05 Noiembrie, 2025, 10:00:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: potzi spune:"SUNT FERICIT(A)?"  (Citit de 56028 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Octombrie, 2004, 11:28:16 p.m.
Răspuns #30

bke

Vizitator
decazi orice ar fi, totu ce conteaza e sa iti gasesti echilibrul , dar e cam greu...

20 Octombrie, 2004, 11:45:25 p.m.
Răspuns #31

|ngerMorT

asta a fost parerea unui om pesimist...
mey tear...uite cum sta treaba...am trecut shi eu prin ce treci tu akum...cam totzi trecem...shi avem impresia ca e sfarshitul...ca gata, nu vom putea merge mai departe...aproape in fiecare seara suntem deprimatzi...sunt momente nasoale...vin shi trec...n-ai cum sa le evitzi...Dar ideea e sa ai incredere ca la un mom dat lucrurile se vor indrepta...itzi va veni shi tzie momentul sa fi fericit...la unii vine mai devreme, la altzii mai tarziu...dar vine...exact cand te ashteptzi mai putzin...trust me! So, keep ur head up!

ps: shi eu am maine shkoala shi ma trezesc la 6 :((
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

20 Octombrie, 2004, 11:56:40 p.m.
Răspuns #32

DIANA

Vizitator
Da, sunt de acord cu inger...viu (prefer sa te vad asa!) si cred ca o anumita parte a echilibrului nostru vine pe masura ce inaintam in varsta. Suntem tot mai intelepti, mai experimentati, mai greu de surprins, mai stabili emotional, hormonal, etc. Spun asta pentru ca vad multi tineri care se framanta si se ingrijoreaza poate prea tare comparativ cu dimensiunile problemelor lor. Si e firesc! Dar vreau sa stiti ca din experienta mea, nimic nu este atat de grav cum pare acum! Dar, poate e bine sa va spun si ca ceea ce lasati acum in sufletele voastre se va repercuta asupra intregii vieti.

21 Octombrie, 2004, 01:26:18 a.m.
Răspuns #33

just_a_tear

Vizitator
 In unele momente simt ca aceasta stare de rau mi-o impun chiar eu!dar nu stiu ce sa fac pentru a trece peste momentele in care ma simt deprimata ,in care simt ca nimik nu mai are rost....Voi cum atzi facut sa trecetzi peste problemele varstei?(15_16 ani)...poate si din cauza ca sunt sensibila vad totul asha negru...si faptul ca multzi "prieteni" m-au dezamagit in asha hal incat acum sunt mai tot timpul singurica si mi-e greu sa mai am incredere in cineva(afara de un PRIETEN ADEVARAT)

21 Octombrie, 2004, 01:41:03 p.m.
Răspuns #34

|ngerMorT

Vei fi uimita sa vezi de cate ori te vor dezamagi prietenii de-a lungul vietzii...nu te descuraja din cauza asta...shtiu ca e greu...dar nu uita ca cel mai bun prieten al tau eshti chiar tu!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

21 Octombrie, 2004, 08:13:50 p.m.
Răspuns #35

just_a_tear

Vizitator
  sincera nu vreau sa mai fiu dezamagita...cred ca pentru moment imi este suficient!imi spuneai sa nu ma descurajez......DACA AI STII CE GREU ESTE....(de fapt cred ca stii....)

21 Octombrie, 2004, 10:06:42 p.m.
Răspuns #36

|ngerMorT

shtiu...shtiu chiar f.bine...itzi spunsa nu te descurajezi, pt ca eu m-am descurajat shi totushi am ajuns unde sunt akum...in dragoste...Dar shi mie mi-au zis altzii la randul lor asta...eu am preferat sa invatz singura, sa infrunt shi eu toate aceste sentimente...Tu faci cum vrei. Alegerea va fi intotdeauna a ta.
Shi ink ceva...un prieten care te tradeaza, nu mai merita sa-l numeshti asha...ii potzi spune amic eventual...

21 Octombrie, 2004, 10:13:39 p.m.
Răspuns #37

just_a_tear

Vizitator
 multzumesc ingerash pt toate cuvintele pe care mi le-ai s[pus...stii fiind o fata mai sensibila,m-au marcat foarte tare aceste dezamagiri,deziluzii...poate voi gasi odata puterea sa ma ridic din nou...cine stie??.....acum inca sunt trista ....ai dreptate nu se pot numi prieteni,nici macar amici...si cred totusi ca a fost vina mea pt. ca eu am fost naiva si am crezut in ea(el)

21 Octombrie, 2004, 10:19:12 p.m.
Răspuns #38

|ngerMorT

Ei bine...shi eu sunt o persoana f.sensibila...asta nu e intotdeauna un lucru bun...e adevarat ca suferim mai mult decat altzii, dar totodata e adevarat ca iubim mai intens de cat altzii...shi deci ca suntem (vom fi) mai fericitzi decat altzii...So...traiasca sensibilitatea! :)
Cat despre naivitate...nu prea are legatura...adik nu aveai de unde sa shtii ce se va intampla...Trebuie doar sa retzi pt viitor sa nu ai incredere in toata lumea...pt ca sunt putzini cei ce o merita...putzini shi rari.

22 Octombrie, 2004, 10:07:14 p.m.
Răspuns #39

just_a_tear

Vizitator
 da |ngerash,iubim mai mult...deci SUFERIM mai MULT....noi cei sensibili.

22 Octombrie, 2004, 10:37:35 p.m.
Răspuns #40

|ngerMorT

te-am rugat sa vezi partea pozitiva a lucrurilor! persoanele sensibile stiu sa se bucure mult mai mult, si sa simta mult mai bine ceea ce se numeste: DRAGOSTE! cei sensibili stiu sa punea mult mai mult suflet in ceea ce fac si astfel satisfactiile vor fi mult mai mari! enjoy your life sugar!

22 Octombrie, 2004, 11:22:51 p.m.
Răspuns #41

just_a_tear

Vizitator
 |ingeras....poti spune:"sunt fericita?"
« Ultima Modificare: 22 Octombrie, 2004, 11:31:56 p.m. de DIANA »

22 Octombrie, 2004, 11:29:58 p.m.
Răspuns #42

|ngerMorT

22 Octombrie, 2004, 11:47:42 p.m.
Răspuns #43

just_a_tear

Vizitator
 Bke,tu potzi spune :"sunt fericit?"
« Ultima Modificare: 23 Octombrie, 2004, 12:03:16 a.m. de just_a_tear »

22 Octombrie, 2004, 11:58:12 p.m.
Răspuns #44

bke

Vizitator
Eu sunt cel mai fericit si pot spune asta... poate am avut noroc... iubesc si sunt iubit,dar in acelasi timp ma simt naspa ca altii nu au parte de asa ceva...