09 Octombrie, 2025, 11:42:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Haideti sa ne mai destindem scriind cate o gluma sau un banc...  (Citit de 239438 ori)

0 Membri și 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

16 Iulie, 2008, 08:55:14 p.m.
Răspuns #225

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

21 Iulie, 2008, 11:56:54 p.m.
Răspuns #226

Minerva

Nu lua niciodata un somnifer si un laxativ in aceeasi seara.

Mersul la biserica nu te face credincios, asa cum statul intr-un garaj nu te face masina...

Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Este mai usor sa obtii iertarea decat permisiunea.

Constiinta este aceea care sufera atunci cand restul partilor fiintei tale se simt atat de bine.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.

Daca trebuie sa alegi intre doua rele - alege-l pe cel pe care nu l-ai mai incercat pana atunci.

Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare.

Dragostea "eterna" dureaza 3 ani.

Nu te baga in lumea drogurilor; suntem si asa destul de multi ...

A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta.

Cel care se naste sarac si urat are mari sanse ca atunci cand o sa creasca sa isi dezvolte ambele calitati.

Cei cinstiti sunt inadaptatii societatii.

Nu este important sa castigi! Este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.

Nu sunt complet inutil! Cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii.

A gresi este omeneste. A da vina pe altul este si mai omeneste.

Cel mai important nu este "sa stii"! Mai important este sa ai telefonul celui care stie.

Eu nu sufar de nebunie! Ma bucur de ea in fiecare minut.

Este bine sa lasi bautura. Mai rau este sa uiti unde ai lasat-o.

Banii nu fac fericirea, o cumpara gata facuta.

Exista o lume mai buna dar este foarte scumpa.

Orice barbat are nevoie de o femeie fiindca sunt o gramada de lucruri pentru care nu poti sa faci guvernul vinovat.

Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.

In momentele dificile ale vietii trebuie sa ridici capul, sa scoti pieptul in fata si sa spui cu hotarare: "Acuma chiar ca-s terminat!".

Ca sa-ti realizezi obiectivele trebuie sa fii un visator... Asa ca nu mai pierde vremea si du-te sa te culci!

Daca intr-o zi femeia pe care-o iubesti ti-e infidela si iti trece prin cap sa te arunci din balcon, adu-ti aminte ca ai doar coarne, nu si aripi!

Femeile sunt ca traducerile: cele mai bune nu-s fidele, si cele fidele nu-s bune.

Daca intr-o zi simti un gol mare in stomac... mananca, caci sigur ti-e foame!

22 Iulie, 2008, 12:12:44 a.m.
Răspuns #227

inda

Pusi sa aleaga intre aur si paie, magarii vor alege paiele.
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

23 Iulie, 2008, 03:24:01 p.m.
Răspuns #228

Escu

Global Moderator
O pereche sta in cabinetul terapeutului.Terapeutul: Ce pot face pentru dvs? Barbatul: Sunteti asa de bun sa ne priviti in timp ce facem sex? Terapeutul se uita mirat la ei, dar aproba. Cind perechea a fost gata, terapeutul face remarca: Imi pare rau, dar nu am vazut nimic deosebit la Dvs.. si cere onorariul de 80 € pentru sedinta... In urmatoarele saptamini se repeta povestea, de doua ori pe saptamina vine perechea... sex... 80 de euro..
Peste citeve saptamani intreaba terapeutul: Ma scuzati de intrebare, dar ce incercati dvs sa descoperiti? Barbatul: Nimic! Dar ea este casatorita, la ea nu putem.Eu sunt casatorit, nici la mine nu putem. In Holliday Inn vor 150€pentru o zi, in Radisson 360 €, pe cind daca venim aici,avem un alibi, costa numai 80€ si mai primim de la asigurari 67,50 inpoi

23 Iulie, 2008, 08:42:53 p.m.
Răspuns #229

Minerva

24 Iulie, 2008, 12:08:17 p.m.
Răspuns #230

charlie

bla, bla, bla... Gigel... bla

Lenuta avea 16 ani, Gigel nu a sunat deloc... a luat poza in 2 minute.
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Iulie, 2008, 02:01:24 p.m.
Răspuns #231

Escu

Global Moderator
Un tinar preot catolic, trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care
era
extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui,
Episcopul, vazindu-l atit de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce
in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa,
ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in
prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica
scrisoare din partea Episcopului in care zicea:

"Draga Parinte, Fiule

Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba
si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac
anumite observatii:
1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe
gat dintr-o data.
2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In
plus, eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu invers...
3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar.
4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana.
5. Poruncile lui Dumnezeu sint 10 nu 12.
6. Iar apostolii sint 12 nu 10.
7. Cind vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de
deasupra altarului.
8. Cind vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e "Fiul si
banda lui".
9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui
ca "i-a zburat curul cu dinamita"...
10. Cind vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti "bulangiu".
11. Tatal, Fiul si Sfintul Duh nu sint Batrinul, Juniorul si Stafia...
12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa "Nasul".
13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p...a **CENZURAT
14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat...
16. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva.
17. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost
exagerat sa-l inviti sa danseze Macarena, sa faca trenuletul si sa o
inviti pe Sora Daniela sa faca striptease.
18. Apa sfinta se foloseste pentru a binecuvinta, nu pt. a-ti racori
ceafa.
19. "Casuta" aia este confesionalul, nu toaleta
20. Pasticul se distribuie crestinilor fara Nutella.
21. Cel de pe cruce era Iisus Cristos si nu Che Guevarra
22. Pacatosii, cind mor, se duc in Infern, nu in aia **CENZURAT**.
23. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cind e cald, evita sa-ti faci
aer cu sutana.
24. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua
reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat linga tine si
pe care l-ai numit "travestit cu fusta rosie" eram eu....

---------------------------------------------------------------------------------------

Intr-o buna zi, unui taietor de lemne ii cazu securea in apa.
Omul se puse pe jelit pentru ca-si pierduse singurul lucru cu care putea sa-si castige existenta.
Vazand acestea, Dumnezeu apare langa apa si-l intreaba care este cauza disperarii sale. Omul ii explica situatia si Dumnezeu plonjeaza in rau si revine cu o secure din aur masiv.
- Asta e securea ta, omule? il intreaba el.
- Nu, raspunse taietorul de lemne.
Dumnezeu intra din nou in apa si se intoarce cu o secure numai din argint.
- Asta e securea ta? intreaba el din nou.
- Nu, raspunde din nou taietorul de lemne.
A treia oara Dumnezeu revine cu o secure de fier.
- Asta e securea ta?
- Da, asta e, ii raspunse de data aceasta taietorul de lemne.
Dumnezeu, miscat de onestitatea omului ii face cadou toate trei securile si taietorul de lemne se intoarce fericit acasa.
Cateva zile mai tarziu acelasi taietor de lemne se plimba pe malul raului cu nevasta sa. Dintr-odata aceasta cade in apa. Cum omul se puse iarasi pe plans, Dumnezeu aparu din nou intrebandu-l care-i este necazul.
- Nevasta mea a cazut in apa, ii raspunse taietorul de lemne printre suspine.
Atunci Dumnezeu sare in apa si apare cu Penelope Cruz in bratze.
- Asta este nevasta ta? intreaba el.
- DA! urla omul.
Atunci Dumnezeu, furios, il lua la bani marunti:
- Indraznesti sa ma minti?!! Ar trebui sa te blestem pentru vecie!!
Atunci taietorul de lemne incepe sa-l implore:
- Te rog, Doamne, iarta-ma! Dar cum altfel puteam sa raspund?! Daca spuneam "nu" la Penelope Cruz, data viitoare mi-o aduceai pe Catherine Zeta Jones. Si daca si atunci as fi spus "nu", a treia oara mi-o aduceai pe nevasta-mea. Si daca de data aceea as fi spus "da", mi le faceai cadou pe toate trei, dar eu sunt un om nevoias si n-am de unde sa hranesc trei femei.
Acesta este motivul pentru care am raspuns cu "da" de prima data.

Morala: Barbatii mint numai din motive perfect oneste si logice. INTOTDEAUNA !

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Se deschide un nou magazin. La inaugurare, patronul, le atrage atentia angajatilor:
- Va ia mama dracu daca aud ca vreun client, unul singur, pleaca nemultumit din magazinul meu!
Scena surprinsa dupa cateva zile in magazin:
Intra un domn, aparent grabit.
- Domnisoara, va rog o pereche de manusi!
- De piele sau din material sintetic?
- Nu conteaza domnisoara, din material sintetic.
- Avem mai multe modele, simple, cu fermoar, cu capsa...
- Nu stiu, cu capsa, nu conteaza....
- Uitati, avem mai multe variante de culori, aveti vreo preferinta?
- Nu domnisoara, care-o fi...
- Nu se poate domnule, va rog sa mergeti acasa si sa va intoarceti cu haina la care vreti sa purtati manusile, pentru a putea gasi ceva care sa se potriveasca. Usor nedumerit, acesta se indreapta bombanind spre iesire. Chiar atunci intra in magazin un domn ducand un WC in brate, pe care-l tranteste nervos in fata vanzatoarei:
- Alaltaieri v-am adus o mostra de faianta, ieri v-am aratat curul, azi v-am adus si WC-ul. Ce trebuie sa mai fac pentru un sul de hartie igienica???

07 August, 2008, 09:44:04 p.m.
Răspuns #232

lumycriss

Vizitator
Niste reporteri de la TVR merg intr-un sat pentru a face un reportaj, cum isi petrece ziua badea Gheorghe. Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei
- Dapoi, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca
- Stai, bade Ion. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei; Spune, ca citesti ziarul
- No, atunce dimineata ma scol, cetesc ziaru. Dupa aia dau la porc sa mince, dupa care mai cetesc inca un ziar. Pina la prinz lucrez in atelier, in care timp cetesc vreo doi-tri carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iar sara adun iosagul de pe cimp, dupa care urmeaza presa de seara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu pretenii, iar la 10 cind inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie ) 

10 August, 2008, 01:21:14 a.m.
Răspuns #233

lumycriss

Vizitator
Sotul si sotia aveau un caine rau. Se hotarasc sa scape de el. Sotul ia cainele se urca in masina si il duce la cateva strazi distanta, il lasa acolo. Se intoarce sotul acasa si peste 2 ore, hop si cainele la usa. A doua zi, se urca sotul in masina, ia cainele si il duce in alt cartier. Se intoarce acasa, peste 2 ore, iar apare cainele la usa. A treia zi, ia asta cainele il baga in masina, da ture prin oras, o ia pe tot felul se strazi, se invarte... Lasa cainele se urca in masina si pleaca. Peste 2 ore suna telefonul in casa. Raspunde nevasta.
Sotul:
- Nevasta, s-a intors cainele acasa?
- Da, s-a intors.
- Da-l la telefon ca m-am pierdut...

10 August, 2008, 01:36:07 p.m.
Răspuns #234

lumycriss

Vizitator
Positive thought for the day
When you feel that nobody loves you,  :'(
Nobody cares for you, :-\
Everyone is ignoring you,    ::)
and people are gelous of you ???
You should really ask yourself...
:confused:
Am I TOO sexy?  :o

10 August, 2008, 08:15:32 p.m.
Răspuns #235

lumycriss

Vizitator
Mi-am amintit un banc pe care ni-l tot spunea dirigu in liceu (de fapt ne spunea doar ultima parte), poate de aceea nu l-am inteles decat de curand, cand am fost in vizita la el si l-am rugat sa-l spuna si pentru prietenul care ma insotea:

Marele matematician Grigore Moisil (dirigu' era de mate) era vestit pentru atractia sa fata de tinerele femei si poate chiar studente, ideea era ca intr-o zi pusese ochii pe una si nu stia cum s-o vrajeasca mai bine. In aceeasi zi a fost invitat de catre niste prieteni la o bere. Iata raspunsul lui:
- Dacă nu pot, vin, dacă pot nu vin..
« Ultima Modificare: 04 Octombrie, 2008, 05:28:09 p.m. de viulian »

10 August, 2008, 09:45:47 p.m.
Răspuns #236

catty

Un politai lucra sub acoperire. Si merge asta la baru lu Fane Spoitoru si in timp ce spala vase, moare si Fane si dealerii,se duc dracului toti. Explicatia: tragea cu urechea.
        Fug gangsterii dupa el, si cum fugea tipu, in spatele lui santuri, alunecari de teren, etc.Explicatia: fugea de manca pamantu.
        Dupa ce scapa de mafioti, merge tipu spre casa, pe drum gaseste un ceas. Acasa, da sa-l scoata din buzunar, ceasu pe masa. Explicatia:ceasu mergea cu cinci minute-nainte.
        Merge tipu sa se culce, in dormitor nici nevasta nici pat. Explicatia: dormea dusa.
        Dimineata, se trezeste,cand iese din casa se aud bubuituri, trajnete, cutremure. Explicatia: se crapa de ziua.
        Da tipu sa-si puna chipiu' pe cap, nu incapea. Explicatia: s-a sculat cu noaptea-n cap.
        Cum mergea pe drum ,da sa se uite la ceas. Ceasu nu era la mana : a ramas in urma.
        Merge tipu pe strada si la un moment dat dispare : Œl rodeau pantofii.
        Ajunge la sectie, acolo capitanu si sergentii pe tavan : aveau conferinta la nivel inalt.
        Pleaca subtil si revine dupa o scurta bere. Astia ereau toti cu maini, gat, picioare in ghips : au cazut deacord.
        Mergand pe strada, gaseste pe unu care statea intins pe asfalt. Merge la el, da sa-l ridice, trage din rasputeri si nu poate : omu erea sarac lipit pamantului.

10 August, 2008, 10:02:33 p.m.
Răspuns #237

lumycriss

Vizitator
 :laugh: vezi mai ca ai gasit si tu ceva de ras care sa nu mai fi fost postat pe site?  :-*
BTW, cine stie bancul cu iepurasul la baie?  :D

16 Septembrie, 2008, 10:59:22 a.m.
Răspuns #238

Minerva

Managerii americanii si cei japonezi au decis sa se intreaca intr-un concurs de canotaj. Ambele echipe s-au antrenat din greu. In ziua cea mare, se simteau pregatiti. Japonezii au castigat cu un avans de doi kilometri. Americanii au fost extrem de descurajati ca au pierdut. Moralul lor s-a prabusit.

Managementul a decis ca motivul unei infrangeri atat de zdrobitoare trebuie aflat, asa ca au angajat o firma de consultanta care sa investigheze problema si sa recomande actiuni corective.

Consultantul a aflat ca echipa japoneza a avut opt oameni la vasle si unul la carma; americanii au avut un om care vaslea si opt oameni la carma. Asa ca, dupa un an de studii si milioane de dolari cheltuiti ca sa analizeze problema, firma de consultanta a ajuns la concluzia ca sunt prea multi oameni la carma si prea putini la vasle in echipa americana.

Pe masura ce se apropia ziua cursei din anul urmator, structura manageriala a echipei americane a fost complet reorganizata. Noua structura cuprindea: patru manageri de carma, trei manageri zonali de carma si un nou sistem de urmarire a performantelor pentru omul de la vasle, ca sa i se asigure stimulent in munca.

Anul urmator, japonezii au castigat cu un avans de patru kilometri.

Umiliti, cei din corporatia americana l-au concediat pe vaslas pentru performante slabe si au acordat managerilor o prima, pentru ca au descoperit unde era problema.

16 Septembrie, 2008, 11:21:50 p.m.
Răspuns #239

Minerva

Ardea o casa de rromi. El catre ea:
-Fah', parca miroase a zahar ars!
-Pai n-avea maica-ta diabet? ...

Autobuzul pleaca din statie , dupa el alerga o doamna si striga:
- Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru!
Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune bucuroasa:
- Am reusit... Biletele la control!

Alinuta la scoala:
-Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume, Alinuta? intreba invatatoarea
-Pai,in Zahara.
-Bine Alinuta, da acolo e praf.
-Da' ce, am zis ca-i cubic? ...

Un tip se trezeste in ambulanta:
- U... u... unde ma duceti!
- La morga!
- Pai nu am... murit!
- Pai... nu am ajuns!

Paradoxul existentei:
Pe zi ce trece apar tot mai multi homosexuali, cu toate ca ei intre ei nu se inmultesc!

Prezicatoarea catre o studenta:
- In viata d-tale in curand o sa apara un barbat tanar; va fi foarte dragut, cu ochi albastri, obrajii
roz, dar cu par putin si va cantari 4 kg ...

Un tip beat mort intra intr-un bar, si dupa ce se izbeste de cativa clienti in drum spre tejghea, se
opreste in fata unei perechi si ragaie.
Sotul, indignat, zbiara la el:
- Cum indraznesti sa ragai inaintea sotiei mele?!
- Vai, imi cer scuze, raspunde betivul. N-am stiut ca era randul dumneaei.

Un american viziteaza Bucurestiul cu un taximetrist. Trec pe lânga guvern:
-Ce este cladirea asta asa mare?
- Este palatul guvernului, domnule!
- Si in cat timp a fost construita?
- Cam în 10 ani!
- Mult timp! La noi era gata in 2 ani! Stiti ca noi avem o tehnologie mai avansata!!!
Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg si americanul iar intreaba:
- Cladirea asta ce e?
- Este sediul primariei, domnule!
- Si in cat timp a fost construita?
- Cam in juma' de an!
- Mult....la noi era gata in 2-3 luni!
Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung si la Casa Poporului :
- Ooooooo, dar ce e cladirea asta?
La care taximetristul:
- Nu stiu, ca azi dimineata nu era aici !!!

Un pusti intra in farmacie si intreaba:
- Aveti prezervative? - In primul rand, ii raspunde farmacista enervata, prezervativele nu sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui tatalui tau sa vina singur sa si le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi!
La care pustiul raspunde:
- In primul rand prezervativele nu sunt pentru copii, ci sunt impotriva copiilor, iar in al doilea rand nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama, care pleaca in delegatie si nu are cum sa stie marimea... inca