05 Noiembrie, 2025, 10:01:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: potzi spune:"SUNT FERICIT(A)?"  (Citit de 56039 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Octombrie, 2004, 09:40:28 p.m.
Răspuns #15

bke

Vizitator
o asteptam ,si o tot asteptam si ghici ce? apare cu "traieste clipa" si o traim ca doar "viata este un moment" cum zicea nu stiu cine.Dar eu cum sunt egoist vad numa suferinta si nu fericirea... impusca-ma

20 Octombrie, 2004, 10:33:02 p.m.
Răspuns #16

|ngerMorT

fericirea absoluta e greu de atins...paote chiar imposibil...dar atunci cand ai chiar shi o bucatzica de fericire trebuie sa te tzii starns cu dintzii de ea, sa nu o pierzi shi pa aia..
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

20 Octombrie, 2004, 10:34:40 p.m.
Răspuns #17

bke

Vizitator
cum spuneam, "viata e un moment" si "traieste clipa" , dar eu sunt egoist si vreau mai mult...

20 Octombrie, 2004, 10:38:32 p.m.
Răspuns #18

|ngerMorT

atunci lupta pentru acel mai mult...chiar shi atunci cand simtzi ca nu mai potzi...lupta impreuna cu cel pe care-l iubeshti shi orice e posibil (chiar shi sa-tzi mearga games la YM :) )
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

20 Octombrie, 2004, 10:46:04 p.m.
Răspuns #19

bke

Vizitator
am tot luptat si ... am ajuns in dureri ... lupta a fost si a murit

20 Octombrie, 2004, 10:50:24 p.m.
Răspuns #20

|ngerMorT

lupta d'abia incepe...pt ca exista mai multa dragoste, tot mai multa...nimic nu este imposibil...te iubesc...shi eu itzi voi da putere...

20 Octombrie, 2004, 10:52:25 p.m.
Răspuns #21

bke

Vizitator
sper... dar si speranta asta e doar ceva sa te mai tin viata si sa ai un motiv pentru care sa faci ceva... daca asta dispare ca in acest moment .. nasol de tot

20 Octombrie, 2004, 10:55:29 p.m.
Răspuns #22

cv

Vizitator
 :) lasa ca trece si starea asta de pesimism bke. bun venit printre noi!
o sa gasesti aici zambete cat sa inveti sa zambesti la randul tau si sa ai mai mult decat speranta de a supravietui. Promit sa ma ocup si eu de... fizionomia ta ca tare m-a necajit sa stiu lumea asa trista

Inger... (restul nu-mi place cum suna) nu stiu cui nu i-a placut ce gandesti dar eu recunosc imi place. Bun venit si sa reusim sa gasim cu totii o definitie a fericirii.
Uneori asta inseamna si sa tresari privind zborul unui fluture, sa vibrezi la bataia vantului sau sa privesti lumina intr-un lac. Fericirea inseamna si sa stii sa vezi sa fii impacat cu tine, sa ai timp sa admiri un detaliu pe langa care ceilalti trec indiferenti
« Ultima Modificare: 20 Octombrie, 2004, 10:57:15 p.m. de Minerva »

20 Octombrie, 2004, 10:57:56 p.m.
Răspuns #23

bke

Vizitator
ingerul e jumatatea mea, dar acum poti sa fi cine vrei tu , ca am o stare de.. nu prea poti sa o intelegi , indiferenta totala, chiar nu ma intereseaza ce se intampla in momentu asta

20 Octombrie, 2004, 11:03:57 p.m.
Răspuns #24

|ngerMorT

sa intzeleg ca minusul ala inseamna un "vot" negativ...? fiecare are parerea lui...eu am spus doar ce am simtzit...multzumesc pentru primirea calduroasa...

20 Octombrie, 2004, 11:13:20 p.m.
Răspuns #25

just_a_tear

Vizitator
 bine ai venit ingeras!eu chiar itzi spun un bine ai venit calduros..
Bke totzi la un moment dat trecem prin momente dificile...eu mai ales ,la varsta aceasta(16 ani)sunt dezastru...vad totul in negru si sunt foarte pesimista...dar POATE fericirea ma va cauta si pe mine vre-odata chiar daca e trecatoare,voi fi multzumita totusi ca si-a adus aminte si de mine....insa pana atunci :(

20 Octombrie, 2004, 11:21:04 p.m.
Răspuns #26

bke

Vizitator
speranta asta nu moare niciodata..., asa e,Poti spera cum am facut si eu la varsta ta.. apoi am asteptat niste ani si parca reusisem ceva dar apoi am fost dezamagit am mai incercat odata si iar ... si tot asa , depinde cat rezisti

20 Octombrie, 2004, 11:23:47 p.m.
Răspuns #27

|ngerMorT

dap...e o varsta grea...but hey...hai sa fim optimishti...tot pesimismul asta, shi toata deprimarea, tristetzea nu ne duc decat spre mai rau...shtiu ca sunt inevitabile uneori...dar trebuie sa gasim puterea sa le combatem...puterea o gasim in dragoste

20 Octombrie, 2004, 11:26:16 p.m.
Răspuns #28

just_a_tear

Vizitator
 si daca dragostea itzi este refuzata....?ce te faci atunci?mai ai puterea sa te ridici?eu stiu....sa fi optimist?eu una nu....

20 Octombrie, 2004, 11:27:55 p.m.
Răspuns #29

just_a_tear

Vizitator
 maine poate mai vorbim,aici...acum ,dragii mei e timpul sa merg la nani!maine merg la scoala >:(