Aha! Ma gandeam eu ca nu sunt singurul. Dar ce ma fac, fiindca daca ma gandesc bine, cam pe unde ti-ai aratat tu adeziunea, Semiramis draga, (ca sa nu-ti raman dator!

) lucrurile au iesit taman pe dos?!

In orice caz, personal voi incerca sa ma deconectez atunci cand ies de pe forum ca sa stiti ca sunt aici cand ma vedeti. Daca o sa-mi scape asta vreodata, sa stiti ca nu e intentionat, ci doar fiindca eram in acel moment deja... prea deconectat, cu gandul departe!

JS, stiu ca puteam sa iti scriu personal despre treaba asta - nu m-am instrainat, sa stii! - dar e o chestiune care necesita si parerea altora fiindca nu vreau sa spun o bazaconie.

Oricum, banuiesc ca din ratiuni tehnice s-a ajuns la aspectul acesta al forumului (ma refer la inlocuirea portocaliului din trecut, emoticoanelor, aspectului general) dar asta aduce un aer banal, fara personalitate, majoritatea forumurilor fiind in aceasta forma standard. Parerea mea!

Sa mai spuna si altii daca e mai bine acum sau in trecut. E nevoie de mai mult efort acum pentru a face aici un loc atractiv. Spuneti si voi!

(Semiramis sa spuna ceva doar daca nu e de acord cu mine, in felul acesta o s-o iau ca fiind de bun augur.

Apoi poate sa bage fata asta:"

")
Avem deja doua probleme lansate in discutie:
1.lista aia nesfarsita cu utilizatori online, care tocmai au iesit de pe forum de cateva minute (vreo o mie si cateva sute, nu mai mult!) si pe care i-ai ratat... la mustata! Si...
2.aspectul actual al forumului in comparatie cu cel de pana in urma cu cateva saptamani. (cand s-au conectat ultima oara unii care mai sunt "on" si acum!

)
Sper ca nu am suparat cumva discutand astea aici?!
Va pup!