11 Octombrie, 2025, 02:56:45 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Preferati virginele ?

Da.
Nu conteaza.
Nu.

Autor Subiect: pentru baieti - preferati virginele ?  (Citit de 121482 ori)

0 Membri și 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

29 Octombrie, 2007, 02:24:48 p.m.
Răspuns #90

Lorelei

Esti sigur ca relatiile ei de dinainte conteaza si nu ce cred altii despre faptul ca prietena ta are o experienta sexuala bogata? Adica eticheta nu cumva o pun ceilalti si amorul tau propriu nu prea suporta ideea? Ce vreau sa spun e ca, obiectiv vorbind, trecutul nu ar trebui sa conteze foarte tare. Sau ar conta de pilda, poate, daca este genul care insala (ca de, te intrebi, eu ce am fata de restul incat pe ei sa-i fi inselat si pe mine nu). Dar in faptul ca ea a avut diverse relatii in trecut nu vad ce ar putea fi atat de nesuportat, atata vreme cat nu ti-ai dorit o virgina? Ti-e teama ca asta ti-ar crea tie complexe, ca te-ar insela? Sau de ce ti-e teama pana la urma?

Sper sa nu ma intelegi gresit, ce incerc eu sa te intreb, pe scurt, este DE CE conteaza relatiile ei trecute, fie ele serioase sau one night stand? si de aici incolo poate te putem ajuta. Dar cata vreme nu intelegem daca ele conteaza din motive de imagine, de orgoliu, de gelozie etc, e greu sa ne dam cu parerea.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

29 Octombrie, 2007, 02:24:55 p.m.
Răspuns #91

Lady Allia

Hai sa te mai incurc putin si eu  ;D.

Cand la sfarsit tragi linia - ca sa poti trece peste ea si sa incepi un alt rost - si la tine si la ea...numarul poate fi egal...sau mai conteaza ca e de o noapte sau de 2-3 luni cand tot sex se numeste...? Mie mi-ar fi indiferent daca mi-ai spune ca relatiile ti-au fost de cateva luni sau de one-night, dar au fost mai multe...
Tot nestatornicie si sex se numeste... - adica un fel de curvareala "sub acoperire"  ;).

Eu zic sa nu condamni pe nimeni pentru ce a fost atata vreme cat nici tu nu ai fost usa de biserica. Daca intr-adevar ti-e importanta aceasta fata lasa naibii trecutul (daca crezi ca poti) si incepe tu cu ea un viitor al vostru care sa fie altfel si frumos, daca nu ti-e importanta si crezi ca nu poti sa treci peste ce a fost in viata ei...las-o in pace si nu ii murdari si mai mult viata decat au facut-o poate altii pana acum.

29 Octombrie, 2007, 02:28:11 p.m.
Răspuns #92

charlie

Cand la sfarsit tragi linia - ca sa poti trece peste ea si sa incepi un alt rost - si la tine si la ea...numarul poate fi egal...sau mai conteaza ca e de o noapte sau de 2-3 luni cand tot sex se numeste...? Mie mi-ar fi indiferent daca mi-ai spune ca relatiile ti-au fost de cateva luni sau de one-night, dar au fost mai multe...
Tot nestatornicie si sex se numeste... - adica un fel de curvareala "sub acoperire"  ;).

Eu zic sa nu condamni pe nimeni pentru ce a fost atata vreme cat nici tu nu ai fost usa de biserica. Daca intr-adevar ti-e importanta aceasta fata lasa naibii trecutul (daca crezi ca poti) si incepe tu cu ea un viitor al vostru care sa fie altfel si frumos, daca nu ti-e importanta si crezi ca nu poti sa treci peste ce a fost in viata ei...las-o in pace si nu ii murdari si mai mult viata decat au facut-o poate altii pana acum.

//off-topic: hehe... stiu eu de ce imi place fata asta :)

=================

// on-topic:

Dar cata vreme nu intelegem daca ele conteaza din motive de imagine, de orgoliu, de gelozie etc, e greu sa ne dam cu parerea.

Lore, eu unul cred ca aici pe el in lezeaza parerea altora despre imaginea lui. Orgoliul... poate. Se prea poate sa nu vrea pe cineva ca... el.
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2007, 02:29:45 p.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

29 Octombrie, 2007, 02:29:46 p.m.
Răspuns #93

sanchi

Esti prins, ce mai! Poate ca altul ar trece peste ceea ce pe tine te deranjeaza, insa daca tu nu poti, desparte-te. Daca te simti prea legat de ea si nu poti rupe relatia, n-ai ce face. Taci si asuma-ti riscurile. Totusi, mai inainte de a lua o decizie, n-ar fi mai bine sa o intrebi chiar pe ea despre trecut, din moment ce te framanta atat de mult? "Multi" pentru unul inseamna 100 dar pentru altcineva doi, trei. Poate ca totusi temerile tale sunt neintemeiate. Discutati amandoi deschis si vezi mai apoi.
din auzite...

29 Octombrie, 2007, 02:54:52 p.m.
Răspuns #94

okaydio

Nu ma incurci, multumesc oricum pt ca scrii. Ma ajuta orice parere.
Nu am fost usa de biserica, dar nici comparabil nu vreau sa cred ca e... Realitatea este ca nu am stiut de la inceput despre tot ce as fi dorit sa stiu, am aflat in timp si intrebarea mea e : daca a facut-o in trecut de ce nu ar face-o in continuare... adica mi-a cam clatinat increderea.. si recunosc k e si un pic de orgoliu (prost de altfel)....

29 Octombrie, 2007, 02:57:24 p.m.
Răspuns #95

okaydio

Esti prins, ce mai! Poate ca altul ar trece peste ceea ce pe tine te deranjeaza, insa daca tu nu poti, desparte-te. Daca te simti prea legat de ea si nu poti rupe relatia, n-ai ce face. Taci si asuma-ti riscurile. Totusi, mai inainte de a lua o decizie, n-ar fi mai bine sa o intrebi chiar pe ea despre trecut, din moment ce te framanta atat de mult? "Multi" pentru unul inseamna 100 dar pentru altcineva doi, trei. Poate ca totusi temerile tale sunt neintemeiate. Discutati amandoi deschis si vezi mai apoi.

Pai am discutat, dupa ce deja eram implicat destul cat sa ma doara. La inceput a evitat discutiile... pana am aflat (ce nu trebuia sa aflu probabil)...

29 Octombrie, 2007, 03:00:21 p.m.
Răspuns #96

charlie

Realitatea este ca nu am stiut de la inceput despre tot ce as fi dorit sa stiu

O intrebare idioata: tu i-ai zis tot de la bun inceput?

...intrebarea mea e : daca a facut-o in trecut de ce nu ar face-o in continuare...

Dar daca a facut-o in trecut, de ce ar mai face si acum?

si recunosc k e si un pic de orgoliu (prost de altfel)....

Lasa ca toata lumea are asa ceva. Orgoliu adica.

====

Un sfat: renunta la scrisul gen mirc.

29 Octombrie, 2007, 03:02:55 p.m.
Răspuns #97

okaydio

Esti sigur ca relatiile ei de dinainte conteaza si nu ce cred altii despre faptul ca prietena ta are o experienta sexuala bogata? Adica eticheta nu cumva o pun ceilalti si amorul tau propriu nu prea suporta ideea? Ce vreau sa spun e ca, obiectiv vorbind, trecutul nu ar trebui sa conteze foarte tare. Sau ar conta de pilda, poate, daca este genul care insala (ca de, te intrebi, eu ce am fata de restul incat pe ei sa-i fi inselat si pe mine nu). Dar in faptul ca ea a avut diverse relatii in trecut nu vad ce ar putea fi atat de nesuportat, atata vreme cat nu ti-ai dorit o virgina? Ti-e teama ca asta ti-ar crea tie complexe, ca te-ar insela? Sau de ce ti-e teama pana la urma?

Sper sa nu ma intelegi gresit, ce incerc eu sa te intreb, pe scurt, este DE CE conteaza relatiile ei trecute, fie ele serioase sau one night stand? si de aici incolo poate te putem ajuta. Dar cata vreme nu intelegem daca ele conteaza din motive de imagine, de orgoliu, de gelozie etc, e greu sa ne dam cu parerea.

Multumesc pt reply..

Cred ca cel mai bine spus este ca ma complexeaza probabil.. Si recunosc, un pic de orgoliu. Nu mie teama ca m-ar insela, nu e genul, asta imi place sa cred, dar ma complexeaza ideea ca la un moment dat s-ar putea sa aflu ca vreun cunoscut de-al meu a fost in trecut cu ea si atunci nu cred ca mi-ar pica foarte bine.
Ma gandesc ca relatiile serioase din trecutul unei femei nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni dar cand intervin aventurile....

29 Octombrie, 2007, 03:05:42 p.m.
Răspuns #98

charlie

Nu mie teama ca m-ar insela, nu e genul, asta imi place sa cred, dar ma complexeaza ideea ca la un moment dat s-ar putea sa aflu ca vreun cunoscut de-al meu a fost in trecut cu ea si atunci nu cred ca mi-ar pica foarte bine.

Si ce daca a fost "cunostinta" ta inainte?

Ma gandesc ca relatiile serioase din trecutul unei femei nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni dar cand intervin aventurile....

Atunci apar "?;D

29 Octombrie, 2007, 03:09:31 p.m.
Răspuns #99

okaydio

Nu mie teama ca m-ar insela, nu e genul, asta imi place sa cred, dar ma complexeaza ideea ca la un moment dat s-ar putea sa aflu ca vreun cunoscut de-al meu a fost in trecut cu ea si atunci nu cred ca mi-ar pica foarte bine.

Si ce daca a fost "cunostinta" ta inainte?

Atunci apar "?;D

Si eventual sa iesim la un suc impreuna sa impartasim experienta comuna !?

29 Octombrie, 2007, 03:11:12 p.m.
Răspuns #100

charlie

Nu iesi la nimic. Ce a fost a fost, nu e prezent, e trecut. Asa ca... nu ar trebui sa te intereseze.

29 Octombrie, 2007, 03:11:35 p.m.
Răspuns #101

okaydio

Da, am fost sincer iar atata timp cat eu am avut aceasta .... dorinta sa zic.... de a cunoste trecutul ei.. speram sa-mi respecte "nebunia"....

29 Octombrie, 2007, 03:12:57 p.m.
Răspuns #102

okaydio

Nu iesi la nimic. Ce a fost a fost, nu e prezent, e trecut. Asa ca... nu ar trebui sa te intereseze.

Probabil ca ai dreptate, de aia am si cerut pareri aici...
Multumesc pentru sfaturi.
Imi permiti sa te intreb ce ai face in locul meu ?

29 Octombrie, 2007, 03:15:29 p.m.
Răspuns #103

charlie

Imi permiti sa te intreb ce ai face in locul meu ?

Nu sunt in locul tau, deci nu pot sa zic.

In cel mai fericit caz, eu iti prezint urmatoarele optiuni:
- te faci ca ploua si nu dai importanta la trecut
- daca te deranjeaza asa mult trecutul si posibilitatea viitoarelor "calcari gresite" te apasa, rupe relatia.

29 Octombrie, 2007, 03:31:58 p.m.
Răspuns #104

Lady Allia

okaydio...daca pe ea nu o intereseaza ex-relatiile tale, pe tine de ce te afecteaza atat ex-relatiile ei? daca ea te poate tine de mana si te poate privin in ochii vazandu-te doar pe tine cel de acum...tu de ce nu poti face la fel?

intrebare: daca intr-o zi la usa ei va suna o fata...o prietena de a ei si dupa ce vor discuta vor ajunge la concluzia ca "TU esti un barbat folosit in comun - una in trecut, alta in prezent" ... (scuza-ma pentru duritate, dar cam asa ai prezentat-o si tu pe ea... :( ) ea ce va trebui sa faca??? sa o intrebe cat de bun ai fost la pat, cum ai mangaiat-o pe ea, unde, ... etc, sa se dea cu fruntea de pereti ca "ooooofff si cu ea ai fost si nu te-ai culcat doar one night ci mai multe night"?
NU!!!
Ar trebui sa ii zambeasca si sa schimbe discutia - parerea mea - pentru ca trecutul nimeni nu are puterea sa il schimbe, iar daca tu ai avut dreptul sa fi cu alte femei si ea a avut dreptul sa fie cu alti barbati, iar asta nu inseamna sa faci un "consiliu" cu cei din viata voastra unde sa pui intrebari a caror raspunsuri ORICUM nu esti dispus si pregatit sa le aflii!!!

Si inca un lucru important prietene...sa stii ca doare la fel de tare sa stii ca a fost si doar cu o persoana inaintea ta...daca intr-adevar ai iubi-o  ;), dar asta nu inseamna ca tu esti mai putin important...inseamna ca ACUM esti tu cu ea si nu cealalta persoana, iar daca ex ar fi fost atat de important ea ACUM ar fi cu ex si nicidecum cu tine...!