09 Octombrie, 2025, 11:46:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 730844 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 August, 2009, 09:32:59 p.m.
Răspuns #2265

Eve

Am dat p-acasa (sau han cum imi aminteam eu ca era), nici nu intru bine pe usa si: 'mi-e pofta de...' , 'vreau...' (bar de negri nu alta)
Si eu care ma bucuram ca am avut o zi foarte frumoasa - cu soare bland si un vanticel numai cat sa te mangaie - si imi doream sa va povestesc si voua...
Dar de-acu?
Zise ea cu glas sfarsit
...
Dar de-acus s-a ispravit....

Partea cu cri si alte mici amanunte ::)... dupa ce pun de cozonac si cafea...  :D
« Ultima Modificare: 19 August, 2009, 09:34:44 p.m. de Eve »
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

19 August, 2009, 10:20:45 p.m.
Răspuns #2266

Semiramis

Global Moderator
hai hangiţă! unde-s cozonacii?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

19 August, 2009, 11:22:58 p.m.
Răspuns #2267

Eve

Ai citit cam mult SF reginuta daca inca mai crezi ca se fac cozonaceii in cateva minute ;D
Dar vad ca te-a adormit aroma lor. Ok... imi ramane mie mai mult.... si au crescut atat de bine.... Apropo vad ca nu ai dat de must...  :laugh:Ti-ai pierdut abilitatile!  :-*
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

20 August, 2009, 02:30:35 p.m.
Răspuns #2268

Semiramis

Global Moderator
pe la must am trecut mai devreme, însă s-a preschimbat în vin :P

26 Septembrie, 2009, 09:42:38 p.m.
Răspuns #2269

Floris van Rosemondt

Norocul meu ca usa e intredeschisa, c-abia-mi trag sufletul. Sper ca Vulpea n-o sa ma urmareasca inauntru. Da' dupa rusinea patita, nu prea cred eu c-o sa-si mai scoata mustatile din vizuina curand. Oricum, noroc c-am gasit locul asta, parca Han i se zice prin partea locului, ca la cat de jumulit sunt, nehalit si plin de praf, nu prea-mi arde sa mai dorm inc-o noapte-n vreo scorbura, hranindu-ma cu castane crude si bureti. Mai ales dupa ce-am patit aseara, cand tocmai ma pregateam sa-mi infig dintii-ntr-o palarie de ciuperca si m-am trezit cu respectiva urland ca din gura de sarpe ca-i otravitoare si ca sa nu care cumva sa-ndraznesc sa pun botu', ca ma ia mama zmeilor. (Ce expresie aiurea relativ la ciuperca, "ca din gura de sarpe" - de parca serpii ar fi vegetarieni, yeah, right!)

Ma-ntreb daca asta o fi Hanul ala de i s-a dus povestea pana-n regatul Rozelor, la Curtea tatei. Cic-ar fi plin de voie buna si de oameni cu darul magiei si cic-ar aparea din senin in calea ta cand ai mai multa nevoie de-adapost! Sper sa fie Hanul ala, nu de alta, dar ultima data cand m-am aratat lumii, mai sa ma bage la borcan, ca pe gogonele, in nus'care muzeu. Cica n-au mai vazut spiridusi din copilarie. Pai da, normal, ca aia mari au ochelari. De cal!

Unde-o fi toata lumea? Hangita o fi prin targ si restul lumii o haladui prin lume, asa, ca mine, hai-hui. Simt totusi pe cativa sforaind in odaile de la etaj.

Ca tot veni vorba de somn, nici nu cred ca pot manca de obosit ce sunt, desi vad o gramada de bunatati aburind pe vatra calda. Poate... numai coltisorul asta de cozonac cu stafide, unul mic, sa nu se observe, ca prea miroase bine.

Si-acu' la somn, baiete, uite un locsor pe coltul vetrei, intr-un paner cu iasomie, numai bun pentru un sforrr cu sporrr, pan' s-or aduna musteriii de prin lumea larga si hangita o gata cu mustul cela mult laudat in sapte zari si peste sapte mari.

26 Septembrie, 2009, 10:01:40 p.m.
Răspuns #2270

inda

...m-am trezit cu respectiva urland ca din gura de sarpe ....
Esti sigur ca vulpea urla ca din gura de sarpe, nu sarpele de sub palaria de ciuperca?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

26 Septembrie, 2009, 10:05:49 p.m.
Răspuns #2271

Floris van Rosemondt

Errrr... nu Vulpea, mai mult ca sigur, c-abia de-am avut cearta cu ea, povestesc eu candva despre asta. Cat despre Sarpe, jur ca urla din gura de ciuperca, sau invers sau... nu mai stiu, interesanta teorie, poate ca sarpele se facea ca ar fi ciuperca s-atunci nu-i asa straniu. Poate era Cobra si si-a umflat gluga sa para burete... Never mind me, vorbesc in somn :D. Vestea buna e ca Hanul are musteriiiiiiiii...

26 Septembrie, 2009, 10:18:13 p.m.
Răspuns #2272

inda

Nu era Cobra, e doar un sarpe nebun, umbla cu o palarie rosie cu picatele albe si se crede ciuperca, ai grija cu el, cica a luat turbare de la vulpe, asta se crede veverita, de aia statea in scorbura.

26 Septembrie, 2009, 10:31:12 p.m.
Răspuns #2273

Floris van Rosemondt

Ahaaaa, m-am lamurit! Ma si miram, auzi, ciuperca sa spuna ca e otravitoare si vulpe in scorbura... de mirare chestii se-ntampla prin partile astea... D-aia cred eu ca o sa primiti si un spiridus caruia-i ies vrajile pe dos cand e treaz... Si sa nu va mirati daca vedeti totusi Vulpea alergand la pielea goala prin padure... Eu doar vroiam sa ma fac nevazut, dar mi-a explodat vraja-n fata si dintr-o data Vulpea a capatat tunsoare de pudel, numai ca nu chiar asa artistic precum la frizer...

26 Septembrie, 2009, 10:36:17 p.m.
Răspuns #2274

inda

Pai sper sa vina cineva sa te intampine, ca nici eu nu eram aici, vezi, cu siguranta ai facut ceva vraji pe dos,  incat stai de vorba cu o umbra...sau te-ai molipsit deja de la vulpea aia cu limba de sarpe.

26 Septembrie, 2009, 10:48:15 p.m.
Răspuns #2275

Floris van Rosemondt

Ba nu, ca nici Vulpe, nici Ciuperca si nici sarpe nu m-au muscat. Fain taram... si Umbrele sunt pe aici prietenoase si pline de talc ;).

26 Septembrie, 2009, 10:54:01 p.m.
Răspuns #2276

inda

Umbrele sunt inselatoare, ai noroc ca n-ai vazut ce-i intre ele si lumina !
P.S. era vulpea aia serpeasca dar nu spune nimanui ca fuge toata lumea de la han si n-am vrea sa se intample asta chiar in perioada de criza.

27 Septembrie, 2009, 07:59:47 p.m.
Răspuns #2277

Escu

Global Moderator
Iar ati umblat la ierburile hangitei...cine stie ce ati fumat sau cat ceai ati baut...
Let's put a smile on that face!

27 Septembrie, 2009, 08:10:11 p.m.
Răspuns #2278

inda

Macul ala nu era pentru ceai? Ei, lasa ca nu s-o face gaura-n camara, oricum cica intra in legalitate ! Si nu mai face lumea sa se simta prost cand ramane fara tigari si mai apeleaza la improvizatii :-[

28 Septembrie, 2009, 10:00:27 p.m.
Răspuns #2279

Semiramis

Global Moderator
parcă am auzit-o pe inda sporovăind cu cineva despre o vulpe, sau ciupercă... la un anumit moment dat vorbeau şi despre un şarpe... bine că am lăsat de mâncare pe vatră, mi-e mult prea lene să ies din aşternutul ăsta care miroase a cetină.
oi vedea mâine ce oaspeţi au mai venit la han. că dacă aş sta după hangiţă, care umblă lelea...