10 Octombrie, 2025, 12:22:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Declaratii de dragoste  (Citit de 82375 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Februarie, 2006, 10:03:28 p.m.
Răspuns #30

Guardian|Angel

Atingerea ta, ma face sa ma simt o floare, sarutul tau, ma face sa vreau sa fiu o icoana, soaptele tale, ma fac sa fiu usoara ca fulgul, iar dragostea ta...dragostea ta, imi da putere sa ridic capul sa privesc spre cer, si sa strig:Doamne, iubesc si sunt iubita!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

10 Februarie, 2006, 11:44:43 p.m.
Răspuns #31

Strumfita

Ador cand imi soptesti cuvinte frumoase .. ador cand ma saruti .. ador fiecare clipa alaturi de tine.. te ador pe tine . Ador sa ma iubesti .. ador sa te iubesc !!!

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

11 Februarie, 2006, 01:01:13 p.m.
Răspuns #32

gyulya_28

Iti aduc in dar cel mai pretios cadou pe care un om l-ar putea face unui alt om: inima mea. Trebuie sa ai grija de ea, sa o tii la loc intunecos, departe de lumina, de pisica, de umezeala si de oameni straini. De asemenea, din 12 in 12 ore trebuie sa verifici daca mai bate. S-o stapanesti sanatoas! Te iubesc!
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

18 Februarie, 2006, 05:47:30 p.m.
Răspuns #33

Guardian|Angel

De mi-ai cere sa renunt la viata mea doar ptr ca tu sa fii fericit o zi, o ora...as renunta fara sa ezit o clipa...ma doare dragostea asta care imi umple sufletul..dar prefer oricand sa sufar, stiind ca te-am scutit pe tine de suferinta...chiar si tacerea doare...dar trec peste toate...am pentru ce sa traiesc...in sfarsit...traiesc sa te pot iubi...chiar daca nu vei afla niciodata cat!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

22 Februarie, 2006, 04:30:25 p.m.
Răspuns #34

ONLY DESIRE

Mi-e atat de greu!Mi-e greu sa respir,sa dorm,sa visez...mi-e dor sa exist fara tine!Mi-e greu sa te strig,sa-ti soptesc....caci acum stiu ca nu ma mai auzi!Mi-e greu sa te mai iubesc...caci tu nu imi dai voie!Mi-e greu sa ma gandesc ca nu te voi revedea,ca vei uita ca exist...si ca te iubesc!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

10 Martie, 2006, 02:44:57 p.m.
Răspuns #35

Lady Allia

As vrea sa pot gasi cuvintele potrivite, dar uneori cuvintele sunt goale...nu pot sa arate nici macar o parte mica, mica din ceea ce simtim sau vrem sa exprimam...Pot macar sa incerc?...Da!
Te iubesc enorm dragostea mea...sunt clipe in care cred si simt ca nu te merit..., dar stiu ca te iubesc si tot ceea ce fac, tot ceea ce simt si tot ceea ce insemn vreau sa fie ... perfect...perfect pentru o iubire perfecta cum stii tu sa imi daruiesti, perfect pentru un suflet frumos cum doar tu poti sa ai...vreau sa iti daruiesc o iubire perfecta!
Pentru clipele in care nu stiu sa fac asta si sunt prea slaba sau prea umana...iarta-ma dragul meu...TE IUBESC !

14 Martie, 2006, 12:01:43 a.m.
Răspuns #36

ONLY DESIRE

Uneori...in ultimul timp din ce in ce mai des,ma intreb de ce imi este dor de tine?Mi-e greu sa gasesc un raspuns....caci te vad in toate persoanele din jurul meu,esti in permanenta prezent in inima si in mintea mea....vocea ta imi rasuna in gand ca o melodie ce a uitat sa se mai sfarseasca...pielea mea inca mai pastreaza amintirea unor atingeri ce-ti apartin,atingeri ce m-au readus la viata!cum iti pot simti lipsa cand tu esti tot timpul langa mine...de ce ma sufoca dorul de tine,daca tu nu incetezi sa ma insotesti in fiecare clipa a existentei mele?...pentru ca esti de neinlocuit dragul meu...si nimeni si nimic nu-ti poate lua locul...nici macar amintirea ta!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Martie, 2006, 01:36:25 a.m.
Răspuns #37

Sash_one1

Linie      Punct             Linie punct punct punct linie       Punct punct      Punct punct linie       Linie punct punct punct        Punct       Punct punct punct        Linie punct linie punct

Adica, TE IUBESC !

Cea mai frumoasa declaratie de dragoste : TE IUBESC !!!  :-* ::)

05 Iunie, 2006, 08:54:03 a.m.
Răspuns #38

afrodite7

dragoste...te iubesc pentru ca..te iubesc!tu dai sens existentei mele,ma faci sa vad ce e mai frumos in mine!te iubesc pentru ca....te iubesc
ca sa fi iubit trebuie sa stii sa iubesti!ca sa primesti iubire,trebuie sa stii sa daruiesti iubire!ca sa daruiesti iubire,trebuie sa te daruiesti intru totul

05 Iunie, 2006, 12:11:33 p.m.
Răspuns #39

ONLY DESIRE

m-am rugat zile si nopti sa pleci din sufletul meu,am varsat mii de lacrimi si am sperat ca intr-o zi se vor opri;astazi dorinta mi s-a indeplinit:ai plecat,iar lacrimile au incetat sa mai siroiasca.....Ar trebui sa fiu fericita nu? Ar trebui sa fiu mandra de mine,nu-i asa? Atunci de ce nu sunt?Pentru ca nici macar mandria nu poate umple golul lasat de tine...

05 Iunie, 2006, 02:38:05 p.m.
Răspuns #40

Miss M.

Imi cer iertare ca am crezut in acest joc amagitor in care amandoi ne-am jucat cu visele, in tot acelasi univers trist si pustiu, care nu mi-a oferit mie, nici macar o sansa...
Ma intrebam de ce ma agat mereu de iubirea asta de parca ar fi macar o sansa in ea...
De fapt ma intreb si de ce mai traiesc pe pamantul asta plin de lacrimi si ploi....
E ciudat, inca mai cred...in mine...
Octavian Paler a spus ca "Dragostea este un joc ciudat: sau amandoi castiga sau amandoi pierd!"
In cazul meu, lucrurile s-au complicat foarte mult...am pierdut doar eu, si am pierdut totul... 
Imi pare rau ca nu am avut puterea sa te pastrez pentru totdeauna, nu am avut de unde sa o iau... am fost lovita iar, si iar, si iar ca si un ultim caine, care se ridica in picioare, nevrand sa renunte la lupta, dar care primea inca o lovitura care il face sa se gandeasca serios
la dorinta de a murii...
Se zice ca un caine se intoarce la stapanul sau, oricat de tare ar fi lovit... uneori mi-as dori  si eu un astfel de suflet...
In universul acesta infinit ma simt ca o picatura de ploaie care mai are putin si se usuca,  aiurea... Totul e aiurea...
E un sentiment pe care nu l-as dori nici celui mai mare dusman al meu, sa simti fericirea disparand, totul prabusindu-se ca un stupid joc de Domino in fata ta... lumina acoperita de intuneric... sa vezi cum iubirea este ucisa... fara ca TU sa nu poti face nimic...
Regret... Dumnezeu stie cat regret..
De fapt, stie si incearca sa vada pana unde pot merge, cat va fi de departe, ultimul meu pas, ca  dupa aceea sa ma ia in mainile lui si sa ma puna iar pe calea cea buna...dar eu nu mai pot sa
astept atat...
Ai fost  totul pentru mine ... nimic nu a contat mai mult ca tine...
Ma simt josnic si ultimul om de pe acest pamant secatuit de iubire, daca nici macar tie nu ti-a  pasat, nu stiu cui ii va pasa, si sincer, nu mai vreau sa-mi pese nici mie ... m-am ratacit in mine...dupa ce parca ieri, am incercat sa imi  dovedesc iubirea... Am gresit, enorm de mult...
Eu am fost cineva care nu te-a meritat niciodata...si eu am fost cea care a primit pedeapsa  celor care nu iubesc, desi am iubit... E cea mai mare pedeapsa...sa mi se ia iubirea...Un  sentiment cumplit, dar pentru care...te iert, sa nu crezi ca te urasc... probabil nu mai conteaza !...

Te rog sa ma ierti pentru ca iti zic aceste lucruri, oricum, nu mai conteaza nimic...
Te rog sa ma ierti pentru tot...

Daca vei veni in inima cuiva, iubire, ramai acolo...daruieste totul, si nu mai pleca...iar daca  vei veni in inima celui pe care l-am iubit ... te rog din suflet sa nu il faci sa sufere...
Si inca un lucru te mai rog... revino, iubire, in inima mea...
Eu...te astept  !
« Ultima Modificare: 05 Iunie, 2006, 02:43:01 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

05 Iunie, 2006, 06:56:33 p.m.
Răspuns #41

Strumfita

Ma regasesc in ceea ce ai scris tu ..   :'( :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

24 Octombrie, 2006, 10:52:18 p.m.
Răspuns #42

amelie

ai vazut fructele de carton umplute cu vata pentru pomul de Craciun?Ei bine, cele mai zemoase portocale, pere si piersici ar avea gust de carton si de vata daca n-as fi indragostita ... Ce importanta are sub ce nume apare iubirea? Uneori mi se pare ca nu exista decat in visurile....in nelinistea si nadejdile mele. De multe ori copacii, norii, soarele, ploaia, veselia mea fara rost, imbufnarea mea brusca au nevoie de un nume...si tu il stii acum... pentru ca acum sunt sigura ca existi.
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

27 Decembrie, 2006, 08:24:35 p.m.
Răspuns #43

pokemon

Te iubesc...nu mult....nu putin...Te iubesc si doar asta conteaza,cuvintele sunt prea goale pentru a exprima ceea ce simt  :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

01 Ianuarie, 2007, 09:51:52 a.m.
Răspuns #44

oblivion

ma rog la Dumnezeu ca "you"-ul din "i love you" sa defineasca aceeasi persoana pentru totdeauna. Te iubesc mai mult decat poate masura orice aparat din lumea noastra...poate ca aceasta dragoste nu pe Pamant e destinata a fi traita. Simt ca ar trebui sa murim si sa ne impletim sufletele in ceruri, atat de puternic ma striveste dragostea noastra in fiecare minut.Si totusi, savurez ca pe o betie fiecare moment cu tine, sperand ca e ultimul si totusi implorand pentru unul in plus. Te iubesc dincolo de reguli, dincolo de viata, in esenta ta. Te iubesc.
So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
Can you tell a green field from a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?