05 Noiembrie, 2025, 10:05:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Varful cu Dor - Hanul Viilor  (Citit de 755855 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Decembrie, 2004, 10:17:26 p.m.
Răspuns #1035

DIANA

Vizitator
Bine! Atunci propun sa aduca fiecare oaspete ce poate si cat poate. Va fi o srbatoare pe cinste! Atunci ma retrag si eu in camera mea si mai incerc sa memorez poezii si colinde. Sa fiu la inaltime in seara de Craciun, nu?  ;)
Noapte buna tuturor, prieteni dragi!  :-*

22 Decembrie, 2004, 10:21:34 p.m.
Răspuns #1036

cv

Vizitator
Spor la invatatura, zeita draga! Sper sa putem canta maine cu cat mai multi din cei dragi. Mi-as dori mult. Cu bine si zi usoara :-* :-*
Uite covrigei calzi..poate te inspira! ;)

22 Decembrie, 2004, 10:38:21 p.m.
Răspuns #1037

DIANA

Vizitator
Tema: Haideti sa compunem impreuna o colinda, maine seara, aici la han! Pana maine avem timp de gandire.  ;)

23 Decembrie, 2004, 01:14:46 p.m.
Răspuns #1038

cv

Vizitator
Am primit o urare pe care v-o dau si voua cu drag... Sper sa existe zana sa va indeplineasca toate aceste  dorinte :) (clopotei)

tot ce e mai bun pentru voi, atâţia ani cât vă pricepeţi să-i toarceţi din fuior, să aveţi parte de foc în cămin, sa vi se împlinească şi dorinţele cele mai neîmplinite, să vă bulgăriţi cu zăpadă şi să vă daţi cu patinele pe lac, să aveţi pâslari de casa îmblăniţi cu muţunaşi la vârf, să mâncaţi tot ce e în farfurie, fără să faceţi mofturi ca sa va revină apoi cea mai mare felie de tort cu frişcă, să nu vă bodogănească nimeni, să iubiţi, să fiţi iubiţi, să nu vă speriaţi când vă uitaţi în oglindă, să vă priviţi în oglindă şi să trageţi cu ochiul, să nu răciţi când staţi la cozi, să nu aşteptaţi să vă vină rândul, să vă permiteţi să leneviţi, să nu vă înţepeniţi din mijloc, să primiţi daruri multe de crăciun învelite în splendide hârtii colorate, să vă placă şi să păstraţi panglicile cu care-au fost legate, să nu vă dezamăgească prietenii, să aveţi întotdeauna un buzunăraş secret în care să vă ascundeţi mărunţişurile, să fiţi parte din cel ce dăruieşte cui vă primeşte în dar, să vă imaginaţi lumea prin proprii voştri ochi, să coloraţi o carte de colorat cu mâna voastră, să atingeţi mătăsuri fine, să nu vă dea cafeaua în foc, să vedeţi steluţe după primul pahar de şampanie, sa spuneţi ce gândiţi mai ales atunci când va prieşte, să vă fie milă de câini, să le fie şi lor milă de voi, să aveţi răbdare să priviţi până la capăt telejurnalul, să vă minunaţi de cer, să nu visaţi urât şi să nu vi se facă sete noaptea, sa nu vă doară dinţii, să nu fiţi alergici la polen, să înţelegeţi sistemele de utilizare ale calculatorului fără să fiţi nevoiţi sa le tociţi din cărţi, să nu vi se ridice statui, să nu vă muşte bondarii, să existe cel puţin un prieten căruia să îi scrieţi pe hârtie o scrisoare, să primiţi scrisori, să nu faceţi paşi înapoi decât ca să va luaţi avânt să săriţi înainte, să nu vă acoperiţi gropile cu paie, să călătoriţi cu maşina, să călătoriţi cu trenul pîna la satul unde să va urcaţi pe căpiţă în car, să vă bucuraţi de lucruri mărunţele, să grijiţi de flori şi să nu uitaţi să le udaţi, să nu cădeţi de pe scară, sa nu vi se strice oala sub presiune ca să vă nenorocească apoi cumva tavanul, să folosiţi cel puţin odată în viaţă un creion colorat, o cheie franceză şi un ac de siguranţă, să nu vi se taie curentul, să vă ştiţi îmbrăca frumos, să aveţi gânduri, batiste si aşternuturi curate, să nu vă certaţi cu portarul şi cu manichiurista, să nu vă ocupe nimeni locul de parcare,  sa va puteţi exprima în grai liber, să nu vă gândiţi prăpăstios, să nu vă împiedicaţi în nimicuri, să aveţi totdeauna un plan de bătălie şi unul de luptă, să nu rămâneţi blocaţi în lift, să nu obosiţi când săriţi coarda, să nu strigaţi crezând ca nu vă aude nimeni, să nu râdeţi până ce nu soseşte momentul, să aveţi bani în pungă, apă proaspătă şi cale bătută!

Toate acestea, vi le doresc, neapărat şi cu ajutorul unei Zâne, unor pitici sau pricolici!

Ps: Multumesc Danei.

23 Decembrie, 2004, 10:35:57 p.m.
Răspuns #1039

Semiramis

Global Moderator
seara buna! e cineva pe aici sa intampine un calator ce-abia a gasit drumul pana la han? prin nameti am tot umblat...faceti focul?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Decembrie, 2004, 10:38:44 p.m.
Răspuns #1040

cv

Vizitator
Seara buna! Bun venit! Bucurosi de oaspeti. Dar era luminita aprinsa in brad. Nu sta sfioasa :) :-*

23 Decembrie, 2004, 10:43:41 p.m.
Răspuns #1041

Semiramis

Global Moderator
hangita scumpa, vaz ca esti cam ocupata pe la bucatarie...ce oaspeti se seama astepti la han? stai sa-mi suflec manecile si viu indata sa te-ajut!!!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Decembrie, 2004, 10:50:32 p.m.
Răspuns #1042

cv

Vizitator
Ca dreptate ai domnita. Sper sa ma descurc. Dar multam de oferta. ;)

28 Decembrie, 2004, 08:49:01 p.m.
Răspuns #1043

Lorelei

Cioc-cioc. Buna seara.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

28 Decembrie, 2004, 08:51:08 p.m.
Răspuns #1044

cv

Vizitator
Bun venit si La multi ani, Domnita Lorelei! :)
Intra nu fii sfioasa

28 Decembrie, 2004, 08:54:37 p.m.
Răspuns #1045

Lorelei

La Multi ani, hangita, La multi ani tuturor! Bun (re)gasit!

ne spune cineva o poveste in seara asta frumoasa?

28 Decembrie, 2004, 08:59:26 p.m.
Răspuns #1046

Robert.

Vizitator
La Multi Ani, Lorelei! Mai, da' vad ca tu esti pusa doar pe ascultat, ca de fiecare data! Domnita, dumneavoastra povesti nu stiti... sau le-ati uitat cumva?! ;)

28 Decembrie, 2004, 09:01:58 p.m.
Răspuns #1047

Lorelei

Ehei, am spus si eu povestile mele... astazi doar ascult.  :) Ai vreuna in sac?

28 Decembrie, 2004, 09:04:44 p.m.
Răspuns #1048

cv

Vizitator
Bravo, Robert!  :D Ma bucur ca a mai realizat cineva ca domnita noastra sta si cugeta in loc sa zica povesti. Oare de cand n-ai mai povestit frumoasa fata?

Apropo nici domnia ta Voinice nu dai zor ;)

28 Decembrie, 2004, 09:07:27 p.m.
Răspuns #1049

Lorelei

Ufff... au secat povestile prin partile mele de lume... s-au facut mici mititele si s-au ascuns. Poate vreo zeita sa ne spuna o poveste de Craciun?