital: betisor, betisor, scaunel, om de zapada ...

08 Martie, 2006, 03:37:22 p.m.
Răspuns #56

alx_mister

Vand mâtza super sport,pret redus:supraalimentata, stomac v12 in 4 timpi, urechi retrovizoare sport, coada reglabila pe inaltime, tractiune spate, purici sparco, paintjob unic perlat in 2 tonuri crem si negru, faruri "ochi de pisica" albastre, sistem suspensii lowrider!!!Pret discutabil!!!  8)

11 Martie, 2006, 01:06:37 a.m.
Răspuns #57

crocantzel

Vizitator
 Un urs, un leu si o gaina. Ursul: "Când eu urlu, se teme toata padurea" Leul: "Când eu racnesc, se teme tot continentul" Gaina: "Când eu tusesc, se teme toata planeta..."

11 Martie, 2006, 06:56:35 a.m.
Răspuns #58

Paul

Dumnezeu il face pe barbat, face pamantul, cerul, floricele, copacei... etc...
Dupa 1 an Dumnezeu i se arata omului si-l intreaba:
-Barbate, ce faci, cum e?
-Doamne, e frumos, n-am ce zice, dar ma plictisesc. As vrea si eu o fiinta inteligenta, frumoasa, mladioasa, iubitoare, car e sa aiba grija de mine, sa-mi gateasca, sa-mi faca urmasi, sa ma sfatuiasca sa nu ma cicaleasca, sa asculte de sfatul meu... etc...
-Nici o problema, te costa asa: un rinichi, piciorul drept, un sfert de inima, 20 vertebre, femurul drept, tibia stanga, sternul si un plaman.
-Aooooooooooleu... ce scump... dar de o coasta ce poti sa-mi dai?
Si Dumnezeu i-a dat femeia.
Iubesc, deci exist.

23 Martie, 2006, 12:40:24 p.m.
Răspuns #59

ONLY DESIRE

Sotia unui vames facea sex cu amantul cand aude cheia in usa.
> -Ascunde-te repede in dulap ca a venit barbatul meu acasa , ii spuse aceasta amantului. Sotul intra in casa si miroase in stanga in dreapta si spune :
> - Spune unde e ca-l simt , spune unde l-ai ascuns, stiu ca e pe aici , si se apuca sa-l caute pe amant.
> Se uita sub pat:
> -Aicea nu este!
> Se uita in baie:
> -Aicea nu este!
> Se uita in dulap , din care iese o mana cu o bancnota de 100$:
> -Aicea nu este!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."