10 Octombrie, 2025, 06:12:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Comentarii, păreri, sugestii  (Citit de 18601 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Februarie, 2005, 12:25:23 a.m.
Răspuns #30

Semiramis

Global Moderator
ca oi fi cazut in dizgratia lui JS, nu prea ma atinge.
n-ai atins nici un punct dureros, nici macar sensibil.
nu ai declansat nimic (cel putin din partea mea).
ca JS e un tip fain, nu neg, o fi.
glumeam cu faptul ca ma enerveaza lunga lista, insa vorba ta, te bucuri ca ai cu cine schimba o replica si cand colo...nada!
daca sunt usor prea scurta in raspunsuri, o pun pe seama orei inaintate si pe faptul ca noptile nu-mi mai pot fi albe (din lipsa celor 17 ani care ma ajutau sa trec peste ele astfel).
noapte buna!

ps Robert, oricum tonul meu era de gluma. am uitat sa pun niste fetze poznase ca sa accentuez acest lucru - ma refer la mesajul la care mi-ai paspuns mai devreme, ca si la asta de pe urma. ;)
(dar in acelasi timp, orice gluma pleaca de la un sambure de adevar  :P )
« Ultima Modificare: 07 Februarie, 2005, 12:31:15 a.m. de Semiramis »
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Februarie, 2005, 12:21:33 a.m.
Răspuns #31

Iosif

Iata ca intr-un final vine si raspunsul meu.
Lista lunga de utilizatori (vizitatori) este din ultimele 24 de ore. Ma gandeam ca este o idee (buna, rea, urma sa vad) sa vedem cati au fost online in ultimele 24 de ore. Lista veche urma sa fie repusa oricum, din motive tehnice, am sa pun inapoi lista cu ultimele 5 minute de activitate.
Problema cu grafica.. se pare ca mare parte agreeaza mai mult varianta noua, oricum, am mai spus dar o repet, grafica se poate schimba dupa plac. Urmeaza ca in viitor sa adaug variante noi de grafica pe care sa le alegeti.
Semiramis draga, nu am nimic cu tine, in momentul cand am ceva cu cineva o spun pe fata.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

09 Februarie, 2005, 01:56:48 p.m.
Răspuns #32

back_it_up

sunt noua pe acest forum(noua ca si membru) insa am citit posturile voastre de mult timp;e primul post scris si(chiaqr daca vi se va parea o impertinenta) vreau sa va spun ca mai nou,totul se rezuma la poezie!nu se mai deschid subiecte interesante asupra carora sa te arunci ca un lup,nestiind cum sa grabesti transferul de date pe care il are serverul cu calculatorul tau,ca sa poti raspunde mai repede(fac aluzie la faptul ca noua imagine a site-ului se incarca nu greu,FOARTE GREU;stiu ca sunt impertinenta,k nu eu m-am chinuit sa-l fac,dar era mai frumos si mai atragator inainte...acum e la fel ca si restul forumurilor)...nu vreau sa jignesc pe nimeni!dar sufletul acestui site nu consta in reclame sau in complexitate!scuze administratorului daca l-am jignit!dar era mai frumos inainte! :(
Ajuta-ma sa sper,sa lupt,sa urc,sa ajung ce vreau sa fiu!
Stai langa mine!Ajuta-ma sa fiu cum vrei tu sa fiu!
Iubeste-ma ca sa te pot iubi!
Invata-ma sa te iert iertandu-ma!
Ramai langa mine?

10 Februarie, 2005, 12:15:34 a.m.
Răspuns #33

Iosif

Draga back_it_up, site-ul se incarca mai greu din cauza unor butoane care se iau de pe alt server, daca serverul acela raspunde mai greu site-ul se va incarca mai greu. Asta se intampla cu Internet Explorer-ul, eu folosesc Mozzilla Firebird, tocmai din acest motiv, IE incarca tot siteul deodata, alte browsere incarca pagina pe bucati. Am sa incerc sa gasesc o solutie optima pentru rezolvarea acestei probleme.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

16 Mai, 2005, 11:37:43 p.m.
Răspuns #34

dew

Vizitator
 Ma poate lamuri si pe mine ,cineva ,unde trebuie sa ma duc pentru a vedea raspunsurile la topicurile IN CARE AM POSTAT?
     Inainte exista o casuta care permitea sa vezi raspunsuri la topicul in care ei postat si ,parerea mea,era foarte util.Mai exista si acum?
  Poate ve-ti rade de necunostiinta mea... :( dar chiar nu stiu daca mai exista si in momentul de fata acea obtiune.
    PS:SA NU RADETI !!! :o  :-[  :-[
                  just_a_tear.

17 Mai, 2005, 12:03:34 a.m.
Răspuns #35

Iosif

Sigur ca este. Ai sa vezi in partea stanga un chenar in care printre altele ai asa:
Recent Unread Topics si Updated Topics.
In afara de aceste optiuni o ai pe cea de a fi anuntata daca se raspunde la un mesaj/subiect scris de tine sau de alt cineva. Pentru a primii instintare ca s-a scris un subiect nou in categoria care te intereseaza sau pentru a fi anuntata ca s-a scris un raspuns la un subiect pe care il urmaresti va trebuii sa apesi butonul "NOTIFY".

Bafta.
« Ultima Modificare: 17 Mai, 2005, 12:05:11 a.m. de J. S. »

17 Mai, 2005, 10:40:13 p.m.
Răspuns #36

dew

Vizitator
 Multumesc foarte mult,J.S!acum ma voi descurca.Am stiut de obtiunea Recent unread topic si update Topics ,dar cea cu "NOTIFY" va fi mai folositoare.
                just_a_tear

14 Iunie, 2005, 04:55:41 p.m.
Răspuns #37

Robert.

Vizitator
 :) Intampinam ades problema casutelor pline de pe mesageria personala. Ma gandesc ca principala cauza e ca cei mai multi uita ca nu au spatiu decat pentru 10 mesaje. N-ar fi bine, sa existe in contul fiecaruia o informatie privind spatiul disponibil pe care il mai are? Sau in orice caz, ceva care sa reaminteasca fiecaruia cand trebuie sa-si goleasca casuta. Am evita blocajele, cred.

Am incredere ca veti gasi voi solutia potrivita... :)

01 Octombrie, 2006, 08:12:17 p.m.
Răspuns #38

Raul Gonzales

sugestii?...pai c ziceti d Muzica de dragoste,romantica...sau ceva asemanator?sau sunt neatent si exista asa ceva?
ciaus
..m-am nascut inteligent, dar educatia m-a ruinat...