05 Noiembrie, 2025, 10:30:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 756119 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Decembrie, 2004, 06:45:09 p.m.
Răspuns #930

DIANA

Vizitator
Hangito, mai bine stau cumintica aici la han decat sa mai ratacesc prin meleaguri batute de ger si seceta. Ia, spune-mi cu ce pot sa te ajut. 

06 Decembrie, 2004, 06:59:19 p.m.
Răspuns #931

cv

Vizitator
 :-* , zeita. Poti aduce  vara-albastra, cu ierburi firave stralucind in lumina amurgului si pasari zburand spre cuibul lor? Sau macar zambetul tau imbietor? Nu mai gasesc ritmul potrivit... Noaptea e pasnica, intunericul se prabuse peste padure...

06 Decembrie, 2004, 07:09:37 p.m.
Răspuns #932

DIANA

Vizitator
Hangita draga, de ar fi doar un petec de iarba verde in toata lumea asta, ti l-as aduce in dar , daca asta te-ar face fericita.  Pasarile salbatice imi spun ca e mult soare pe pamant si ca nu avem motive de ingrijorare. Si cine poate sa nu le creada pe credincioasele inaripate? Fii pe pace, hangito! Iar izambetul meu nu isi poate stapani aparitia nici sa vrea, cand vede chipul bland si bun al domniei tale!  :)

06 Decembrie, 2004, 07:21:09 p.m.
Răspuns #933

cv

Vizitator
 :) mestera la vorba zeita. ma bucura mult acest zambet. sarbatori frumoase si o inima calda asa cum am cunoscut-o eu.

06 Decembrie, 2004, 09:39:42 p.m.
Răspuns #934

Gordius

Oaspeti si boieri dumneavoastra, domnite si cavaleri... E timpul ca trubadurul sa plece spre alte zari! Cu bine, tuturor.

06 Decembrie, 2004, 09:44:15 p.m.
Răspuns #935

cv

Vizitator
Sarbatori fericite si va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine la han. Si nu uitati:

Bun venit Drumetule, intra chiar fara sa bati!
Intra in han. Fruntea îti va fi racorita. Vei gasi hrana credintei si a nadejdii si vei pleca mai departe întarit si refacut. Vei purta în suflet acest han fara sa stii. La orice ora din zi si din noapte iti este deschisa poarta

Doar hangita sper sa fie alta :) :-*

06 Decembrie, 2004, 09:50:32 p.m.
Răspuns #936

Lorelei

Dragilor, hangita, trubadure, ce se intampla? Cum sa citim mesajele voastre?  :(
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

08 Decembrie, 2004, 03:25:22 p.m.
Răspuns #937

Lord_Saladin

Vizitator
 S-a intors VOINICUL !!!!
 VA FACE MUZAFER CINSTE CU ROM DE PE CORABIE !

SA SPARGEM PAHARELE !

08 Decembrie, 2004, 10:16:33 p.m.
Răspuns #938

just_a_tear

Vizitator
 Buna voinicule!doar rom ai pe corabia ta?este cam tare pentru domnite...nu crezi?sau astazi este o intalnire (la han)numai intre cavaleri? ???

08 Decembrie, 2004, 10:24:05 p.m.
Răspuns #939

Robert.

Vizitator
 :D Da, da! Tu crezi ca daca spargi paharele n-o sa mai am din ce bea, nu?! Oops! Ghi-ni-ooon!!! La setea mea ramane si corabia ta pe uscat! Unde-i romu'?

In bidoane de plastic? :-\ Da, ce, frate, ai pradat vreun en-gross turcesc? Bleah! Tu prin preajma Scotiei nu stii sa "pescuiesti"? :P

Buna, Just, pentru domnite cred ca piratul are niste navete cu suc "brifcor"!!! ;D Vechi si bun.... Dar sa stii ca nu avem pahare! ;D

08 Decembrie, 2004, 10:25:32 p.m.
Răspuns #940

Lorelei

Mai dragilor, ce ziceti de un plan bine ticluit sa aducem hangita si trubadurul inapoi? Idei?

Ah, am uitat sa zic buna seara!

08 Decembrie, 2004, 10:31:45 p.m.
Răspuns #941

just_a_tear

Vizitator
  Eu sunt suparata si nici macar sa beau nu vreau.Nu inteleg ce se intampla.De ce a plecat hangita noastra...trubadurul si Friend ul nostru...Nu mai inteleg nimic,ne lasa singurei. :'(

08 Decembrie, 2004, 10:32:50 p.m.
Răspuns #942

Lorelei

Pai friendul s-a intors. In lumina. E Robert acum, da' tot voinic. Da' cum facem cu hangita si cu trubadurul?

08 Decembrie, 2004, 10:35:31 p.m.
Răspuns #943

just_a_tear

Vizitator
  Eu sunt convinsa ca ei inca mai citesc ce vorbim noi la han .Asa ca...propun eu...sa le spunem cate ceva,fiecare si poate ne vor asculta si se vor intoarce la noi .Poate vor intelege ca fara EI HANUL NU ESTE HAN.

08 Decembrie, 2004, 10:38:57 p.m.
Răspuns #944

Robert.

Vizitator
Uite cineva care ma plange inca! E drept, la "calup" dar am retinut "al nostru". :) Oricum compania in care am fost pomenit e selecta. Friend-ul zice ca ideea lui Just nu e buna! E excelenta!