Buna seara oaspeti,sant printe voi,v-am ascultat toate povestile minunate la care visati ca sa va odihniti de ce este afara,sa va mangaiati sufletele obosite si sa vorbiti despre iubire curata care de mult a disparut.V-am ascultat vobind despre stele ,despre,soare,despre munti cu izvoare crstaline, cu poienite pline de flori si vietuitoare de la baza pana suuuus...in varf.a-ti omis un oaspete cel mai de seama,pe care IL invit sa vina in mijlocul vostru,sa va trezeasca din somn chiar daca nu dormiti si sa va vorbesca prin mine,ca El a facut toate lucrurile de care voi va bucurati atat de mult.Ah daca va-ti bucura mai mult de El si apoi de creatiunea Sa,s-ar putea sa-L iubiti atat de mult incat sa nu va mai despartiti de El niciodata.Si din iubire ati incepe sa-L ascultati cu tot ce va cera El in testamentele Sale.Iar celor ce aleg sa-L asculte le promite viata vecinica in slava si marire cu cununi pe cap si un loc in cetatea Sa Sfanta noul Ierusalim si muuulte... altele pe care omul nu le-a vazut si la mintea lui nu au putut sa ajunga.Iata ce am scris eu despre acest barbat:
VESNICUL BARBAT
Dintre toti din univers,
un barbat Sfant am ales
Drept curat si luminos
Domn iSUS HRISTOS
Domnul vine sa ma ia,
Sus in ceruru voi zbura,
Sant miresa-n casa Sa
Pentru vesnicie
M'a iubit cu-adevarat,
M'a creat si intrupat,
M'a hraneste ne-ncetat,
Viata mi-a redat.
IL astept cu dor curat,
Pe-Nparatul Cel Prea-Nalt
Rege peste tot si-n tot,
Domnul Savaot
AMIN
Deci prea iubitilor pentru ca va-ti odihnit in acest han minunat,incepeti sa cugetati zi si noapte la Cel ce a creat toate lucrurile vazute si nevazute,si intorceti-va la El ca sa vina peste voi vremuri de inviorare,de iertare,salvare,mingaiere divina,iubire,adevar si dreptate,intelepciune,pricepere si cunostiinta,pace,credinciosie,indelunga rabdare,infranarea poftelor,facere de bine,neprihanire si mostenire vecinica etc.
A Lui sa fie Slava,Marirea,Puterea ,Taria,Lauda,Adorarea Totul.
AMIN
valericanicolescu@rdslink.ro