09 Octombrie, 2025, 07:44:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 730660 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

05 Iulie, 2010, 08:18:57 p.m.
Răspuns #2340

Semiramis

Global Moderator
noapte bună hangiţă! noapte bună lorelei...
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

08 Iulie, 2010, 10:15:43 p.m.
Răspuns #2341

Lady Allia

Frumoasă şi fericită clipă am găsit aici la han... O seară magică vă doresc dragi fete...

08 Iulie, 2010, 10:26:08 p.m.
Răspuns #2342

Eve

Seara dupa inima ta, domnita! M-ar fi bucurat sa impartim seara chiar in mai multi dar... si asa umbra ta mi-a adus un zambet
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

24 Decembrie, 2010, 02:45:21 p.m.
Răspuns #2343

Eve

Dragi prieteni, cei care mi-aţi trecut pragul şi care mi-aţi dăruit în timp gândurile voastre, sărbătorile care vin să vă aducă atâţia ani cât vă pricepeţi să-i toarceţi din fuior, să vă împlinească şi dorinţele cele mai neîmplinite, să aveţi zăpadă dar şi bucuria de a vă bulgări dar mai ales să iubiţi şi să fiţi iubiţi.
Sărbători Fercite, cu sănătate şi multe, multe zâmbete şi zile senine! :-*

"plici-pleoci pe sotron:

24 Decembrie, 2010, 10:37:20 p.m.
Răspuns #2344

Semiramis

Global Moderator
te sărut hangiţă dragă! fie-ţi pasul uşor şi viaţa linitită! te îmbrăţişez cu drag... şi dor.

27 Decembrie, 2010, 08:29:41 a.m.
Răspuns #2345

Lorelei

Fie ca focul Hanului sa ne mai incalzeasca sufletele si de acum inainte si altfel decat din amintire. Iti multumim, hangita, pentru gandurile frumoase si pentru locul asta de poveste. Povestea noastra.  :hug:
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

28 Decembrie, 2010, 11:49:04 p.m.
Răspuns #2346

amelie

cand eram mica aveam impresia ca fericirea oamenilor mari e un costum maro si o servieta plina cu hartii indescifrabile.Si-mi doream sa scriu urat sa-nteleg numai eu.Plutim printre stari si unele visuri.Vizitam lumi sau ne lasam vizitati de lumile ego-urilor...Noapte buna , lovetime...oriunde te-ai afla...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

30 Decembrie, 2010, 07:30:47 p.m.
Răspuns #2347

Eve

Fie ca focul Hanului sa ne mai incalzeasca sufletele si de acum inainte si altfel decat din amintire. Iti multumim, hangita, pentru gandurile frumoase si pentru locul asta de poveste. Povestea noastra.  :hug:
Eu iti multumesc tie si celor care i-au trecut pragul in timp. Ati adus visul, gandurile si povestile voastre aici, i-ati dat viata si i-ati intretinut flacara atat de frumos si atat de indelungata vreme. V-am simtit pe multi aproape, calzi  si vii. V-am zambit si am primit zambetele voastre inzecit. Va multumesc inca o data si va urez vise implinite! Fie ca noul an sa va aduca mai multe zambete decat tristete, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat v-ati gandit vreodata!
La multi ani!
La multi ani, zana mea draga, frumoasa Domnita Lorelei! Iti simt lipsa  :-[
"plici-pleoci pe sotron:

01 Ianuarie, 2011, 07:40:34 p.m.
Răspuns #2348

Lorelei

Am ramas suspendata intre ani. Si intre amintiri. Si intre copilarii frumoase, aproape (doar aproape) uitate. Am crescut, ne-am facut mari... frumusetea ramane incet incet in urma si nu inteleg de ce. Nu inteleg cum. Si noi am ramas in urma. Altii ne traiesc zilele, altii ne scriu scrisorile oficiale. Eu am ramas undeva, adanc in timp, in han. Pitita intr-o odaie si asteptand o toamna colorata, plina de povesti, de vin fiert si de prieteni. Mai dorm o vreme. Daca le auziti pasii prin han, va rog, treziti-ma.

01 Ianuarie, 2011, 10:12:02 p.m.
Răspuns #2349

Eve

Fii sigura Domnita Lorelei ca voi fi prima care o sa am grija sa te informez. Pana atunci... La multi ani! :-*
"plici-pleoci pe sotron:

03 Ianuarie, 2011, 09:49:37 p.m.
Răspuns #2350

Semiramis

Global Moderator
e linişte la han. prin unghere au mai rămas şoapte din poveştile spuse. luceafărul veghează în noapte. liniştit. mut. aşteptând...
la mulţi ani, han drag! îţi urez ca odăile să-ţi fie pline, iar focul din vatră să nu se stingă niciodată!

12 Octombrie, 2011, 07:23:41 p.m.
Răspuns #2351

Lorelei

Motto: "Adu o blana de urs si un munte. Cu focul vin eu."

E toamna si vinul fierbe in pocale vechi de amintire cu gust de frunze aramnii. Se aud timid povestile intr-un colt de han. M-am asezat intr-un ungher luminat de focul vesel din camin si astept sa ne umple toamna de mirare si de stuguri...

06 Decembrie, 2011, 11:12:44 p.m.
Răspuns #2352

alexia

Hangiță, unde ești? E vremea poveștilor și-a vinului fiert. E timpul să ne întorcem, pentru o vreme, la locul unde nu am uitat să fim copii, să visăm și să iubim. Mi-e dor de han, de domnițe cu condeie fermecate și de cavaleri de mult uitați. Mi-e dor de trubadur și de oamenii care au știut să încălzească inimi.
Dragii mei, vă rog pe toți, drumeți de demult, să nu uităm că am lasat rădăcini și aici, iar celor abia poposiți le urez ședere lungă și plăcută inimii!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

06 Decembrie, 2011, 11:49:54 p.m.
Răspuns #2353

Lorelei

Ma intorc ca de atatea ori si eu... Mirosul de vin fiert are gust de amintire. De amintire cu prieteni dragi, cu toamne lungi si cu aroma de scortisoara...

Ne-am risipit... Am plecat fiecare in coltul lui de lume. Si totusi: "Aminitirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi." :)

07 Decembrie, 2011, 10:26:46 a.m.
Răspuns #2354

Semiramis

Global Moderator
Au trecut şapte ani de când am poposit la han întâia oară. M-a invitat d3rb3d3u. Hanul de sub Luceafăr, cu poteca şerpuită prin pădure.
Din fiecare colţ de lume, mai oprim câte o noapte la han, cu amintirea basmelor, aromei de scorţişoară, aşternuturilor cu miros de brad, întinse de hangiţă peste paturi, urletului de lupi...
Mi-e dor de dorul meu. Căci m-am pierdut de poveste. Dar drumul înapoi îl ştiu...