Increderea in sine este punctul cel mai forte al unui barbat! Daca ai incredere in tine poti sa obtii multe.
Reclama aceea in care se spune ca femeile simt cand esti disperat este perfect valida si in realitate, nu este bine nici sa fi disperat sa agheti pe careva, dar nici speriat de bombe nu e bine sa fii, vremea razboiului a trecut.

Eu si acum am fete pe care le-am agatat numai cu incredere in sine si cu care inca ma inteleg extrem de bine!
Fetele se uita si la suflet, dar trebuie sa le convingi cumva ca meriti sa faca acest lucru. Nu toate se uita dupa bani, si acum am prietene care ma invita ele in oras (si evident achita nota

), doar ca sa stea cu mine. Nu este vorba ca ar vana ceva, se stie clar ca nu vreau nimic alt ceva decat prieteni/amici sa fim, practic nu au nimic de castigat, in afara de timpul petrecut impreuna.
Da, am intalnit si specimene ahtiate dupa bani, masina, baruri, restaurante, etc, dar am iesit de cateva ori cu ele pe jos (fara masina), si in loc sa mergem la un bar am mers in parc, etc. Se face asa incet un triaj natural, ai sa vezi cum dispar asa incet din preajma ta

Si iarasi, incredera in tine conteaza, daca dai peste 10 care sunt altfel decat iti doresti ai sa tinzi sa dai inapoi, vei lasa dezamagirea sa creasca.. nu este bine! Asa a fost sa fie, mai sunt destule fete pe care le poti testa, si pana la urma tot ai sa gasesti una care sa fie potrivita. Gandeste-te, nu trebuie sa gasesti 10, doar una singura, nu?
Recomand sa nu cauti iubita, cauta prietene, eu asa fac mereu! Daca e sa fie mai mult, foarte bine, daca nu.. asta e.