11 Octombrie, 2025, 02:57:59 a.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Preferati virginele ?

Da.
Nu conteaza.
Nu.

Autor Subiect: pentru baieti - preferati virginele ?  (Citit de 121485 ori)

0 Membri și 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

29 Octombrie, 2007, 03:41:37 p.m.
Răspuns #105

Minerva

"ma complexeaza ideea ca la un moment dat s-ar putea sa aflu ca vreun cunoscut de-al meu a fost in trecut cu ea si atunci nu cred ca mi-ar pica foarte bine"

:laugh: bine dar acelasi lucru poate spune si ea despre tine. Tot orgoliul nu-si are rostul cat timp nu crezi ca e genul care inseala. Iar daca te intalnesti cu un vechi amic comun ce-i? O sa-ti spuna ca a avut o relatie cu ea. Si tu ai avut cu altele si amicul acela a avut relatii cu fete care nu erau virgine...
Cred ca un om care da importanta prea mare la ce spune gura lumii ajunge sa fie o marioneta.

29 Octombrie, 2007, 03:42:03 p.m.
Răspuns #106

okaydio

okaydio...daca pe ea nu o intereseaza ex-relatiile tale, pe tine de ce te afecteaza atat ex-relatiile ei? daca ea te poate tine de mana si te poate privin in ochii vazandu-te doar pe tine cel de acum...tu de ce nu poti face la fel?

intrebare: daca intr-o zi la usa ei va suna o fata...o prietena de a ei si dupa ce vor discuta vor ajunge la concluzia ca "TU esti un barbat folosit in comun - una in trecut, alta in prezent" ... (scuza-ma pentru duritate, dar cam asa ai prezentat-o si tu pe ea... :( ) ea ce va trebui sa faca??? sa o intrebe cat de bun ai fost la pat, cum ai mangaiat-o pe ea, unde, ... etc, sa se dea cu fruntea de pereti ca "ooooofff si cu ea ai fost si nu te-ai culcat doar one night ci mai multe night"?
NU!!!
Ar trebui sa ii zambeasca si sa schimbe discutia - parerea mea - pentru ca trecutul nimeni nu are puterea sa il schimbe, iar daca tu ai avut dreptul sa fi cu alte femei si ea a avut dreptul sa fie cu alti barbati, iar asta nu inseamna sa faci un "consiliu" cu cei din viata voastra unde sa pui intrebari a caror raspunsuri ORICUM nu esti dispus si pregatit sa le aflii!!!

Si inca un lucru important prietene...sa stii ca doare la fel de tare sa stii ca a fost si doar cu o persoana inaintea ta...daca intr-adevar ai iubi-o  ;), dar asta nu inseamna ca tu esti mai putin important...inseamna ca ACUM esti tu cu ea si nu cealalta persoana, iar daca ex ar fi fost atat de important ea ACUM ar fi cu ex si nicidecum cu tine...!

Ai dreptate.
E adevarat ca pana la urma nu conteaza cati au fost, dar lumea e rea si vorbeste.... si nu intotdeauna esti pregatit sa auzi diverse mizerii. Aici ma refer si la tipul de persoane cu care a iesit (nu cunosc si ai dreptate, nici nu vreau sa stiu). Ok admitem faptul ca au fost unele greseli, presupun ca toti avem greseli... dar nu vreau sa-mi afecteze (aceste greseli) viitorul. Asta pentru ca imi doresc o relatie serioasa...

29 Octombrie, 2007, 03:42:56 p.m.
Răspuns #107

okaydio

"ma complexeaza ideea ca la un moment dat s-ar putea sa aflu ca vreun cunoscut de-al meu a fost in trecut cu ea si atunci nu cred ca mi-ar pica foarte bine"

:laugh: bine dar acelasi lucru poate spune si ea despre tine. Tot orgoliul nu-si are rostul cat timp nu crezi ca e genul care inseala. Iar daca te intalnesti cu un vechi amic comun ce-i? O sa-ti spuna ca a avut o relatie cu ea. Si tu ai avut cu altele si amicul acela a avut relatii cu fete care nu erau virgine...
Cred ca un om care da importanta prea mare la ce spune gura lumii ajunge sa fie o marioneta.

Da, ai dreptate.

29 Octombrie, 2007, 03:56:31 p.m.
Răspuns #108

okaydio

Va multumesc pentru sfaturi. Sper sa trag invatamintele care trebuie.

29 Octombrie, 2007, 04:00:45 p.m.
Răspuns #109

sunshine

Cunosc un barbat onorabil, functie importanta, care, acum cativa ani, a avut o relatie cu o femeie de o anumita conditie( daca ma intelegi ce spun). I-a oferit masa, casa, a dorit sa-i arate ca pentru el ea insemna altceva decat era in momentul cand a cunoscut-o. A inchis ochii la multe si s-au  casatorit. Ce vreau eu sa-ti spun este ca, daca stii sa iubesti, trecutul nu conteaza, indiferent de gura lumii. Poti sa le dai binisor peste nas aratandu-le ce fel de om esti,ca esti capabil sa iubesti. Iubita ta nu e genul de femeie despre care vorbesc eu. Daca a avut mai multi parteneri inseamna ca nu a ajuns niciunul la inima ei, asta arata ca sentimentele nu-i sunt indiferente si inca mai cauta pe cineva pentru sufletul ei, ca nu a stat cu ei doar pentru distractie ci a cautat un barbat deosebit la care sa se opreasca. Daca vei fi tu , vei afla.

PS: mai Alex....da' mai lasa omul ..deja mi se pare ca ai iesit din tiparul tau ( scurt si la obiect ;D) si incep sa ma ingrijorez :P :hug:
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

29 Octombrie, 2007, 05:01:30 p.m.
Răspuns #110

Lady Allia

Va multumesc pentru sfaturi. Sper sa trag invatamintele care trebuie.

Dragule...noi doar ti-am spus ceea ce am considerat noi de cuviinta. Asta nu inseamna ca tot ceea ce ti-am spus noi este si bine pentru tine...sau ca tu gresesti neaparat.
Nu trebuie sa le  iei nici de bune, nici de rele parerile noastre...sunt DOAR opinii.
Nici noi nu stim ce ar fi mai bine...
Ne dam doar cu parerea din experienta pe care am acumulat-o pana acum. Uneori oamenii nu stiu ce e bine nici pentru ei  ::) , dar pentru altii?  ;D

Trebuie doar sa privesti adanc in sufletul tau, sa pui in balanta unele pareri care ti se potrivesc tie cel mai bine cu cele pe care le ai tu si apoi...va trebui sa IEI PROPRIA DECIZIE!
In viata nu trebuie sa ajungi niciodata sa spui: "daca nu as fi ascultat ce mi-a zis "X" as fi facut asa..." sau "daca as fi facut cum am simtit eu de cuviinta...poate..."
Incearca sa te ghidezi doar dupa ceea ce ti se pare tie bine ca sa ai cat mai putini de "poate" in viata asa care si asa e scurta... ;).
Eu...iti doresc numai bine si sa iti dea Dumnezeu puterea sa cerni in sufletul si gandurile tale cele rele de cele bune si sa ne povestesti intr-o zi...despre cat de fericit esti  :) alaturi de cea pe care o iubesti (fie ea aceasta fata, fie alta...).

30 Octombrie, 2007, 04:27:23 p.m.
Răspuns #111

okaydio

Dragule...noi doar ti-am spus ceea ce am considerat noi de cuviinta. Asta nu inseamna ca tot ceea ce ti-am spus noi este si bine pentru tine...sau ca tu gresesti neaparat.
Nu trebuie sa le  iei nici de bune, nici de rele parerile noastre...sunt DOAR opinii.
Nici noi nu stim ce ar fi mai bine...
Ne dam doar cu parerea din experienta pe care am acumulat-o pana acum. Uneori oamenii nu stiu ce e bine nici pentru ei  ::) , dar pentru altii?  ;D

Trebuie doar sa privesti adanc in sufletul tau, sa pui in balanta unele pareri care ti se potrivesc tie cel mai bine cu cele pe care le ai tu si apoi...va trebui sa IEI PROPRIA DECIZIE!
In viata nu trebuie sa ajungi niciodata sa spui: "daca nu as fi ascultat ce mi-a zis "X" as fi facut asa..." sau "daca as fi facut cum am simtit eu de cuviinta...poate..."
Incearca sa te ghidezi doar dupa ceea ce ti se pare tie bine ca sa ai cat mai putini de "poate" in viata asa care si asa e scurta... ;).
Eu...iti doresc numai bine si sa iti dea Dumnezeu puterea sa cerni in sufletul si gandurile tale cele rele de cele bune si sa ne povestesti intr-o zi...despre cat de fericit esti  :) alaturi de cea pe care o iubesti (fie ea aceasta fata, fie alta...).

Am ales sa raman la ideea : "nu da pasarea din mana pe ......". Era o decizie de moment, nu o puteam lungi.... Voi vedea ce va fi.
Multumesc mult.

30 Octombrie, 2007, 04:48:20 p.m.
Răspuns #112

Just

Eu iti doresc ca decizia pe care ai luat-o sa fie una buna si sa-ti aduca liniste in suflet.
Oricum ,ceea ce ai citit mai sus ,desigur,sunt doar parari venite din exterior .Nimeni din noi nu stie ce ai tu in suflet sau nimeni din noi nu cunoaste cu adevarat situatia.Noi am privit-o prin ochii tai .
Tu esti singurul care stie ce este bine pentru tine,pentru voi.
Bun venit pe forum si asteptam sa te citim si de aici inainte.
Numai bine!

Apoi on topic :
Nu sunt baiata ca sa ma pot da cu parerea ,dar totusi ...Cred ca nu se poate generaliza,difera treaba de la barbat la barbat .Fiecare din voi are propriile sale gusturi cand vine vorba de o fata si fiecare va face propria sa alegere in functie de asteptarile sale.Dar da,consider si eu ca fetele neexperimentate sunt comoara daca iti doresti sa ai o relatie cu viitor promitator-adica te gandesti la casatorie.Si cam atat.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

30 Octombrie, 2007, 06:00:27 p.m.
Răspuns #113

vetiver

Eu cunosc un caz in care o virgina s-a casatorit cu un virgin si, pe langa faptul ca "noaptea nuntii" a durat vreo 3 nopti (din cauza emotiilor, stangaciilor si lipsei de experienta), nici casnicia nu a durat decat cativa ani motivul principal fiind lipsa de comunicare, chiar si in privinta sexului, pentru ca el avea idei preconcepute si refuza orice discutie despre sex avand ca scuza pudoarea .

Deci experienta nu strica (uneori e un avantaj :) ), iar virginitatea are farmecul ei dar conteaza mult comunicarea intre parteneri, rabdarea de a se cunoaste si increderea.

30 Octombrie, 2007, 06:25:16 p.m.
Răspuns #114

Just

Cunosc si eu un cuplu.Nu s-au casatorit virgini,insa au intretinut relatii sexuale numai unul cu celalalt si acest cuplu este foarte fericit in prezent ,ba chiar au un copil de toata frumusetea.Lipsa comunicarii i-a despartit pe cei de care vorbesti tu,Vetiver.Virginitatea sau ne-virginitatea nu mai conta din moment ce aveau o alta problema, majora as putea spune.

Ma rog ,din nou spun ca nu se poate generaliza.Pentru unii faptul ca iubita este virgina e un avantaj ,pentru altii conteaza mai putin .Dar eu consider totusi ca numai gandul de a stii ca sotia ta ti-a apartinut numai tie face bine. E o parere.In rest ,fiecare alege ce-i place si-i cade bine sufletului .Fiecare are propriile sale conceptii despre viata ,iubire etc.

:)
« Ultima Modificare: 30 Octombrie, 2007, 07:09:04 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

31 Octombrie, 2007, 01:51:28 p.m.
Răspuns #115

Zantiala

Okadyio, scuza-ma ca o zic, dar daca si tu, la randul tau, ai avut mai multe relatii inainte, nu mi se pare prea corect sa ai de la ea pretentia sa aiba un trecut curat. Daca tu ai fi fost mai cumintel, temerile tale ar fi fost mai intemeiate.

Daca o femeie a facut dragoste cu cineva nu inseamna ca il mai si iubeste dupa ce s-a despartit de el. De multe ori zic, din experienta zic, ca o femeie poate sa sufere inca si mai mult dupa un barbat cu care poate doar a discutat pe net, pe care nu l-a vazut niciodata.

Sa fi iubit, asculta-ti inima.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

31 Octombrie, 2007, 02:37:49 p.m.
Răspuns #116

okaydio

Okadyio, scuza-ma ca o zic, dar daca si tu, la randul tau, ai avut mai multe relatii inainte, nu mi se pare prea corect sa ai de la ea pretentia sa aiba un trecut curat. Daca tu ai fi fost mai cumintel, temerile tale ar fi fost mai intemeiate.

Daca o femeie a facut dragoste cu cineva nu inseamna ca il mai si iubeste dupa ce s-a despartit de el. De multe ori zic, din experienta zic, ca o femeie poate sa sufere inca si mai mult dupa un barbat cu care poate doar a discutat pe net, pe care nu l-a vazut niciodata.

Sa fi iubit, asculta-ti inima.

Probabil ca, daca in trecut as fi fost ... cum zici tu, mai "cumintel" si nu as sti ce poate pielea unora, nu m-as mai fi gandit la tampenii. Tocmai asta e. Nu imi doresc langa mine pe cineva care sa fi vazut (sau mai bine zis trait) ce am vazut eu ! Cunosc atat de multe cazuri triste ca sa nu zic tragice incat ma sperii. Stiu multi barbati care si-au batut joc de diverse fete si invers desigur.
Sper sa fi luat decizia buna (caci e deja luata) si sa privesc cu incredere in viitor fara sa mai ma afecteze trecutul.

Statistic vorbind, nu stiu daca cineva dintre voi cunoste ca Romania este pe primul loc in Europa la cazurile de cancer de col uterin (asta e, trebuia sa zic si temerea cea mai mare).
2000 de femei mor de aceasta boala anual in Romania. Cauzele aceste afectiuni sunt multiple. In trecut am studiat aceasta problema un pic. O cauza clara si cu pondere mare in declansarea bolii este "intretinerea de raporturi sexuale cu mai multi parteneri" (nu in acelasi timp). Fiecare femeie care este deschisa aventurilor (relatiilor de scurta durata) este mai expusa acestei boli. Cu asta cred ca am zis tot....
« Ultima Modificare: 31 Octombrie, 2007, 02:39:34 p.m. de okaydio »

31 Octombrie, 2007, 09:34:33 p.m.
Răspuns #117

motanel

Fratele meu, din doua rele nu iese una buna si daca crezi ca nu vei putea trece peste trecutul ei "glorios", las-o balta, altfel va chinuiesti pe amandoi.  In locul tau eu mi-as cauta o fata cuminte, virgina daca se poate, ca experienta se cladeste pe parcurs daca are "fundatie" buna. Intelegi ce vreau sa spun? ;)
In afara de carti nu traiesc decat dobitoacele si sfintii: unele pentru ca nu au ratiune, ceilalti pentru ca o au intr-o prea mare masura ca sa mai aiba nevoie de mijloace auxiliare de constiinta.

01 Noiembrie, 2007, 03:35:35 p.m.
Răspuns #118

okaydio

Fratele meu, din doua rele nu iese una buna si daca crezi ca nu vei putea trece peste trecutul ei "glorios", las-o balta, altfel va chinuiesti pe amandoi.  In locul tau eu mi-as cauta o fata cuminte, virgina daca se poate, ca experienta se cladeste pe parcurs daca are "fundatie" buna. Intelegi ce vreau sa spun? ;)

Da, ai dreptate...

07 Noiembrie, 2008, 10:49:50 a.m.
Răspuns #119

Iosif

Ultimul raspuns la subiectul asta e din 01 November, 2007, a trecut mai bine de un an de atunci!

Il citea cineva si l-am vazut in whoz-online, mi-a atras atentia formatul titlului, mai exact partea cu "preferati virginele". Deja imi imaginez o turma de fete, impartite in doua grupuri, un grup cu cele "incepute", celalalt cu cele ne-. Apoi mai vine si partea cu preferatul.

Stau pe margine si ma uit la cele doua grupuri. Ma uit in stanga, ma uit in dreapta, realizez ca ma uit la ceva anume.  Citesc inca o data titlul. Gandesc. Raspunsul se naste. Neah! Prefer fetele frumoase! Ce inseamna fata frumoasa?.. eh, complicat, este o imagine care este interconectata cu personalitatea si chiar pana si cu persona. Momentan sunt cu o blonda :D
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.