10 Octombrie, 2025, 12:04:11 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: potzi spune:"SUNT FERICIT(A)?"  (Citit de 54094 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Aprilie, 2005, 10:20:21 p.m.
Răspuns #90

just_a_tear

Vizitator
 Trebuie sa fiu fericita pentru ca am o singura viata,trebuie sa lupt pentru fericire,asa gandesc eu.Si dupa o perioada destul de lunga ,am obtinut FERICIREA.(Si tare ma tem sa nu o pierd)
     Mi-ar place ca fiecare sa-mi spuna ce inseamna FERICIREA pentru el.Este placut sa citesti.

20 Aprilie, 2005, 01:06:57 p.m.
Răspuns #91

HERRA

Vizitator
Ieri am fost nefericita, azi sunt mai bine! Ma intreb de ce oameni din jur pot sa imi influenteze atat de usor starile sufletesti! Uneori cand oameni sunt rai, pot simti miros de carne cruda, semn ca o noua victima va fi sacrificata!
Dupa cum spuneam azi, sunt bine! Poate chiar si putin fericita! Tind sa cred as fi mult mai fericita daca as pleca undeva, intru-n colt de munte, departe de toti , atunci as putea spune 'sunt fericita'! Ma rog, sa am si internet connexion! Asta da, fericire suprema!
« Ultima Modificare: 02 Iunie, 2005, 10:50:42 p.m. de Hera »

20 Aprilie, 2005, 06:59:34 p.m.
Răspuns #92

un_suflet

"nimic nu imi displace din ceea ce e omenesc"
"am tot ce vreau...si nimic nu e al meu"

"L-am rugat pe Dumnezeu
sa-mi dea putere,
dar EL m-a facut slab
ca eu sa invat simplitatea si smerenia.

L-am rugat sa ma ajute
sa fac fapte mari,
dar EL m-a micsorat,
ca eu sa fac fapte bune.

L-am rugat sa-mi dea bogatie,
ca eu sa fiu fericit,
dar EL m-a facut sarac,
ca eu sa devin intelept.

L-am rugat sa-mi dea toate lucrurile
ca sa pot gusta viata,
dar EL mi-a dat viata
ca sa pot gusta toate lucrurile.

Nu am primit nimic
din tot ce am cerut,
dar am primit tot
ce a fost mai bun pentru mine.

"Impotriva dorintelor mele"
rugaciunile mi-au fost ascultate,
Sunt printre oameni
UN OM BINECUVANTAT.

pentru asta...SUNT FERICITA!
[/color]
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

01 Mai, 2005, 06:05:55 p.m.
Răspuns #93

L.bayron

Vizitator
traiesc ca sa fiu fericit , sunt fericit prin iubire , iubesc fericirea si as muri fara iubire

02 Mai, 2005, 05:46:36 p.m.
Răspuns #94

un_suflet

Sunt FERICITA ca am puterea sa IUBESC!
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

03 Mai, 2005, 12:00:05 a.m.
Răspuns #95

Guardian|Angel

iar eu,iubesc fericirea:)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

04 Mai, 2005, 10:46:13 p.m.
Răspuns #96

just_a_tear

Vizitator
 Cand am deschis acest topic spuneam despre fericire "este doar o iluzie",dar cu trecerea timpului (timp in care m-am maturizat,spun eu _nu foarte mult,dar totusi...) am invatat ca FERICIREA exista.
Sunt fericita ca ma trezesc dimineata citind un mesaj de la el,sunt fericita pentru ca MA TREZESC,pentru ca pot invata,pentru ca pot zambi,pentru ca iubesc,pentru ca traiesc.
      Da,astazi sunt FERICITA,mai mult ca IERI si maine mai mult ca AZI.

28 Mai, 2005, 11:57:33 p.m.
Răspuns #97

da_na

fericit esti si cu si fara iubire dar de cele mai multe ori esti neferit dupa ce iubirea trece asa ca ma gandesc eu ce rost mai are sa fim feriti o peioada asa de scurta daca dupa ce sa terminat vom suferi o perioada mult mai mare decat cea in care ama fost fericiti

02 Iunie, 2005, 09:55:11 p.m.
Răspuns #98

dew

Vizitator
fericit esti si cu si fara iubire dar de cele mai multe ori esti neferit dupa ce iubirea trece asa ca ma gandesc eu ce rost mai are sa fim feriti o peioada asa de scurta daca dupa ce sa terminat vom suferi o perioada mult mai mare decat cea in care ama fost fericiti

Trebuie sa te contrazic ,in cazul acesta, draga Dana. Ai afirmat ca poti fi fericita si fara iubire or eu vin cu intrebarea : " Poti fi FERICITA daca nu te-ai realizat in plan sentimental? ".Am mai spus si repet FERICIREA este multumirea sufleteasca deplina si nu vad FERICIREA fara IUBIRE. (parerea mea)
   "  dar de cele mai multe ori esti neferit dupa ce iubirea trece asa ca ma gandesc eu ce rost mai are sa fim feriti o peioada asa de scurta daca dupa ce sa terminat vom suferi o perioada mult mai mare decat cea in care ama fost fericiti" _Iubirea adevarata nu trece ,ea este pentru toata viata,pentru totdeauna!  ::)   :-[
« Ultima Modificare: 02 Iunie, 2005, 09:56:56 p.m. de dew »

02 Iunie, 2005, 10:55:09 p.m.
Răspuns #99

HERRA

Vizitator
Azi, imi pare ca fericirea e univers paralel cu mine!
Nu pot sa inteleg ce-a alungat-o din prejma mea...poate n-am stiu sa-i fiu prietena devotata, poate s-a simtit tradata de lacrimile mele triste! Nici nu pot sa o condamn! Cine si-ar dori sa stea langa un plangacios? Eu, cu siguranta, NU!

03 Iunie, 2005, 12:47:50 a.m.
Răspuns #100

Mr. Pheonix ...

da sunt fericit in fiecare zi pentru ca traiesc , traiesc............. .deci sunt fericit ;D

nu pot sa-mi explic fericirea pentru ca atunci, poate ca nu as mai fi fericit
« Ultima Modificare: 03 Iunie, 2005, 04:50:54 p.m. de Mr. Pheonix ... »
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

03 Iunie, 2005, 01:09:44 a.m.
Răspuns #101

HERRA

Vizitator
Mai Mr. F...! Tu dupa ce postezi de ce nu dai un preview sa vezi cum atata postul tau?
Hai te rog, fa-ne un favor si noua! Chiar vreau sa vad ce scrii, nu ce culori folosesti! Cum se face ca la altii le iese si tie nu? Daca nu stii sa le folosesti, mai bine lasa-te de meserie!
Pacat de mesaje....ca sunt frumoase...le umbresti frumusetea!
Hai te rog, da un Edit!
Merci!
« Ultima Modificare: 03 Iunie, 2005, 06:02:19 p.m. de Hera »

03 Iunie, 2005, 05:20:39 p.m.
Răspuns #102

Mr. Pheonix ...

a)  Draga H. e greu sa va fac " in favor" la toti
b) nu inteleg ce legatura are preview cu "atata postul meu "
c )si pentru ca tot vreau sa invat, de la cei care stiu "meserie" trebuie sa dau preview inainte sau dupa ce postez ............."Tu dupa ce postezi de ce nu dai un preview"
in legatura cu folosirea culorilor  ca forma de exprimare am inteles ca nu de multe ori sunt mai utile decat cuvintele (vezi verdele =calmant)

Pacat de mesaje....ca sunt frumoase...                     

multumesc pentru compliment
« Ultima Modificare: 05 Iunie, 2005, 12:16:32 a.m. de Mr. Pheonix ... »
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

03 Iunie, 2005, 06:10:25 p.m.
Răspuns #103

HERRA

Vizitator
Acel preview e optiune pe care o ai, atunci cand trimti mesaje...e chiar langa save!
Ii dai mai intai Preview, apoi daca vezi ca totul e k, ii dai save!
Multumit? ;)
« Ultima Modificare: 03 Iunie, 2005, 07:48:24 p.m. de Hera »

05 August, 2005, 10:50:50 p.m.
Răspuns #104

dew

Vizitator
 Spunea cineva ,odata:"Nu exista fericire care sa nu fie umbrita de o tristete".Sa fie oare asa?Ajungem sa fim fericiti,vreodata,sau fericirea este o iluzie,ceva la care speram ,dar nu ajungem? MA intereseaza,putem fi fericiti,fara ca fericirea sa fie umbrita de o anumita suparare,tistete?...da,dar atunci nu mai putem numi fericirea,FERICIRE...
        Sunt pierduta,ajutati-ma sa-mi revin !