05 Noiembrie, 2025, 10:01:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755737 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Decembrie, 2005, 11:54:38 p.m.
Răspuns #1260

Lady Allia

Elfeasca ta MyLord Gordius e numa buna pentru un om si ma bucur ca am auzit-o si aici... A fost o bucurie pentru mine sa vad ca oamenii nu au uitat inca originile lor, iar sufletele lor obosite mai stiu sa simta luna, stelele si ploaia....cantecele si veselia. Am sa astept cu nerabdare povestea ta...caci in drumul tau stiu ca ai adunat multe....si sper sa fie una frumoasa...de dragoste sau viata...caci de rau si ura mi-a obosit sufletul.
Am sa stau putin cu cei de aici...am sa ma uit la tine cum dansezi cu frumoasele domnite si apoi desi obosita, voi dansa cu tine un dans...pentru ca asa se cuvine.  :)

09 Decembrie, 2005, 12:03:22 a.m.
Răspuns #1261

Gordius

Quel du, Luthien Galathil! Aa' lasser en lle coia orn n' omenta gurtha. Tenna' telwan!!

Noapte buna, Printesa! Fie-ti somnul lin! Pe curand! Si multumesc pentru dans si cuvintele calde!

Sufletel, fii binevenita printre musteriii adormiti! :) Si trubadurului i se cam lipesc ochii ca la pisicile de o zi :). Sper sa te simti bine aici, atunci cand iti doresti cateva clipe de zambet si de ragaz. :)

Va doresc un somn dulce si inimioara usoara tuturor, vise minunate si priviri senine! Pe maine, prieteni dragi!

09 Decembrie, 2005, 12:07:39 a.m.
Răspuns #1262

un_suflet

Desigur..."si maine e o zi!"...sau..."nu face astazi ce poti face maine de 2 ori mai bine" :)
Pe maine...
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

09 Decembrie, 2005, 12:11:06 a.m.
Răspuns #1263

Evangeline

Va urez somn usor dragilor! :) Sa dormiti ca niste bebelusi :D
Draga sufletel daca vrei a poposi la han si nu ai cu cine sta de vorba eu sunt aici. Nu am somn inca si mai stau sa admir bogatiile hanului ;)

:-*
Never, never quit!

09 Decembrie, 2005, 12:13:23 a.m.
Răspuns #1264

Lady Allia

Undome 'quel a'maelamin nápoldë Ar-Feiniel tenna' tul're tien!

Somn usor sa ai dragul meu print Gordius...pe maine atunci!
Fie ca visele sa iti sarute sufletul si sa il imbete in caldura...sa il scalde in apele unicornilor a carui stapan esti....si sa te faca sa luminezi maine precum steaua lui Anduriel.
Iti multumesc deopotriva pentru frumoasele tale vorbe...si ma bucur sa te revad!

09 Decembrie, 2005, 12:25:38 p.m.
Răspuns #1265

un_suflet

Am trecut pe la han in dimineata asta pentru a-mi motiva absenta din urmatoarele 3 zile de lipsa....pe motiv de DOR....de duca...la munte! :)
Sa va gasesc sanatosi, voiosi, aceiasi...si totusi altii. :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

09 Decembrie, 2005, 01:20:47 p.m.
Răspuns #1266

littleangel

Si eu imi voi motiva absenta pentru 3 zile din aceleasi motive...dorul de munte...o sa ma gandesc si la voi. Sa aveti un week-end cat mai placut. Va pupic! :-* :-*
"Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata...dar, in cautarea ei merita sa alergi toata viata"

09 Decembrie, 2005, 08:47:09 p.m.
Răspuns #1267

cv

Vizitator
Da, da... dor de munte :-\
ce amurg m-a presarat peste zavoarele de-atata vreme-nchise?
un gand ce l-am crezut demult plecat abia in ochiul...
ia uite, vorbesc singura....  :D batranetea asta. mai bine sa duc opaitul asta mai la geam si sa intetesc focul ca maine-i zi de targ si nu se stie... o poposii careva... n-o poposii...

09 Decembrie, 2005, 09:00:00 p.m.
Răspuns #1268

Gordius

Hqangita binecuvantata e lumina ferestrei tale in departare ainimilor! Nu vorbesti singura, mai sunt ceva maruntisuri de suflet pe jos, prin cotloane, inca nematurat, care abia abia indrazneste sa iasa la lumina!

09 Decembrie, 2005, 09:05:54 p.m.
Răspuns #1269

cv

Vizitator
 :) vorbesti in dodii trubadurule. de cand sufletul domniei tale e maruntis... nematurat. uite iti fac o cantare.domnia ta o stie, ti-am daruit-o demult... poate e vremea sa o daruiesc si hanului:

încă mai plouă şi se aude cel ce doineşte sosirea dimineţilor de magnolie albă
trubadurul căutător al parolei sufletului în nopţile cu zâmbet prin somn

cu primul gând îngenunchează printre oameni în haine de inorog
simte în stropii de lumină ai dimineţii poezia spânzurată de stele
şi la un pas înaintea furtunii îţi spune poveşti cu ochi înstelaţi

sincronizând privighetorile ce nuntesc în angelic desfrâu
refuzând întoarcerea nopţii în Carul Mare
desenează umbre îmbrăcate în lună roşie şi pofta vântului prin seraiuri

fură sângele curs în pletele ude din adâncul pădurii şi cerului
vine pe drumul de noapte să acopere partea noastră de suflet bătută de ploi
cu iarba inflorită în umbra pământului şi odihna visătoare a ochiului adânc

pământul vorbeşte în somn viscolind cu petale de cireş până la delirul cailor
fără milă din adâncuri se aruncă pe flori cu neliniştea pietrelor din râuri
pe ochi culorile au febră şi curg gânditoare spre începutul lumii

dar cei care au norocul să dechidă fereastra ştiu că
încă mai plouă şi se aude cel ce doineşte sosirea dimineţilor de magnolie albă

ps: scuza-mi balba initiala
« Ultima Modificare: 09 Decembrie, 2005, 09:09:43 p.m. de Minerva »

09 Decembrie, 2005, 09:11:22 p.m.
Răspuns #1270

Gordius

inca mai ploua si lacrimilie nu mai stiu drumul spre casa...
pe undeva, o inima inca orbecaie printre zambete si printre clipe
indepartate
cine sa mai aiba puterea de a se ridica in genunchgi cand e lipit de tina
sarutand urmele pasilor si umbra unui gest al mainii?
dimineata nu e nicicand spanzurata si doar
imbratiseaza stelele vezi mainile lor intinse?
privighetorile tac si
carul mare se destrama
iar fiecare dimineata este adormita de lumina
pe buze

09 Decembrie, 2005, 09:18:48 p.m.
Răspuns #1271

Lady Allia

Ilúvënis Tasartir..., Printesa Minerva...imi canta inima la auzul glasului tau dulce si lacrimile imi stau parca la marginea intrebarii...sa cada?...sa nu cada?...., iar gandul mi se face un covor frumos de drag de prietena mea...de tine :) hangita plina de lumina si caldura... si stea calauzitoare pentru toti cei regasiti.
Am vazut multi drumeti obositi si tristi...pierduti si uitati...inghetati si cu sufletul uitat....venind aici, la tine la Han, iar cantecele lor de regasire si dragoste imi frang si imi bucura inima deopotriva...caci vai...departe mi-e inima si tare imi vine sa cant ca si tine, dar nu vreau sa cred ca vreodata Inorogii vor putea disparea...ca elfii vor pieri luand drumul catre Marea cea Mare...ca stelele vor cadea....ca oamenii vor fi tristi...vreau sa cred ca vom fi mereu aici...la Han...dansand, cantand si mancand cozonac.

09 Decembrie, 2005, 09:26:37 p.m.
Răspuns #1272

Lady Allia

aici la capatul lumii unde raul nu poate ajunge
si Inorogii traiesc in cascada din suflet
aici unde elfii alearga prin iarba din parul tau
si luna te saruta transformandu-ti lacrimile in stele
aici unde nu exista decat basme si vise
sterge-ti lacrima Fiu al Viselor si Print al Inorogilor
ridica-ti sufletul si nu ingenunchea iubirea
zambeste florilor sa stie sa nu uite sa infloreasca
saruta apele sa nu uite sa susure povesti de dragoste
canta pasarilor sa nu invete sa moara inca din ou
alearga spre fata ce-ti intinde din visul de maine iubirea
pastreaza-ti bucata de cer senin pe fruntea de mare albastra
si paseste pe cerul in care ai pictat galaxiile
dupa care tanjesc oamenii in visele lor

09 Decembrie, 2005, 09:32:58 p.m.
Răspuns #1273

Gordius

Diola lle, My Lady. Doresti un ceai?

09 Decembrie, 2005, 09:39:08 p.m.
Răspuns #1274

cv

Vizitator
Off, tehnica ma omoara! Iertati-ma prieteni pentru intarziere dar cu greu fac fata.
Poftiti, ospatati-va, veseliti-va! La han voia buna, bucatele si vinul nu se sfarsesc niciodata.

Frumoasa si calda vorba ai Lady Allia. Am vrut sa iti spun o poveste dar tare imi era ca adorm musterii. De vrei am scris-o totusi pentru tine... e despre un merisor si un curcubeu. O poveste de dragoste prin ochi de copil.Ti-o daruiesc. Am daruit-o surioarei iubite dar sigur o va imparti cu domnia ta daca te vede :)
« Ultima Modificare: 10 Decembrie, 2005, 01:03:13 p.m. de Minerva »