05 Noiembrie, 2025, 11:51:26 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 754827 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Ianuarie, 2007, 10:44:51 a.m.
Răspuns #1890

Lorelei

sa-ti fie pasul usor, fata frumoasa, oriunde vei merge. Si sa te intorci atunci cand simti ca a venit timpul sa te intorci...
cu drga, Lorelei.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

13 Ianuarie, 2007, 10:53:10 a.m.
Răspuns #1891

Semiramis

Global Moderator
drum bun frumoasă hangiţă! îţi vom păstra mereu un loc la gura sobei iar odaia ta va fi mereu pregătită. să ţi împlinească visurile pe acolo pe unde vei merge şi sper ca florile de cireş să-ţi fie călăuză paşilor tremuraţi atunci când te-oi întoarce.
te sărut cu drag Minerva!
m
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

14 Ianuarie, 2007, 02:28:33 a.m.
Răspuns #1892

Lady Allia

Aş plânge...şi aş întinde mâna şi aş ţipa cât m-ar ţine plămânii: - Nu pleca...mai stai...!, dar lacrima şi strigătul mi s-au oprit pe buze. E mai bine poate...pentru un timp să îţi plimbi sufletul şi paşii obosiţi pe alei desenate de flori de măr şi cântece de greieraş...
Pe vârful genelor...mi-am păstrat amintirea şi tot acolo şi ziua în care va fi să te reântorci...Atunci am să o las să cadă...de dor, de drag şi fericire că te-ai întors prietenă dragă!
Te-aştept pentru oricând va fi ca să revii...şi mulţumesc pentru ce ai lăsat...

22 Ianuarie, 2007, 05:43:52 p.m.
Răspuns #1893

Lady Allia

Am auzit un glas...şi am stat câteva clipe să îl ascult...Era amintirea...! Părea atât de aproape încât sunt sigură că puteam să o ating...: poveştile se auzeau din nou..., nechezatul cailor din grajudul hanului..., cântecele trubadurului..., paşii plutiţi ai hangiţei..şi vocea, vocea ei dragă...
 Simt cetina brazilor de la colţurile fereştrilor..., simt mirosul de ceară al lumânărilor..., simt căldura focului din vatră şi liniştea celor din han... Luna este deasupra, iar departe se aude un lup urlând... Nu mi-e teamă...pentru că lumina încă pâlpâie şi sunt deja...acasă...!

22 Ianuarie, 2007, 09:31:34 p.m.
Răspuns #1894

|ngerMorT

Ti-am gasit urmele hangita draga... ti-am simtit mirosul in tot hanul... ti-am simtit caldura si iubirea in fiece locusor. Si cand te vei intoarce, noi vom fi aici, te vom astepta... la o cana de vin fiert si o vorba buna.  :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

26 Ianuarie, 2007, 12:31:27 p.m.
Răspuns #1895

desdemona

cred ca ar trebui sa pastram cald acest loc pentru revenirea dragei noastre hangite.
nu?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Februarie, 2007, 09:43:23 p.m.
Răspuns #1896

Lady Allia

M-am oprit din nou aici... Doamne cum îmi mai răsună în suflet glasul bunei mele prietene...şi cât de dor îmi este de lira dragului prinţ Gordius...!
Îmi lipsiţi atât de mult dragii mei..., dar fie ca viaţa să vă îndrume paşii, să vă apere de tot ce e rău, să vă iubească şi poate să îmi audă rugăciunile...!

Dragul meu Han...eşti la fel de frumos şi steaua ta străluceşte la fel de mândră...ca întotdeauna...! Te-aş găsi de oriunde dacă mi-aş pierde speranţa într-o zi... Mulţumesc că exişti ca un gând bun celor plini de griji..., ca o îmbrăţişare celor singuri şi asemeni unei licăririr de speranţă celor uitaţi...

22 Februarie, 2007, 08:56:43 p.m.
Răspuns #1897

Semiramis

Global Moderator
hanul viilor este locul in care fiecare se intoarce macar o data...
asa ca, draga Lady Allia, nu fii trista!

03 Aprilie, 2007, 07:56:08 p.m.
Răspuns #1898

cv

Vizitator
 ;) da revine fiecare. Macar sa faca ceva ordine cand vin sarbatorile (vad ca s-a adunat ceva praf). Dar mai bine las trancaneala si pun osul la treaba.
Bun regasit, Domnite si Cavaleri! Sa aveti sedere placuta aici. Popositi fara teama: totul e luna in zonele de oaspeti. Am adus parfum de magnolii albe si am aprins vechiul opait :-*
« Ultima Modificare: 03 Aprilie, 2007, 07:57:50 p.m. de cv »

03 Aprilie, 2007, 08:00:35 p.m.
Răspuns #1899

Lady Allia

Mulţumesc din suflet pentru revenire hangiţă dragă!!!  :) :-* :hug: :-* :)!
Hanul l-ai găsit la fel de frumos şi magic precum l-ai lăsat, iar pe noi la fel de fermecaţi de lumea lui ca şi până acum...
Sper să rămâi cât mai mult...până atunci mă apuc de cântat, de ajutat la curăţenie, prăjituri... ;D...! Fac orice...numai să mai rămâi! Off că bine mai e când eşti şi tu acasă... :-* :-* :-*!!!

03 Aprilie, 2007, 08:17:11 p.m.
Răspuns #1900

cv

Vizitator
Multumesc de intampinare, Domnita Elfa! :-* Calda si frumoasa te regasesc. Stie domnia ta ca revin cu drag alaturi de cei dragi.
A venit primavara si chiar daca inca sterg o lacrima pe furis trebuie sa-i zambesc ca in fiecare an asa ca... am revenit. Astept putin timp liber insa sa stau la povesti cu voi. Sper sa nu se lase asteptat

03 Aprilie, 2007, 09:33:36 p.m.
Răspuns #1901

Zantiala

Bine ai revenit, Hangito...
Sper ca ma vei primi si pe mine in gazda pentru o vreme, sau mai multe vremi, caci obosit sunt de atata drum pe carari intortocheate si priporoase !
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

03 Aprilie, 2007, 10:32:25 p.m.
Răspuns #1902

Semiramis

Global Moderator
hangiţo. pe unde umblaşi? hai, mi-e pofta de cozonaci. cu ce poveşti ai venit? hai...pune osul la muncă, bine grăişi!

04 Aprilie, 2007, 03:22:32 p.m.
Răspuns #1903

Lady Allia

Semiramis..., dar nu le simţi mireasma?...Te învăluie asemeni unui vin vechi...încălzindu-ţi stomacul de poftă şi plăcere... ;D! În han se simte iarăşi mireasmă de cozonaci, de lămâie, de scorţişoară şi vanilie..., muşterii stau liniştitiţi la mesele lor savurându-şi porţia de basm şi frumuseţe..., iar hangiţa...cântă...în timp ce silueta ei dragă ne fericeşte cu prezenţa ei cât aici..., cât acolo... E peste tot..., iar la mine e adânc în suflet... :-*!

05 Aprilie, 2007, 01:25:03 p.m.
Răspuns #1904

cv

Vizitator
Bun regasit, Domnite dragi! Ma bucur sa regasesc zambetul vostru ( :laugh: Domnita Semira!)
Zantiala, aseaza-te dupa pofta inimii. Esti binevenit Si acum, in cinstea frumoasei aparitii, ciocnesc o cupa de vin (cand te gandesti ca acum altii muncesc... :D Cum sa va spun... eu primavara sunt unul din cazurile de "desfranati fara leac" care apar cu acadele in mana si palarioara roz intr-o adunare de oameni virtuosi)

Prieteni dragi, am pregatit locul pentru sarbatori. Sper sa aveti zile si seri frumoase, lumina si pe cei dragi alaturi. Sper sa va opriti mereu cu un zambet in acest coltisor, alaturi de prietenii mai noi sau mai vechi si mai sper ca in curand sa pot aduce povestile la han :-*
« Ultima Modificare: 13 Aprilie, 2007, 08:34:47 p.m. de cv »