05 Noiembrie, 2025, 09:13:42 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 754680 ori)

0 Membri și 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

07 Mai, 2007, 11:59:07 a.m.
Răspuns #1965

Eve

Fetelor, cucuietelor... asa de rau credeti ca a ajuns hanul incat sa nu gasiti o gogoasa? Ce atata zarva? Faceti hanul de ocara. Din cate imi aduc aminte nu s-a pomenit sa moara cineva de foame sau sa isi doreasca si sa nu fie ascultat. Dar merge zvon prin lume ca aici primul pahar este din partea casei dupa care fiecare plateste cu povestiri, pilde, un cantec, o vorba buna...
Vad ca masa e pusa, bucatele sunt calde, de ospatat v-ati ospatat de cateva ori... lipseste sa povestiti. Acum nu ca v-ar goni cineva dar frumos este sa plecati fara plata pentru gazduire? ;)
« Ultima Modificare: 07 Mai, 2007, 12:01:03 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

07 Mai, 2007, 06:37:24 p.m.
Răspuns #1966

alexia

Draga pokemon, un milion de scuze (neatentia)  :-[ si tot borcanul meu cu dulceata ti-l dau tie!  :-*

Faci gogosi cu dulceata?? Ca tare as vrea, macar una! Si un pahar cu lapte cald! Doamne, ce foame m-a luat!  :laugh:
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

07 Mai, 2007, 06:48:42 p.m.
Răspuns #1967

Eve

Alexia, sunt facute gogosile. Uite doar sa sufli ca...frig. Cred ca cele de dedesupt se pot manca mai bine ;) Am si laptic pentru o fata atat de frumoasa. Cat ma bucur sa te zaresc aici. Era atata liniste ca-mi tiuiau urechile. Povesteste pe unde ai fost, ce te-a bucurat sau ce te-a intristat. Vrei? ::)
"plici-pleoci pe sotron:

07 Mai, 2007, 07:12:53 p.m.
Răspuns #1968

alexia

Foaie verde, foaie lata,
Am umblat prin lumea toata,
Am umblat ca sa gasesc
Un loc bun sa poposesc
Gandul sa mi-l odihnesc.
Si in toata lumea-ntreaga
N-am gasit, faptura draga,
Nici un loc in cari sa pot
Oful sa mi-l spun pe tot.
Si-ostenita de umblat,
Toata vremea-n lung si-n lat,
M-am intors sa ard de dor
Tot la Hanul Viilor.

07 Mai, 2007, 07:30:50 p.m.
Răspuns #1969

Eve

Cred ca ai nimerit unde trebuia, chip frumos. Dar ce spun... sigur ai nimerit. Hanul si pe mine m-a fermecat. Trebuie ca la nasterea lui s-a pus planta dorului ca fiecare sa-l poarte in suflet cand e departe, macar ca aici fiind sta doar la o masa intr-un colt si priveste cum se deapana povestile.

Sa ai de drum ;)

"plici-pleoci pe sotron:

07 Mai, 2007, 07:35:56 p.m.
Răspuns #1970

alexia

Multumesc! Fie ca drumul nostru, al tuturor sa se deschida precum trandafirii si bucuria ce mi-o trezesc mie in suflet sa-i insoteasca pe toti!  :-*

07 Mai, 2007, 08:25:02 p.m.
Răspuns #1971

pokemon

alexia te iert  :-*
cat despre gogosi cred ca ai gustat deja  ;D
borcanul il impart cu tine...ca doar nu vrei sa ma imbolnavesc apoi :D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

07 Mai, 2007, 11:34:48 p.m.
Răspuns #1972

Lady Allia

am poposit un pic pe aici să mai ascult o poveste, să gust şi eu din gogoşi, să ascult glasul alexiei...şi să vă doresc noapte de basm...

09 Mai, 2007, 10:42:04 p.m.
Răspuns #1973

alexia

Hangita! Unde esti?? Uite cate domnite si cati cavaleri prin preajma hanului si masa nu e pusa! Carafele sunt goale, nicic de-ale gurii pe aici. Unde sunteti, dragilor?  ::)

09 Mai, 2007, 10:59:38 p.m.
Răspuns #1974

Eve

:) nu mai striga asa, alexia. nu vezi ca e totul in ordine? cum sa uite hangita carafele goale? fata draga, te-o fi invaluit ceata lui Semiramis.
pana cand apare lumea hai mai bine la o prajiturica adevarata.au aparut fragutele pe camp si aici avem ceva...yam yam :D
"plici-pleoci pe sotron:

09 Mai, 2007, 11:03:28 p.m.
Răspuns #1975

alexia

E, ma bucur ca nu mai sunt singura! Cat despre ceata, cred ca ai dreptate. Pe Semi nu o mai intalnesc, dar ceata ei m-a invaluit! Multumesc de prajituri. Se pare ca m-au linistit!  :laugh:
            Cine mai pofteste prajituri??  :D

09 Mai, 2007, 11:08:59 p.m.
Răspuns #1976

Eve

Mama, ce gurita mare ai!  ;D Acum ne trezim cu tot regatul la prajiturele si maine parca te vad alergand dupa fragute sa-mi faci alta prajitura ;)
Lasa-i ca e mai bine sa stea in gradina la aer curat pana imi ling eu degetelele de bunatatile astea
"plici-pleoci pe sotron:

09 Mai, 2007, 11:16:19 p.m.
Răspuns #1977

Escu

Global Moderator
Vin din spatele hanului...ce-i cu galagia asta? Cei mici dorm. Am pus gratarul la umbra, o sa va poftesc la o friptura vanatoreasca. Ma duc in pivnita dupa vin.
Let's put a smile on that face!

09 Mai, 2007, 11:23:32 p.m.
Răspuns #1978

alexia

Cum sa stea lumea in gradina... Poate se plictisesc iar aici ne-am putea juca "de-a v-ati ascunselea"...  :happydance:

Ehh, asa da! O friptura, cum sa nu?  :D Si un vin rosu...pentru cavaleri!  >:D

09 Mai, 2007, 11:26:55 p.m.
Răspuns #1979

Eve

Ei poftim... vin, friptura... "v-ati ascunselea". Curand s-a terminat tihna mea si odata cu ea parca vad ca si platoul de prajituri.  >:( Bine macar ca dorm cei mici. Pe aia chiar nu-i opream din mancat
Hai fie, imi sunteti dragi si impart cu voi... oricum am ceva kg in plus
"plici-pleoci pe sotron: