05 Noiembrie, 2025, 09:13:42 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 754679 ori)

0 Membri și 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

28 Aprilie, 2007, 01:34:09 a.m.
Răspuns #1935

Eve

Ma simt prost. Oare suna a campanie pro hangita? Sa fac galerie?
Seara frumoasa tuturor.

Ps: Semiramis mie nici macar un cuvant nu mi-ai spus... si m-am straduit sa asez masa, sa fac friptura (ca in nadejdea ta...), am adus vin si flori proaspete si... :'(
« Ultima Modificare: 28 Aprilie, 2007, 01:44:31 a.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

28 Aprilie, 2007, 01:44:43 a.m.
Răspuns #1936

diana_nistor

Vizitator
Draga Eve, nu contest calitatile culinare ale hangitei, insa vreau sa stii ca fripturica facuta a fost pe gustul meu, asa, cu suc mult si usor arsa pe margini! :) iar salatica...parca ai ghicit ca mor dupa marar! Uite, drept dovada, am dat-o gata! Toata! Multumesc! Voi avea grija sa rasplatesc harnicia mainilor tale, promit!

28 Aprilie, 2007, 01:54:55 a.m.
Răspuns #1937

Eve

Ai zambit si ai papat tot. Sunt deja daruri suficiente sa ma simt incantata. In plus ai adus o poveste... oare ce copil nu viseaza in culori cand ii spui povesti inainte de culcare? Multumesc... am sa fug sa continui in vis povestea nestematei :-*

(nu spune la nimeni dar in fuga si madra aia a lasat un multam... am fost prea geloasa sa recunosc :-[ )
"plici-pleoci pe sotron:

28 Aprilie, 2007, 08:50:07 a.m.
Răspuns #1938

Semiramis

Global Moderator
azi plec, vreo două zile... ;D
am luat inorogul sirenei ca să am deplasarea mai bună. am de facut câteva vrăji de dez-deochi şi de casă bună.
cât oi lipsi eu, aveţi mare grijă ce faceţi, pe la ce subiecte vă mai luaţi. să fiţi cuminţi şi să vă iubiţi!  :police:
i shall return! ;)

ps Eve, să-mi faci nişte clătite, aşa de întoarcere. cu dulceaţă de cireşe amare. miam maim  :cheers:
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

03 Mai, 2007, 05:40:50 p.m.
Răspuns #1939

Lady Allia

Bună ziua Han drag...
 mă bucur să îţi aud din nou veselia între pereţii sufletului... te simt pulsând a zâmbet şi căldură...şi caii nechează mai liniştit... totuşi pe culoarele micuţe şi bătrâne din inima ta mai intră noaptea pe furiş hangiţa noastră dragă şi ne acoperă ochii în vis cu o sărutare de dor..., iar greierul...îl aud şi acum cântând - Cri-Cri - mi-e frig de dor de voi...
 ...simt miros de clătite şi plăcinte....tare mi-e dor de o plăcintă cu varză... am să aştept lângă un pahar de vise şi vorbe...în timp ce privesc spre drumeţul acela obosit de la masa din fund...priveşte pierdut în golul depărtării... mă întreb cine o fi...mă întreb dacă are o poveste de spus...că o poveste sigur are...

03 Mai, 2007, 09:24:51 p.m.
Răspuns #1940

Semiramis

Global Moderator
chiar, plăcintă cu varză!!! cine face? eu ca de o bicei, mă duc să scot vinul din beci...voinicule Escu, te bagi şi mătăluţă la o cină câmpenească?  :D
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

03 Mai, 2007, 09:28:53 p.m.
Răspuns #1941

Eve

Eu n-am mancat si n-am facut in viata mea :-[
Am adus cirese de mai in schimb. Mi-a luat o ora sa culeg doi pumni ca abia de acum se coc. Cine vrea? Nu-s spalate!
"plici-pleoci pe sotron:

03 Mai, 2007, 09:45:40 p.m.
Răspuns #1942

Escu

Global Moderator
ma bag...numai sa ma chemati si pe mine cand e gata  :)
Let's put a smile on that face!

04 Mai, 2007, 12:18:52 a.m.
Răspuns #1943

Eve

Dragii mei dragi... toţi vrem să degustăm dar... nimeni nu vrea a face  ::)
Lucru clar: în seara asta vom pleca flămânzi la culcare!
Am să mai zăbovesc preţ de o secundă să ascult cum fluiera-n cochilii cântecele hanului... Imi opresc ochii intre verde şi albastru, îmi aşez palmele sub tâmple şi ascult vântul şuierând printre ramuri.
"plici-pleoci pe sotron:

04 Mai, 2007, 07:57:11 p.m.
Răspuns #1944

Lady Allia

Nu o să mergeţi flămânzi la culcare! Uite am venit şi eu de pe unde a trebuit să îmi bat paşii  ;D şi după ce mă spăl pe mâini, îmi suflec mânecile şi mă şi pun pe frământat! Cât timp vor dospi am să fac focul în cuptorul mare şi bătrân şi am să vă pregătesc un pic de vin fiert cu zahăr şi piper!
 Poveştile le las pe după cină..., iar până atunci faceţi bine şi staţi cu mine, povestiţi ceva, râdeţi, hârjoniţi-vă...că nu îmi place să stau singură  :).

04 Mai, 2007, 08:40:00 p.m.
Răspuns #1945

alexia

Mi-ati facut pofta de cirese, si bomboane, si dulceata!!!   (:| Vreau dulceata!!  =D> Si o poveste! (tot cu dulceata, ca sa ma satur!  ;D )
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

04 Mai, 2007, 08:46:05 p.m.
Răspuns #1946

Lady Allia

Domniţă Alexia..., da ştiu că pui oamenii la grea încercare...! Ia auziţi ...poveste cu dulceaţă  ;D! Domniţă...îţi fac o plăcintuţă aşa cum ştiu eu cu dulceaţă de afine şi cireşe amare?  Ce zici?  :D

04 Mai, 2007, 08:46:34 p.m.
Răspuns #1947

pokemon

Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

04 Mai, 2007, 08:47:53 p.m.
Răspuns #1948

Lady Allia

Cu varză sau cu dulceaţă spiriduş frumos?
 Da..., la plăcintele mele cu brânză dulce de vaci nu se încumetă nimeni???

04 Mai, 2007, 08:51:02 p.m.
Răspuns #1949

alexia

Am gasit deja un borcanel cu dulceata  :happydance: dar astept povestea ca nu ma pacalesti, draga cu o placintuta!  :laugh:
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."