05 Noiembrie, 2025, 10:00:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: potzi spune:"SUNT FERICIT(A)?"  (Citit de 56031 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 August, 2005, 02:49:16 p.m.
Răspuns #105

desdemona

mie imi place foarte mult fraza asta...fericirea nu e sa ai ceea ce iti doresti ,ci sa it doresti ceea ce ai...si mi s-a demonstrat ca asa e..desi nu am stiut sa apreciez asta..
in viata exista un singur lucru important...va intrebati care este?pai tocmai asta e...trebuie sa-l descoperiti...pt unii este fericirea..pt altii iubirea...pt altii libertatea...si tot asa..cred ca pt multi este fericirea...dar nu cea de o clipa...ci acea care persista..care este confundata cu acea multumire sufleteasca ..ca totul este bine...sau poate acea este..
dew...nu imi place sa aud ca esti pierduta...am fost si eu...si este ceva atat de greu de descris...atata suferinta...nu iti gasesti locul...spune mai explicit ce ai patit..eu sunt mai noua aici..si nu iti stiu povestea :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 August, 2005, 10:43:45 p.m.
Răspuns #106

charlie

in ultimul timp nu am avut de ce sa fiu fericit, din pacate nu am avut decat motive sa ma simt singur si trist... :(

Citat
potzi spune:"SUNT FERICIT(A)?"
nu pot sa spun asta...
« Ultima Modificare: 28 Iulie, 2006, 11:37:23 a.m. de dead to the world »
You believe but what you see
You receive but what you give

10 August, 2005, 10:44:05 p.m.
Răspuns #107

desdemona

charlie...sincer te inteleg...stiu cum e acea senzatie...parca nu iti gasesti locul..nimeni nu te intelege..nimeni nu incearca sa te inteleaga...dar cum trec peste asta!?..ma gandesc la ceea ce ma face fericita..da ok..sunt zilele cand nu aveam nici o grija eram cu iubitul..etc etc...dar stau si ma gandesc dar daca nu ar fi micile lucruri din viata cu zi cu zi..acele care ne inconjoara ....cu care ne-am obsnuit...daca deodata iesim din acest univers..in care ne-am pus amprenta...
daca maine nu as mai fi inconjurata de persoanele dragi mie..daca nu as mai avea programul meu pe care incerc sa-l respect..in fine...ceea ce reprezinta viata mea..atunci as fi neferecita cu adevarat...ca m-a parasit iubitul..sau ca m-am certat cu ai mei..sau ca nu mai am nici un ban...nu fac sa dispara fericirea..cam in general asta e fericirea...si trebuie sa invatam sa dorim ceea ce avem...ne putem trezi fara aceste detalii....cred ca asta innseamna singuratate...nu?am dreptate oare?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

22 August, 2005, 11:15:00 a.m.
Răspuns #108

lonelyness

Am citit odata o fraza care suna cam asa...fericirea nu se atinge niciodata...dar in cautarea ei merita sa alergam toata viata...sunt de acord cu desiree...lucrurile marunte din fiecare zi ne fac sa fim fericiti...dar nu e fericirea aceea care te face sa zbori...eu pot sa afirm cu mandrie ca am fost cu adevarat fericita...nu pentru mult timp...dar am fost...aveam aripi si ma inaltam tot mai sus pe zi ce trecea...eram ca o pasare..eram libera..eram fercita...eram eu..imi doresc din tot sufletul ca toti oamenii sa simta ceea ce am simtit eu macar o data...sa se bucure cu fiecare parte a trupului si sufletului ca traiesc...ca iubesc...ca au aripi...momentele acestea sunt de neuitat...doar ca dureaza prea putin...mult prea putin si apoi te trezesti din visul cel frumos si suferi si deodata simti ca aripile iti sunt retezate...ehhh...ce pot sa va mai spun...imi doresc din tot sufletul sa fiti fericiti si impliniti...aveti grija de voi.va pup :-*
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

22 August, 2005, 08:47:39 p.m.
Răspuns #109

desdemona

da asa este lonelyness....si eu eram odata atat de fericita..eram atat de sus...si deodata am cazut...si m-am spart in mii si mii de picaturi de suferinta...dar nu am sa uit cat a fost de frumos...stiu perfect cum este lonelyness....este asa de greu sa te trezesti din acel vis....dar cred ca se merita..acea fericire isi merita  pretul...nu?

22 August, 2005, 08:52:30 p.m.
Răspuns #110

DIANA

Vizitator
Doamne, ce o sa va faceti cand veti avea cu adevarat probleme daca acum, in pragul vietii va "spargeti in mii de picaturi de suferinta" la un impas, la o mica dezamagire?! Nu credeti ca exagerati cu afirmatiile astea?! Si daca nu exagerati, nu mai aveti pretentia la lucruri care va depasesc pana cand veti fi in stare sa le depasiti voi prin echilibru si maturitate!  Lumea asta are nevoie de tineri sanatosi din toate punctele de vedere, nu de oameni care merg la psihiatru pentru ca au suferit in dragoste de tineri!
« Ultima Modificare: 22 August, 2005, 08:55:38 p.m. de DIANA »

22 August, 2005, 09:08:58 p.m.
Răspuns #111

desdemona

opa diana....stai mey ca exagerezi...poate si noi exageram dar nu cred ca ai dreptate...de unde stii tu care este motivul pt care suferim...iti garantez ca nu e o suferinta din dragoste..si nu e un mic impas..daca ar fi doar atat..as fi atat de fericita..cel putin asa e in cazul meu...nu ai dreptul sa ne judeci..dar cand se aduna atat de multe ...atunci poti sa afirmi ca ai cazut...

22 August, 2005, 09:14:47 p.m.
Răspuns #112

DIANA

Vizitator
desiree, recunosti sau nu, prea va jucati cu cuvintele! "as fi atat de fericita..", " acea fericire isi merita pretul", "eram atat de sus"... si asa mai departe, sunt expresii a caror valoare si profunzime trebuie sa o cunosti bine de tot inainte de a le folosi! Ai pretentia asta? Ce inseamna fericirea? Poate ne luminezi si pe noi ca din discutiile avute pana acum nu e destul de clar!

23 August, 2005, 01:16:08 p.m.
Răspuns #113

lonelyness

Diana..te respect foarte mult...in primul rand pentru ca esti moderatoarea acestui minunat site...si astfel te-am cunoscut...si in al doilea rand pentru ca esti matura si stii ce vrei...dar uite cum sta treaba...ai trecut si tu prin perioada asta...la varsta adolescentei simti altfel...gandesti altfel...o despartire ti se pare o tragedie si atunci cand te indragostesti ti se pare ca esti cel mai fericit om de pe pamant...la varsta asta sentimentele au o intensitate mult mai mare...acum trebuie sa ne bucuram de ceea ce simtim...de ceea ce traim...lasa-ne sa credem ca o despartire e o tragedie...acum simtim asa...mai tarziu cand ne vom maturiza si vom avea  probleme vom realiza ca problemele pe care le avem acum erau mici copii pe langa alea...trebuie sa ne traim varsta...si cu psihiatrul cred ca ai mers prea departe...eventual un psiholog ne poate ajuta...de obicei la pshiatru merg doar psihopatii...si eu nu am ajuns in stadiul asta si sunt sigura ca nici desiree...sper ca nu te-a deranjat parerea mea...cu prietenie

Si desiree...da fiecare moment de fericire se plateste...cel putin asa crede acum...mai tarziu nu stiu ce voi gandi...si totusi esti fericit..dar suferinta este mult mai mare...aveti grija de voi...va pup
Imbratisez dorinta de a muri sarutand placerea durerii...

23 August, 2005, 01:56:09 p.m.
Răspuns #114

desdemona

sunt sigura ca diana nu a zis-o cu rea intentie..si  lonelyness..ai dreptate...asta este varsta..dar vom trece noi si peste asta,nu?vom trece noi si peste greutatile noastre...fiti fericiti...fiti implinit.. lonelyness..imi spuneai sa fiu fericita..libera...asta iti doresc si eu tie...pup :-*

24 Decembrie, 2005, 03:18:58 p.m.
Răspuns #115

ONLY DESIRE

Sunt fericita pentru ca exist,pentru ca traiesc,pentru ca am parinti iubitori,un frate extraordinar,prieteni,pentru ca iubesc,pentru ca sunt iubita,pentru ca sunt sanatoasa......fiecare zi e o noua sansa de a-mi face viata mai buna,de a fi ami fericita!Fericirea deplina nu o sa o cunoastem niciodata probabil!dar trebuie sa fim fericiti cu ceea ce avem...iar intamplarile nefericite sa le consideram niste obstacole pe care atunci cand le depasim vom fi si mai fericiti!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

31 Decembrie, 2005, 12:46:15 a.m.
Răspuns #116

Lady Allia

06 Ianuarie, 2006, 11:14:12 a.m.
Răspuns #117

desdemona

06 Ianuarie, 2006, 08:48:17 p.m.
Răspuns #118

sunshine

Eu am fost fericita doar doua zile in viata mea, la nasterea copiilor.Restul a fost doar veselie, sunt o fire f vesela, nu plictisesc pe nimeni cu tristetea mea, numai acasa sunt trista.Adevarul este ca mi-e teama sa fiu fericita, nu a existat o zi din viata mea sa nu ma intristez, sa nu imi fac griji sau sa  fiu linistita.
 Vrea si eu sa simt fericirea cand vin acasa, sa ma intampine cineva, sa nu mai fiu singura .Caci fericirea se traieste in doi, nu poti fi fericit de unul singur?Sau poti?Cum poti sa te faci fericit singur?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

06 Ianuarie, 2006, 11:24:23 p.m.
Răspuns #119

Evangeline

Nu poti sa fii fericit(a) singur(a). Fiecaruia dintre noi ii trebuie ceva ca sa fie fericit sau mai bine spus cineva. Nu conteaza cine e fericirea noastra conteaza sa ne dam seama de ce (cine) avem nevoie cu adevarat si sa stim sa pretuim sentimentele celuilalt pentru noi. Iubiti-va mult ;)

:-*
Never, never quit!