10 Octombrie, 2025, 10:44:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: potzi spune:"SUNT FERICIT(A)?"  (Citit de 54182 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Noiembrie, 2004, 04:24:15 p.m.
Răspuns #75

AL`Xandra

Vizitator

FERICIREA de ce se deruleaza limitat, obsesiv, impiedicand atatea si atatea?
Daca as putea, as strange-o in pumni, as inghesui-o intr-o castana, as imprastia-o apoi, cate putin, in oceane, in paduri, lunci, sori, numai sa nu treaca de tot... din inima noastra.

14 Noiembrie, 2004, 04:39:14 p.m.
Răspuns #76

Lord_Saladin

Vizitator
 Referitor la fericirea asta...
 De prin august incoace sunt tare suparat....
 Dar acele momente de neuitat din iulie,acele momente romantice din bratele ei, ochii ei plini de lumina... toate astea compenseaza poate aceste suparari ce sunt prezente acuma in viata mea.
 Nu mai fiti suparati, cei ce sunteti suparati...
 Viata, si visele n-i se indeplinesc mereu, daca noi credem cu adevarat in ele.Daca visam la ceva frumos, la o iubire ideala, si credem in acest vis fara a avea pic de indoiala, aceasta iubire va veni.
 Asa mi-a spus o prietena odata...

14 Noiembrie, 2004, 04:46:18 p.m.
Răspuns #77

cv

Vizitator
pirat drag, vin eu (cum se face ca tocmai eu... nu stiu) si spun ca fericit nu stiu daca ai sa fii visand la o iubire ideala. cred ca unei iubiri terestre, cu urcusuri si poate uneori si coborasuri daca poti sa-i faci loc in inima o sa fii mai repede fericit. cred. uneori visand idealul uitam sa vedem frumusetea imperfecta din jur si pierdem ocazia de a fi fericiti.

14 Noiembrie, 2004, 05:03:40 p.m.
Răspuns #78

friend

Vizitator
Or acum vin eu si spun ca la 18 ani e normal sa visezi la iubirea vietii tale ca urmand sa fie ideala, insa ceva nu-i tocmai in regula cand suferi atata pentru ca nu ai gasit-o inca, la varsta asta. Cred. ;)

14 Noiembrie, 2004, 05:43:42 p.m.
Răspuns #79

Lord_Saladin

Vizitator
 Nu sufar pentru ca nu o gasesc, ci sufar pentru ca , cred ca am avut-o si am pierdut-o.

14 Noiembrie, 2004, 08:34:08 p.m.
Răspuns #80

just_a_tear

Vizitator
 si abea dupa ce am pierdut-o ne dam seama cat de importanta a fost pentru noi.
    Avea dreptate cineva cand spunea ca lumea noastra fara vise e pustie,rece...Asa este...si cred ca nu putem trai fara vise.Chiar daca noi spunem ca nu mai visam,ca ne-am trezit la realitate undeva in sufletul nostru inca exista o speranta,speranta ca intr-o zi fericirea ne va cauta si pe noi...
   ......visez din nou la iubirea lui....Il visez pe el....si nu este bine,mi-as dori sa mi-l scot din suflet ,dar nu pot...nu stiu... :'(

26 Noiembrie, 2004, 11:21:37 a.m.
Răspuns #81

curtezana

Fericirea este in noi...uitati-va in jurul vostru si veti descoperii fericirea...sunt fericita cand sun acasa si aud vocea mamei mele calda,blanda si plina de dragoste....Sunt fericita atunci cand copilul meu ma ia in brate si imi spune "te iubesc mami" Sunt fericita cand vad soarele pe cer ca straluceste,Sunt fericita cand pot face pe altcineva feicit sunt fericita cand ma gandesc la parintii mei ca sunt bine chiar daca imi sunt foarte departe.....
Fericirea o putem vedea doar daca deschidem amandoi ochii....
cind dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului...

15 Aprilie, 2005, 09:10:16 p.m.
Răspuns #82

just_a_tear

Vizitator
 Presupun ca toti aspiram la acea FERICRE ABSOLUTA,dar ma intreb:o putem avea?
     Puteam spune SUNTE FERICITA si acum pot ,insa nu este vorba de aceea fericire absoluta.Am iubirea lui ,il iubesc,parintii si familia imi sunt alaturi ,dar nu sunt complet sanatoasa si ma intreb acum EXISTA FERICIREA ABSOLUTA?

16 Aprilie, 2005, 12:09:29 p.m.
Răspuns #83

Guardian|Angel

inimioara,eu iti pot spune doar atat(dar tare bine ai face sa ma si crezi)
TOATE  LA TIMPUL LOR!!!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

16 Aprilie, 2005, 04:43:58 p.m.
Răspuns #84

HERRA

Vizitator
draga mea tot ce pot eu sa spun e ceea ce am invatat!
Fericirea la fel ca si bunatatea izvoraste din sufletul omului!!!!!!!!!!
Eu sunt convinsa ca esti o presoana fericita...pe de alat parte nimeni nu poate avea absolutul  :(, ar fi mult prea usor si nu am stii sa apreciem! daca am avea zi de zi o fericire absoluta viata ar fi monotona dupa un tip! Esti fericita pentru ca fericirea izvoraste din tine e bine ca poti fi fericita! Iar fericirea absoluta e doar cireasa de pe tort! daca am manca mereu numai cireasa de pe tort cum ar fi? n-ar mai fi fericire absoluta.....
Te pup

16 Aprilie, 2005, 06:53:06 p.m.
Răspuns #85

just_a_tear

Vizitator
 Aveti dreptate.Si,DA,sunt fericita,zi de zi tot mai fericita.Herra ,tu nu ai raspuns la intrebare.Ce inseamna fericirea pentru tine?

16 Aprilie, 2005, 09:13:25 p.m.
Răspuns #86

Maria

Vizitator
      Sunt fericita ca traiesc,adica exist,...ca ma pot bucura de viata si fara a avea totul( ca bine a mai spus Herra) altfel ,... plictiseala. Fericirea este un ,,gust". Uneori simti nevoia, ca dupa un dulce sa ai ceva acru sau sarat.
     Sunt fericita cu viata mea, cu familia mea, sunt fericita cand pot ajuta intr-un fel sau altul pe cineva, sunt fericita si cand am ,,bazdaracii"( ma m-ai racoresc si eu nitel), sunt fericita si dupa o gripa, si nu uit sa multumesc c-am scapat si de-ast'data, sunt fericita ca am amintirii placute si mai putin placute.
      Sunt fericita ca pot fi fericita!

16 Aprilie, 2005, 10:26:46 p.m.
Răspuns #87

HERRA

Vizitator
 Se spune'FERICIREA ADEVATA ESTE IEFTINA, DAR CE SCUMP PLATIM NOI PNETRU UNA FALSA!'
Mi s-a spunca sunt prea pretentioasa si cer prea mult desi nu mi se cuvine....
Acum lupt, cu mine in primul rand! Lupt si incerc sa accept viata asa cum e ea, cu  bune si cu rele, incerc sa ma multumesc cu cat primesc, sa nu mai fortez nota!
Sunt fericita acum, dar stiu ca totul in viata e reativ, momentan sunt fericita si asta e tot ce conteaza! aici si acum! Invat pas cu pas sa traiesc clipa!
Incerc sa imi amintesc ce spunea Lazarev ' nu exista trecut sau viitor doar prezent. Trecutul e doar o reflexie a mintii, iar viitorul e creatia mintii, exista doar acum ' iar eu, acum sunt fericita!
Va pup!
« Ultima Modificare: 17 Aprilie, 2005, 02:53:46 p.m. de HERRA »

16 Aprilie, 2005, 11:39:58 p.m.
Răspuns #88

Guardian|Angel

si cata dreptate ai...si totusi...fericirea ti-o poti face chiar tu....vorba sufletului...sa vezi o floare inflorita intr-o zi....asta inseamna fericire...herra...sa te trezeasca negrul tau cu limba roz(ma refer la caine 8))asta da fericire....sa te trezesti singura si fara griji,ca mine asta da fericire....sa te trezesti si sa realizezi ca iubesti fara sa fii iubit,asta da fericire pentru ca te ambitioneaza sa cuceresti persoana respectiva...sa fii iubita,asta da fericire....sa iubesti si sa fii iubita...la fel....si daca vreti,eu mai gasesc.....
fiti fericiti pentru ca traiti si ca aveti o viata,asa cum e ea...toate in viata se intampla cu un rost!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

18 Aprilie, 2005, 12:47:16 p.m.
Răspuns #89

HERRA

Vizitator
Incerc sa plec de la premisa : trebuie sa fiu fericita deoarece in viata nu am altceva mai bun de facut!' sa fiu fericta sa ii pot face si pe cei din jutul meu fericiti!
Azi e o noua zi! Asta da motiv de fericire cand te gandesti ca unii nu au mai apucat sa vada ziua de azi  :'(, sunt o norocoasa! Am deschis ochii si am realizat cata viata imi curge parin vene, cata iubirea port in suflet si cat de mult pot sa daruiesc! Doamne, iti multumesc ca ma faci fericta!