09 Octombrie, 2025, 11:53:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 730907 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

07 Octombrie, 2006, 01:25:20 p.m.
Răspuns #1755

Just

Ziua buna ,hangita si dragi oaspeti ai Hanului.Eu am vazut usa deschisa si am pasit inauntru sa aduc aceste turte dulci facute chiar in asta dimineata de mine ,domnita aici de fata :D.Am venit sa-mi odihnesc putin sufletul in speranta ca voi primi si o cafeluta calda cu frisca si aroma de scortisoara. Dar ce bine miroase ,astazi e sambata si pesemne hangita face cozonac cu nuca. Ii voi da si eu o mana de ajutor!  :D acum fug sa aduc nucile ,sunt proaspat culese si uscate deasupra sobei din bucataria mea.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

07 Octombrie, 2006, 06:13:16 p.m.
Răspuns #1756

Zamolxis

Vizitator
Dulciuri...ma ispitesti !

Merg bine cu romul !  :D

07 Octombrie, 2006, 06:25:53 p.m.
Răspuns #1757

Just

-Ia de serveste ,pirate din turtele dulci pe care le-am pregatit.Stii ,sunt facute cu miere si scortisoara apoi lasate in castronul cu spuma de albus indulcit.Zau ca-i buna si reteta o am de la bunica mea ,iar formele tot de la ea, le-am primit ...mostenire :-\.
  Dar romul?unde-l gasisi?Sa fi lasat hangita usa deschisa la beci?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

13 Octombrie, 2006, 10:10:21 p.m.
Răspuns #1758

Gordius

Am adus flori si am adus cateva mostre din vinul Imparatului Rosu. El e cunoscut pentru podgoriile domniei sale. In cinstea tuturor. Si a Hangitei si... a dragei noastre Lorelei, sarbatorita acestei zile minunate!

13 Octombrie, 2006, 10:14:19 p.m.
Răspuns #1759

anushca

Vizitator
Bun revenit, trubadur!  :-*
O sa pun la rece vinul Domnitei noastre dragi (pentru cand ajunge) Te-as intreba ce vant te aduce iar prin zona... mai ca uitasem cum e sa te avem oaspete :)

13 Octombrie, 2006, 10:29:15 p.m.
Răspuns #1760

Gordius

Dragul si nostalgia, Hangita mea draga. Si dorul de tine, de voi :). Oricat ai umbla prin lumea mare, tot mai bine e acasa. :)

13 Octombrie, 2006, 10:40:41 p.m.
Răspuns #1761

anushca

Vizitator
Multam de vorbele calde, trubadur. Am imbatranit si eu si hanul dar... parca inca zambim strengareste la un compliment. Am vrea sa te simti ca acasa. E foc in vatra si merinde pe masa. Am vazut un hoinar facand 13-14 p-aci dar a devenit scump la sfat. ;) Stiu ca o sa vrea ceva de drum si poate si pe Domnia ta te-o atrage ceva sau macar o cana cu must ori un vin vechi.
Povesti... au fost candva si ele dar cine le mai stie pe unde s-au ascuns in ast timp.
Pofteste de te ospateaza si poate n-oi uita ca la han ospatul se plateste in cuvant ;)
« Ultima Modificare: 13 Octombrie, 2006, 10:46:33 p.m. de cv »

13 Octombrie, 2006, 10:46:23 p.m.
Răspuns #1762

Gordius

N-a imbatranit nimeni, doar a capatat un pic mai multa meditatie, poate...

Bune bucatele domniei tale, draga Hangita. Hai sa stam amandoi alaturi si daca e sa fie toamna, o toamna atat de frumoasa si sensibila, asa cum numai toamnele noastre pot sa fie,l  hai sa stam amandoi langa foc si sa incingem jarul... sa scoatem mustul dulce pe masa si sa pregatim pastrama... Poate o mai veni vreun trecator prin inimi si zambete, alaturi de noi.

Hanul e inca frumos si Hangita e inca minunata!

13 Octombrie, 2006, 10:50:06 p.m.
Răspuns #1763

anushca

Vizitator
Mester la vorba :D Hangita are aer de iarna si hanul.. cateva riduri prin barne. Poate au zambit prea mult si de la o vreme se vede ;)
Am adus must si castane coapte... uite, ne-om aseza aici si macar om admira seara si om asculta focul. Dar stai sa aduc placinta cat e clda! :)

13 Octombrie, 2006, 10:52:57 p.m.
Răspuns #1764

13-14

Vizitator

13 Octombrie, 2006, 10:57:55 p.m.
Răspuns #1765

anushca

Vizitator
 :D doar dactilogafa. si auzi: mai lasa infulecatul cusurgiule! daca nu te grabeai sa inghiti nu aveai tu sanse sa vezi asta mai mult de cateva secunde.
mai bine stai oleaca la un pahar de vorba.... cat nu schimb vorba cu una bavareza :D

13 Octombrie, 2006, 11:02:05 p.m.
Răspuns #1766

Gordius

No... daca-i vorba de nemti, apai eu stiu strictul necesar :). Schnitzel mit pommes frites und salad, sctrudel und schwarze bier. Era sa zic schwarzwald ;).

Wunder... baum(???) sa te mai vad, voinice Robert! Mai ales la hanul nostru drag.

13 Octombrie, 2006, 11:03:39 p.m.
Răspuns #1767

anushca

Vizitator
 :D heeeei! tanti minerva ramane din dealurile Mehedintiului. nu retin sa va fi invitat la o bere ;D

13 Octombrie, 2006, 11:09:28 p.m.
Răspuns #1768

13-14

Vizitator
Tocmai treceam pe "ştrase" si mi-a placut placinta aia ;)

Bergenbier, cavalere! :D

13 Octombrie, 2006, 11:10:53 p.m.
Răspuns #1769

Gordius

Hai noroc, cavalere ! :)

Orice bere cu must sau vin mere! :)