Pai gasesti si fete curate Muzafer

eu am intalnit in mod echilibrat si de unele si de celelalte, dar cu virginele am avut mai multe batai de cap.
Gasesti rar fete curate din cateva motive:
1. nu te invarti in mediul in care ele se invart..
2. multe virgine la 2X de ani de fapt au ajuns acolo din cauza propriilor lor inhibitii, frustrari, conflicte. Sansele ca astea sa se manifeste si cand le vei curta tu sunt destul de mari, deci vei gasi ceva "curat" dar.. nu vei avea access.
3. poate gasesti o fata curata, dar ea isi asteapta zburatorul, si ea isi va darui virginitatea doar aceluia. Si poate tu nu esti acela..
Deci.. este un joc al numerelor. Vrei sa gasesti ceea ce te intereseaza, trebuie sa cauti. Crezi ca mie imi este mai usor sa gasesc ceea ce caut ? La fel de dificil imi este si mie. Nu pot avea o relatie cu orice tipa care nu mai e virgina.
Si trebuie sa cauti pana nimeresti.
Faptul ca societatea a evoluat, oare nu inseamna ca au iesit la iveala lucruri care erau reprimate? Atat din punct de vedere social, cat si stiintific ?
Si exprimarea "cu trecut dubios" indica lipsa de incredere. De ce trebuie sa stii trecutul ? Nu poti deduce in prezent ce fel este fata ? Ai incredere in ea ? O respecti dar in acelasi timp ii ceri sa iti respecte granitele ?
Stii, e o vorba. Nu te lua dupa vorbele tipei, ci dupa faptele ei. Daca ea acum este cu tine, peste juma de an este cu tine, peste un an este cu tine, si lucrurile sunt faine, chiar mai conteaza trecutul ? Crede-ma, va fi un continuu prezent feeric, si asta e tot ce va conta