10 Octombrie, 2025, 08:23:50 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Preferati virginele ?

Da.
Nu conteaza.
Nu.

Autor Subiect: pentru baieti - preferati virginele ?  (Citit de 121438 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 August, 2006, 03:47:04 p.m.
Răspuns #75

suflet

depinde de situatie:
daca as cauta distractie si numai placere de o seara "experimentatele" absolut ... nu te complici sa ai grija de ea sa nu o doara timp de 2-3 ore ... unde mai e distractia ... si in plus nu merita virginitatea ei pentru placerile de o seara
daca as cauta "viata mea" - clar virgina ... ceva ce stii ca a fost doar al meu.
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

30 August, 2006, 08:21:50 p.m.
Răspuns #76

buterflY

In viata unei femei, nu e impotant cel care este primul, ci acel care este ultimul!

25 Noiembrie, 2006, 12:30:08 a.m.
Răspuns #77

andera

datorita contextului discutiei simt necesitatea de a preciza ca o fata care a experimentat deja un raport sexual nu poate fi considerata patata din cauza unei simple contradictii de termeni care reiese dintr o infidelitate fata de opiniile vostre de la subiectul cunnilings sau ma rog cum s o fi ortografiind. acolo faceati apologia daruirii totale,a unicitatii si necesitatii chiar a acestui tip de contact.incercati sa fiti coerenti in exprimarea ideilor.nu puteti condamna o fata deflorata sa zicem,desi acest termen retine o buna cantitate de morala,ceea ce nu intentionez..- doar din orgoliul de a fi mereu si cu invarianta primul,si in mod paralel dar total incoerent sa acceptati actul in sine pt a avea o scuza personala pt voi.eeee...sa avem independenta si integritatea care sunt necesare sustinerii unei opinii constante pt a nu  risca discreditare.principiul placerii este universal ,iar termenul sexualitate desemneaza notiunea de a obtine placere din zone ale corpului,asta ca sa fac o divagatie,care poate gasi insa apropiere de subiect.pe langa asta sexualitatea este perversa polimorfa prin insasi natura ei.freud spune ca relatiile de afectiune dintre parinti si copii,amicitiile,etc sunt dora fetisizari ,pervertiri ale libidoului initial obtinut prin secole intregi de represie....iar monogamia este si ea represie..sa lasam prejudecatile si sa dam jos de pe ochi perechele de degete printre care privim....
"Intr o seara am facut frumusetzea sa se aseze pe genunchii mei-Si am gasit o amara.-Si am insultat o."(Rimbaud,"O stagiune in infern").

25 Noiembrie, 2006, 09:28:14 a.m.
Răspuns #78

furia ingerului

Vizitator
Fain andera. Cat despre Freud...sa-l lasam un pic la o parte din discutia sexualitatii pt. ca ori ai putea fi acuzata de un exces psihopatologic de zel ( cumva poate-ti place stiinta psihologiei tocmai datorita patologiilor ei?! ;) ) sau ti-ar putea fi demontate hilar afirmatiile cum ca, conform modelului freudian, daca o problema nu-si gaseste nici o solutie, probabil mama e de vina  ;D
Acum, lasand gluma la o parte, nu intentionez ca ma avant cu tine intr-o polemica pe teme ca "monogamia este si ea represie"! Nimeni nu spune ca sexualitatea nu este perversa DAR moralitatea acceptatii de catre mentalul colectiv al sexualitatii libertine a femeii DIFERA flagrant, as spune, de modelul sau masculin. De vina nu este furia ingerului sau parerile antagonice cu a ta ci milenii intregi de stereotipii neconstructive (poate) care au transformat femeia intr-un candidat serios la stalpul infamiei.
Parerea personala? Sunt pt. monogamie, virginitate deferita barbatului ales si...mai sunt cateva dar nu am reusit sa te enervez suficient si le las pe mai incolo, dipa raspunsul tau  ::)

Numai bine.

25 Noiembrie, 2006, 10:22:11 a.m.
Răspuns #79

desdemona

"principiul placerii este universal"
de acord cu tine daca suntem hedonisti:binele suprem al omului este placerea.
Si daca tot o luam pe partea asta-toti oamenii isi doresc un mijloc de a spori placerea umana,iar un al doilea argument al hedonismului este ca placerea face inteligibile principiile si normele morale in privinta carora cei mai multi oameni sunt de acord ca trebuie sa se calauzeasca in viata.
Acum draga mea-daca stiu eu bine bigamia este oprobriu moral
Incepusei foarte bine sa iti sustii parerea dar ai trecut in extrema cealalta,lucru ce a dus la picarea celorlalte argumente.
si o explicatie care,dupa cum vad eu este necesara,placerea ca principiu universal presupune satsisfacerea optima a placerilor demnde de un om,nu desfatarea simturilor.
"monogamia este si ea represie..sa lasam prejudecatile si sa dam jos de pe ochi perechele de degete printre care privim...."-este doar un argument adus de cei care au chiulit de la lectia "morala" si ca sa isi justifice incapacitatea de a fi un om moral,baga acest termen "prejudecati"
Din cate stiam eu psihologia si filozofia(daac tot am abordat-o aici) au incercat secole sa gaseasca deosebirele dintre om si celelalte fiinte vii,aici ne raportam la animale-nu sa ne asemanam cu ele.

"DAR moralitatea acceptatii de catre mentalul colectiv al sexualitatii libertine a femeii DIFERA flagrant, as spune, de modelul sau masculin.nu este furia ingerului sau parerile antagonice cu a ta ci milenii intregi de stereotipii neconstructive (poate) care au transformat femeia intr-un candidat serios la stalpul infamiei. "

de acord-secole intregi.Sa  ne amintim ce visa Platon-formarea unui stat perfect unde femeia sa fie egala barbatului(asta da model de barbat-cati dintre barbatii nostri de astazi doresc un loc ideal in care femeia sa fie pe acelasi loc cu ei?),deci asta motiveaza termenul "secole".
Dar cu o astfel de mentalitate pe care o avem toti-de cand este lumea si pamantul este asa,ce pot sa fac eu?daca gandesc diferit, nu inseamna ca se va schimba si parerea "lumii".
gresit!

si eu poate prefer barbatii virgini,dar voi primi ca replica-dar unde sa ii mai gasesti pe acestia-in afara de pustani.
asemenea replica pot primi si barbatii.
nu este cazul meu,dar eu cred ca fiecare fata are dreptul de a-si incepe viata sexuala atunci cand doreste si cu cine vrea,iar daca relatia nu a fost sa tina,atunci urmatorul nu ar trebui sa se uite chioras la ea,ca vezi tu Doamne,nu a fost a mea prima data!

acum astept replicile acide,sau sa zic "aigres"

« Ultima Modificare: 25 Noiembrie, 2006, 01:53:16 p.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Noiembrie, 2006, 10:29:56 a.m.
Răspuns #80

furia ingerului

Vizitator
De asta o iubesc eu pe fata mea, ca ma lasa uneori speachless :o ::)
Te iubesc fetita scumpa si-ti sustin argumentarea.

25 Noiembrie, 2006, 10:52:34 a.m.
Răspuns #81

furia ingerului

Vizitator
Ai dreptate desdemona :)
Barbatii nu pot invoca scuza asta cand ei insisi nu-s in stare sa ofere ceea ce cer. Uneori, cand vad ce e in jurul meu, ma intreb daca nu era mai bine, cand am avut ocazia, sa iau calea bisericii si apoi sa imbratisez viata monahala, undeva intr-un catun de calugari. In felul asta as fi fost privat intr-adevar de multe lucruri frumoase cate iti sunt date sa le traiesti-gusti-incerci intr-o viata sociala dar as fi fost, pe de alta parte, ferit de mizeria si reprobabilitatea celui mai josnic fapt de viata in propria-mi viziune: a-l insela pe celalalt.

In rest? Stiti voi...
Numai bine.

25 Noiembrie, 2006, 11:11:18 a.m.
Răspuns #82

Escu

Global Moderator
daca ai fi ales sa te faci "popa" nu ai mai fi avut ocazia sa iti intalnesti jumatatea...nici pe noi ...nebunii ciudati care au evadat sarind gardul invizibil de la spitalu 9 - sectia "agitati"

Fete virgine ... e cu dus si intors...cine stie ce inseamna fata virgina...stie ce vreau sa spun.Prima data conteaza, dar prima data...nu e de vis...prima data....e altfel...de la caz la caz.nu intru in detalii...dar emotional...e mai grav decat fizic...
Unii dintre barbati spun asa "frate...nu e bine sa te incurci cu virginele" iar altii "o virgina inseamna abonament gratuit pe minim 5 ani" ...cam asa se rezuma in mintea unora...viziunea asupra fetelor care inca nu si-au inceput viata sexuala.
Pt restul barbatilor...care nu se regasesc in cele 2 "expresii" considerati-va..."pe cale de disparitie" ...eu unul nu ma regasesc in nici una din cele 2 "expresii".
Let's put a smile on that face!

29 Octombrie, 2007, 01:07:04 p.m.
Răspuns #83

okaydio

Ia fiti atenti un pic si poate ma ajutati...
pot sa spun k am avut o viata sexuala destul de activa, cu doua relatii serioase dar si cu mai multe aventuri mai putin importante... Destule. Dar iata k am ajuns sa ma indragostesc de o fata care, sa zicem k nu a fost chiar cuminte in trecut. Nu am stiut de la inceput chiar totul despre trecutul ei. Nu mi-am dorit o "virgina", mie mi se pare depasita ideea... Am avut parte de virgine si nu am avut rabdare (din pacate) cu ele...Deci sa revin... sunt intr-o ceata totala. Mintea imi spune sa renunt la ea dar deja sunt prea atasat si varianta despartirii ma darama.... Nu imi doream o virgina dar nici o lista de "n" fosti nu-mi pica prea bine. Nu stiu sincer ce sa fac. Nu stiu daca pot trece peste tot si nici sa o incurc nu vreau.....E simpla teama k ma pot intalnii la un moment dat cu un "ex", fapt ce m-ar complexa destul incat sa sufar...

Merci anticipat
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2007, 01:30:39 p.m. de okaydio »

29 Octombrie, 2007, 01:30:17 p.m.
Răspuns #84

Lady Allia

Ca sa nu mor curioasa...explica-mi si mie diferenta... ???

"pot sa spun k am avut o viata sexuala destul de activa"

si

"Nu imi doream o virgina dar nici o lista de "n" fosti nu-mi pica prea bine."

29 Octombrie, 2007, 01:43:47 p.m.
Răspuns #85

okaydio

Ca sa nu mor curioasa...explica-mi si mie diferenta... ???

si

Nu pot sa ma bag in trecutul cuiva atata timp cat prezentul e mai mult decat ok... dar in momentul in care apar indoieli si incepi sa te intrebi pe cine ai langa tine.... Adica, poate stii bancul cu sotul care din "obisnuinta" ii lasa sotiei 100 de euro pe noptiera si ea se trezeste si, tot din "obisnuinta" ii da 50 de euro restul......
1. Adica constanta...
2. Adica un numar prea mare de fosti. Inteleg cateva relatii serioase inaintea mea... dar in momentul in care apar si altii, "lipsiti de importanta" ca sa zic asa nu mi se pare ok.. Nu sunt de acord cu relatiile de gen "one night"
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2007, 01:47:02 p.m. de okaydio »

29 Octombrie, 2007, 01:46:14 p.m.
Răspuns #86

charlie

Lady Allia... hmm, sa incerc sa iti explic eu?  ???

Sa vedem ce iese...

... adica era un curv. (fara suparare sefule de trib care esti stapanirea pe aici)

... sa intelegem ca vroia ceva cat-de-cat proaspat.

;D

2. ... Nu sunt de acord cu relatiile de gen "one night"

Nu esti de acord... dar le practici.

===============

LE: stiu ca o sa imi iau ceva "tigai" in cap,dar ma risc... virginele... ei bine, ele au ceva anume ce la altele nu gasesti.
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2007, 01:50:00 p.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

29 Octombrie, 2007, 01:51:39 p.m.
Răspuns #87

okaydio

Hmm, sa incerc sa iti explic eu?  ???

Sa vedem ce iese...

... adica era un curv. (fara suparare sefule de trib care esti stapanirea pe aici)

... sa intelegem ca vroia ceva cat-de-cat proaspat.

;D

2. ... Nu sunt de acord cu relatiile de gen "one night"

Nu esti de acord... dar le practici.

Poate ai dreptate. Cred de fapt ca m-am exprimat eu gresit.. Nu ma laud cu nimik, nu conteaza oricum.. Nu le practic atata timp cat pe mine ma deranjeaza. Am spus constanta/activa dar asta nu inseamna relatii one-night.
Defineste proaspat ! Nu vroiam o virgina dar nici vedeta cartierului ... intelegi ?
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2007, 02:01:23 p.m. de okaydio »

29 Octombrie, 2007, 01:57:25 p.m.
Răspuns #88

charlie

Poate gresesc eu, dar...

...mai multe aventuri mai putin importante...

... nu cumva inseamna "one night stand" ?
You believe but what you see
You receive but what you give

29 Octombrie, 2007, 02:00:15 p.m.
Răspuns #89

okaydio

Poate gresesc eu, dar...

...mai multe aventuri mai putin importante...

... nu cumva inseamna "one night stand" ?

Repet, poate m-am exprimat eu gresit..
Ma refeream la 2 relatii de 3 respectiv 4 ani si altele de 1, 2, 3 luni etc.... Nu am avut nici o relatie one-night..