05 Noiembrie, 2025, 10:43:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 756246 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Noiembrie, 2004, 10:58:07 p.m.
Răspuns #795

Gordius

Se zvonea prin satele invecinate ca zmeul asta urat si inspaimantator se hraneste cu carne de fecioara... Asa ca mai toti oamenii acelor tinuturi isi trimiteau fetele de acasa, intr-alta imparatie, imediat cum cresteau mai rasarite... Ramasesera pe acele meleaguri numai feciorii.

24 Noiembrie, 2004, 11:01:28 p.m.
Răspuns #796

cv

Vizitator
 :(  si eu credeam ca de la foc imi e frigut

24 Noiembrie, 2004, 11:13:40 p.m.
Răspuns #797

Gordius

Dar stiti si voi cum e... "foaie verde loboda, gura lumii sloboda..." zmeul nostru chiar avea alergie la carnea de om. Si de fapt, saracul, nici nu mai stia de cand nu mai pusese in gura carne... Ca toata lumea isi pazea animalele ca pe ochii din cap si prin padure promisese Zeitei Diana ca nu mai da iama cu gand de vanatoare... Asa ca se hranea cu radacini si plante, cu scoarta de copac si cu muschi. Si era foarte foarte singur.

24 Noiembrie, 2004, 11:17:04 p.m.
Răspuns #798

Lorelei

pai si cu cine se batea zmeul? nici un fat-frumos, nimic?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

24 Noiembrie, 2004, 11:19:41 p.m.
Răspuns #799

Gordius

Venisera multi feti frumosi sa se bata cu zmeul, nu de alta, dar superstitiile lumii il facusera sa fie mare cat un munte si sa verse foc pe nari, dar zmeul stia mai bine decat lumea de ce e el in stare, asa ca de fiecare data cand venea cate o armata gasea atarnata de ivorul usii zmeului o placuta cu "plecat in concediu, reveniti peste un an"... Si toate armatele faceau cale intoarsa, dar nu inainte de a rascoli toata padurea in cautarea lui.

24 Noiembrie, 2004, 11:26:53 p.m.
Răspuns #800

Gordius

Trubadurul se opri din povestit si zambi. :) Uite la ei, dragii, au adormit langa foc, leganati de aripile povestii! Ia sa ne strecuram si noi incet incet in camaruta... Nu inainte de a inveli domnitele, hangitele si zeitele adormite cu spuma alba a unor pielicele de miel, calduroase si moi. Noapte buna, dragele mele!

25 Noiembrie, 2004, 07:53:34 p.m.
Răspuns #801

cv

Vizitator
 :D chiar ca am fost obosita trubadur. nici nu stiu cand am adormit. iti multumesc ca ai avut grija de somnoroase ;)
sper sa am ceva timp de povestit iar de nu o sa gasesc... o seara placuta voua. e focul aprins la han si mancarea pe cuptor.vin pe alese... nu va sfiiti chiar de nu am eu mult timp de sfat.

25 Noiembrie, 2004, 10:03:51 p.m.
Răspuns #802

DIANA

Vizitator
 :-[ Vaaai, ce rusine imi e! Am adormit in timpul povestii! Iertare, marite trubadur! Nu o sa se mai intample! Promit!
« Ultima Modificare: 25 Noiembrie, 2004, 10:10:41 p.m. de DIANA »

26 Noiembrie, 2004, 09:27:53 p.m.
Răspuns #803

just_a_tear

Vizitator
 Buna,buna,dragii mei...Am intrat şi eu puţin la han,la caldurica,sunt aşa trista...Nu înţeleg de ce prietenul nostru a plecat,aşa rau îmi pare...
    Voi sunteţi înca aici?

26 Noiembrie, 2004, 09:34:12 p.m.
Răspuns #804

Lorelei

Cum nu, Lacramioara draga, aici suntem, numa' ca suntem cam zgribuliti de frig. Ne-am retras langa soba.  :D

26 Noiembrie, 2004, 09:37:11 p.m.
Răspuns #805

just_a_tear

Vizitator
   Începusem să fiu îngrijorată şi ma simţeam singurica...:) Bine ai venit!  Vom APRINDE FOCUL şi va fi bine...Şi cu vom gusta puţin din vinul cel vechii (unii cavaleri aşteapta)   ;) Chiar şi eu... :P

26 Noiembrie, 2004, 09:57:12 p.m.
Răspuns #806

cv

Vizitator
 :) bun venit dragelor. vad si un cavaler care sta la geam (D3rb3d3u) ;) nu muscam!

26 Noiembrie, 2004, 10:24:19 p.m.
Răspuns #807

just_a_tear

Vizitator
 A plecat şi hangiţa...şi Lore...şi cavalerul,am ramas din nou singurica!Se pare ca voi stinge luminita si voi merge la nani.In seara aceasta nimeni nu ne incanta cu o povestioara?.... ???

26 Noiembrie, 2004, 10:29:57 p.m.
Răspuns #808

Lorelei

Lacramioara draga, lumea a ostenit. Da' lumina n-o stingi singurica. Tot pe-aici suntem si noi.  :D

26 Noiembrie, 2004, 11:15:02 p.m.
Răspuns #809

viulian

Administrator
Mai ales ca in seara asta avem in vizita si niste amintiri...