05 Noiembrie, 2025, 06:56:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755390 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Martie, 2006, 10:03:20 p.m.
Răspuns #1635

black rose

seara buna!si buna va este imina.vin de departe din valurile vietii si poposesc aici la voi printre basme si povesti.....ma primiti sa hodinesc putin la acest han despre care am auzit vorbindu-se ,in 7 zari si 7 mari.....doar pana ce ma desmeticesc putin si pot pleca sa infrunt valurile cu noi forte...asta daca voi mai pleca.......sper sa nu.........
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

31 Martie, 2006, 10:06:16 p.m.
Răspuns #1636

cv

Vizitator
bun venit,iti zice dar hangita. sa-ti fie sederea placuta. poposeste cu incredere. ai sa dai sigur de povesti, de o vorba buna, de un vin sau ceva racoritor sau cald, de zambete...
dupa pofta inimii :)

31 Martie, 2006, 10:16:14 p.m.
Răspuns #1637

desdemona

hehe...si ce visatoare...dar iti suntem dragi oricu:)
sirop de muguri?imi aminteste de varsta de vreo 5 anisori...da vreau vreau...
bine ai venit draga rose...sa te faci comoda,am sa iti aduc niste haine de schimb ca sa te simti cat mai bine...hangita va avea cea mai mare grija de tine..
eu acum ma duc in odaia mea...sa imi visez clipele :)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 Martie, 2006, 10:20:04 p.m.
Răspuns #1638

Lady Allia

Offf....eu nu stiu cum este siropul de muguri... :( :-\ :(..., dar stiu ca draga mea hangita o sa imi dea din siropul ei macar un pic sa gust... :), tare mi-ar place sa stiu cum este...mai ales ca este de brad!

31 Martie, 2006, 10:23:30 p.m.
Răspuns #1639

cv

Vizitator
:-* domnita desdemona. sa iti fie visele frumoase si sa nu uiti ca ai un admirator in hangita.
cat despre domnita rose... asteptam poveste sau ceva svonuri de pe unde ti-au umblat pasii. la han cam asa e obiceiul. evident trebuie sa-ti faca si placere a istorisii.
eu am adus sirop de muguri de brad (e bun tare domnita Allia) si niscai clatite cu urda sau cu gem de coacaze si ceva papanasi... dar de vreti altceva...

31 Martie, 2006, 10:27:58 p.m.
Răspuns #1640

un_suflet

Dragele mele si dragutii mei!!!
Un suflet vejnic tanar si obosit...poposeste putin la han spre a-si imbujora paliditatea cu un strop de vin fiert si a-si asigura merindele necesare unui alt drum ...
Hangita draga, pune-mi te rog in desaga si o raza din zambetul tau cald... care impreuna cu lacrimile sufletului meu,  vor da nastere pret de cateva clipe egale cu eternitatea unui "curcubeu lovetime"...
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

31 Martie, 2006, 10:34:12 p.m.
Răspuns #1641

cv

Vizitator
 :) stie domnia ta ca nu trebuia sa ma rogi. acolo in traistuta e zambetul meu, un gand bun si amintirea unei prietene
nu te intrista, drum bun si sa ne vedem curand sau... sa auzim macar de bine :-*

31 Martie, 2006, 10:39:04 p.m.
Răspuns #1642

Lady Allia

Lacrimi? De la un_suflet atat de minunat si plin de caldura?.... :-\...Sterge lacrimile draga mea si lasa sa straluceasca acel curcubeu frumos doar din stralucirea ochilor tai...si iubirea sufletului tau...
Daca toate curcubeele ar avea zambetul hangitei, stralucirea acestui han si caldura, dragostea ce o emana un_suflet ...atunci am avea cele mai frumoase curcubee...
Eu vreau un curcubeu al prieteniei sufletelor acestui site..., vreau zambet, vreau siropul hangitei mele dragi, vreau cantecul bunului meu prieten Gordius, vreau dragostea lui sufletel..., vreau sa zambim fericiti...si sa spunem povesti..., poate povestea acestui loc minunat?  :)

31 Martie, 2006, 10:51:03 p.m.
Răspuns #1643

cv

Vizitator
... povestea acestui loc am inceput-o intr-o zi.

În acest loc, aşezat la răscrucea de drumuri îşi trăia gloria un han. Era al uneia Minerva, pripăşită de prin dealurile Mehedinţiului şi aşezată acolo la vad bun. Veneai, ori păşeai doar prin trecătoarea dintre munţii stâncoşi că şi zăreai hanul. Vinurile lui erau renumite, iar pentru bucate şi taifas se reîntorceau muşterii de departe.

vezi tu  Lady Allia mai departe de doresti ;) sau te incumeti sa o povestesti de la venirea domniei tale. esti mai bun povestitor  ;)
« Ultima Modificare: 01 Aprilie, 2006, 10:47:33 a.m. de 1zi »

31 Martie, 2006, 11:11:25 p.m.
Răspuns #1644

Lady Allia

Frumos loc draga mea, frumoasa poveste si binecuvantata aceasta inteleapta Minerva...Dragii imi vor fi mereu dealurile Mehedintului pentru ca i-au cunoscut pasii, i-au auzit glasul si i-au imbratisat copilaria..., dragii imi vor fi si Hanul care este asemeni unei Urse care straluceste din departare indrumandu-ne pasii spre acest loc cald si magic unde nimeni nu poate cunoaste decat prietenia, zambetul, vorbele intelepte, povestile minunate, iubirea si frumusetea...
Binecuvantata sa ne fii hangita draga, binecuvantate sa fie vorbele tale dulci si intelepte, sufletul tau plin de frumusete si putere..., binecuvantati sa fie toti cei care au gasit si au poposit in acest han facandu-l atat de stralucitor si minunat!
Nu voi continua eu povestea...eu sunt doar o frunzulita in acest copac...dau din cand in cand prospetime, o gura de aer curat, o boaba de roua, dar vocea calda si adevarata a acestei povesti tot minunata povestitoare si hangita este...Doare ea are vocea sufletului perfect modelata dupa sufletul acestui han...doar pe vocea sufletului ei se poate potrivi de minune tot ce inseamna acest loc de basm si frumusete... :) :-* :)
Eu voi asculta doar, voi povesti din cand in cand din lumea elfilor mei, din lumea iubirii si a stelelor, voi urca in odaita mea elfeasca cand imi va fi somn sau voi adormi langa soba cand voi vrea sa aud povestirile drumetilor...si cantecele hangitei!

01 Aprilie, 2006, 09:07:18 p.m.
Răspuns #1645

cv

Vizitator
Buna seara, dragii mei!
Domnita Allia toti suntem frunzulite aici. Zambim impreuna la soare, ne leganam in vant, ne ploua la fel... Eu ma modelez dupa voi si voi dupa mine. Ne daruim unul altuia bucurie si nimeni, dar nimeni nu-i mai important :)

01 Aprilie, 2006, 09:13:06 p.m.
Răspuns #1646

Gordius

Seara buna, draga mea Hangita, seara buna domnite si cavaleri! Am adus Primavara, sau mai bine zis m-a adus ea pe mine, cu parfumul ei de pomi infloriti si cu lumina ei vesela si binecuvantata, cu mierle cantand dulce in asfintit si cu zambete de flori! Cum spunea un poet o data: mai ca-ti vine sa-ti lasi balta toate interesele. :)

Ce se mai aude prin cetate? Si ce mai fac inimile calde si frumoase care poposesc in seara asta la cel mai drag Han din aceasta parte de lume?

01 Aprilie, 2006, 09:19:25 p.m.
Răspuns #1647

cv

Vizitator
 :) Buna seara, trubadur drag! La han miroase a viorele, in odai si-a facut azi soarele de cap, e peste tot adiere de primavara - asa cum spui- chiar ne rasfata pomii astia infloriti.
Azi am aranjat putin prin vie. Am alintat-o ca la toamna...
Domnia ta ce vesti? Azi nu ti-am vazut decat o clipa pasii prin camara si ascunzand flori in odaile domnitelor ;)
« Ultima Modificare: 01 Aprilie, 2006, 09:21:33 p.m. de 1zi »

01 Aprilie, 2006, 09:23:11 p.m.
Răspuns #1648

Gordius

Frumos e in vie si frumos e si in livada primavara, draga mea. Si tare bine e sa te plimbi mana in mana cu iubirea prin feeria asta de culor si parfumuri.

Mi-am amintit un cantec vechi si drag, cantat de cel mai frumos trubadur al luminii, pe care il imprumut si eu in seara aceasta, pentru tine, Hangita mea draga, si pentru toate inimile calde care trec in seara asta pragul Hanului Viilor.

"Au innebunit salcamii
De atata primavara,
Umbla despuiati prin ceruri
Cu tot sufletu-n afara

Si l-au scos de dimineata
Alb si incarcat de roua
Cu miresme tari de ceruri
Smulse dintr-o taina noua

Au innebunit salcamii
Si cu boala lor odata
S-a-ntamplat ceva imi pare
Si cu lumea asta toata