cate femei ar trebui sa existe pe pamant ca voi barbatii (care preferati virginele ) sa aveti virgine de fiecare data cand faceti sex ( sau de fiecare data cand incepeti o relatie).
Asta ca tema de gandire.
1) Nu toti barbatii vor virgine.
2) In mod normal, ar trebui sa exista posibilitatea sa alegi pe mai multe categorii de femei, unele virgine, altele versate, fiecare sa ia ce i se potriveste si ce ii place, dar in zilele noastre asa e facut sistemul incat multe se dezvirgineaza ca sa fie in rand cu lumea, si mai putin din dragoste.
Pentru urmatorul ea , oare , nu plateste prea scump placerea lui trecatoare ( asta in cazul in care intalneste un tip care prefera virginele)
Aici intr-adevar ai dreptate, dar cred ca e de datoria femeilor sa fie cu ochii in patru, si in dragoste sa mai deschida din cand in cand si ochii mintii, nu numai ochii inimii.Uita-te la Diana cum gandeste, de ex... mai invata de la ea.
Dar a aparut un Muzafer care si-a facut damblaua (nu te supara pe mine, e doar o parere)dupa care a plecat in cautarea altei virgine!
Privesti femeile experimentate ( dezvirginate de altii ) ca fiind dubioase.
Intrebare : fostele virgine pe care le-ai dezvirginat tu le consideri dubioase?
1) N-am sa raspund atacului la persoana ce se insinueaza discret in randurile ce le-ai scris.
2) N-am dezvirginat pe nimeni.
P.S: dat fiind atacul la persoana, in mod normal, eu, daca sunt atacat, de regula "parlesc" si eu la randul meu. Nu sunt deacord cu tine in multe, dar in cele ce le spui, exista un adevar, pe care nu pot sa il contest... Iubirea vietii mele a fost o fata care nu era virgina... si este inca iubirea vietii mele.