04 Noiembrie, 2025, 11:01:46 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 754215 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Noiembrie, 2007, 10:55:13 p.m.
Răspuns #2145

Just

Buna seara  ,domnitelor.
Am venit si eu sa impart un pahar de ce o fi cu voi,chiar si de rachiu ,dar sa nu fie prea tare ca e bai atunci.
Care pustietate?aici niciodata nu a fost pustiu.Nu,nu...
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

07 Noiembrie, 2007, 10:56:26 p.m.
Răspuns #2146

Semiramis

Global Moderator
bine ai venit domniţă din lacrimă. ia de bea o ţuică. e fiartă de minerva.  ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

07 Noiembrie, 2007, 10:59:48 p.m.
Răspuns #2147

Minerva

Bun venit, domnita dulce! Fiarta cu piper sa fie! Pentru toate trei o ajunge cam 50ml? Eu capitulez de la miros :D
N-am mai umblat mult, domnita. M-a prins frigul si cum pe aici astia fac si desfac si au impodobit brazii mi-a venit un dor de casa...
Si apoi nu stiu de ti-am zis dar parasesc oraselul domniei tale si dupa atatia ani, acum cand il dau, imi e parca mai drag cuibusorul acela... Ehe, nostalgia batranetilor...

07 Noiembrie, 2007, 11:01:35 p.m.
Răspuns #2148

Semiramis

Global Moderator
facem şi noi un brad, dar mai pe la 1 decembrie...ce îmi aduci cadou? şi unde pleci? lăcrămioară, un covrigel, ceva?

07 Noiembrie, 2007, 11:04:38 p.m.
Răspuns #2149

Just

Un covricel si niste saratele in timp ce stam de vorba.
Facem si aici un brad si sigur va mirosi a "acasa" ,mai ales cand s-or desface cadourile sa vezi atunci ce de zambete adunam .Ne intineresc instantaneu!
Ce sa mai spun ca de Craciun om face masa mare cu multe bunataturi ;colaci ,macaruri alese si oaspeti de seama .
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

07 Noiembrie, 2007, 11:09:26 p.m.
Răspuns #2150

Semiramis

Global Moderator
mi-aduc aminte când am venit prima dată aici. ningea. era un sfârşit nebun de noiembrie. era multă lume la han...poteca era ninsă, abia am desluşit-o. mirosea a fum şi a cozonaci. luceafărul asculta înmărmurit pe horn poveştile. după el m-am ghidat...frumoasă iarnă.

07 Noiembrie, 2007, 11:11:39 p.m.
Răspuns #2151

Minerva

Si friend, si piratul, si domnita Di, Lorelei stralucitoare si trubadurul cantand cu drag... frumoasa iarna cu adevarat!
De-ar da Domnul sa vad sarbatorile acasa! Covrigei si martipan aduc la domnite, alune dar si daruri domnesti... Un bradut argintiu ca pe aici cad pe noi...
In Decembrie am domnite dragi sufletului meu de m-asteapta taman in de 1 prin Brussel... dar dorul de-acasa... :(

07 Noiembrie, 2007, 11:18:56 p.m.
Răspuns #2152

Semiramis

Global Moderator
da, marţipan. sunt de acord. ufff, mai trece-un an.
o ţuică fiartă ai ai minervă?
eu ce să spun, auzii de nişte flăcăi roş-ablaştri că pierd în faţa unora de pe meleaguri străine...deh.

07 Noiembrie, 2007, 11:22:51 p.m.
Răspuns #2153

Just

Si eu care aveam o presimtire ca mama mea e suparata.Stiu eu acum de ce.Flacaii astia care au bagat zazanie intre parinti.Ba caini ,ba flacai .Eh!Niciodata n-am inteles.
Eu mai vreau covrigi si ceva de mancare este in odaita cealalta? Poate punem foc in vatra si pregatim ceva bun ,doar -doar om mai atrage vreun ratacitor.

07 Noiembrie, 2007, 11:24:35 p.m.
Răspuns #2154

Semiramis

Global Moderator
nu cred eu că mai apare vreun rătăcit...poate dosr vreun răufăcător. ai tras ivărul la uşă?

07 Noiembrie, 2007, 11:27:57 p.m.
Răspuns #2155

Just

Ca tot intrebi,ma duc sa verific daca e bine pus.
Acum ma gandesc ,trei fete cucuiete singure in han. Ceva sa ne aparam de raufacatori avem? Eu daca e ceva rau fug.
Care-i cea mai brava din voi doua si cum ne grupam ?ramane cineva treaz la noapte? stam de paza cu schimbul?
Pana una alta,am inchis bine usa.
« Ultima Modificare: 07 Noiembrie, 2007, 11:29:36 p.m. de just_a_tear »

07 Noiembrie, 2007, 11:29:34 p.m.
Răspuns #2156

Semiramis

Global Moderator
eu am pistol. ne zăvorâm. n-are cin' să vină...

07 Noiembrie, 2007, 11:35:03 p.m.
Răspuns #2157

Minerva

in toti anii neam de neam fara suflet nu a fost pe aici. oaspetii mei sunt frumosi si cu suflet ales. stati fara frica ;) zeita Di si jivinele ei inca pazesc zona, scutul meu e de nepatruns, elfii Alliei sunt aici...

07 Noiembrie, 2007, 11:36:58 p.m.
Răspuns #2158

Semiramis

Global Moderator
atunci, domniţă dragă şi hangiţă dragă eu mă duc la somn, în odaia mea cu miros de cetină. pistolu-l pun sub pernă totuşi. să fie-acolo.
somn bun să aveţi dragele mele...

07 Noiembrie, 2007, 11:41:19 p.m.
Răspuns #2159

Just

Noapte buna si odihna placuta sa ai !
M-oi retrage si eu in odaita in asteptarea unui vis frumos.Ne revedem maine sa bem cafeaua impreuna.
Hangita ,daca tu spui ca suntem bine pazit atunci am sa dorm fara grija ca un prunc pana se vor ivi zorile.Te mai rog sa lasi luminita de la intrare aprinsa peste noapte.
Acum ,somn usor!