10 Octombrie, 2025, 09:29:55 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Băiatul ideal  (Citit de 44107 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Octombrie, 2006, 08:40:04 p.m.
Răspuns #45

pokemon

exact...doar ca...nu pot intelege....cum se pot lasa sarutate,mangaiate de un tip pt care nu simt nimic?Cu care stau DOAR pt ca are masina straina,bani si le scoate in oras....nici macar nu pot sa spun ca ar avea ceva de castigat de pe urma acestei *afaceri*...eventual un suc/cafea si plimbat cu masina prin oras....CE fel de femei sunt astea?  ???
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

18 Octombrie, 2006, 08:42:19 p.m.
Răspuns #46

burn_2_hell

nu stiu...pt ele asta e scopul suprem in viata..sa aiba un pr milionar..sa coboare dintr-un BMW.... :(..e trist...ca nu se mai pune valoare pe suflet... :'(
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

18 Octombrie, 2006, 10:27:10 p.m.
Răspuns #47

Iosif

Mai, frati si surori, hai sa ii lasam pe astia doi in pace, n'avem noi treaba lor.
Banii... in primul rand m-as simtii prost fata de mine sa nu am bani sa o scot la suc, inteleg femeile care aleg un partener care are si finante, atata timp cat acest aspect nu este un criteriu unic.
..totusi, persoanele cele mai interesante ca si caracter mi s-au parut cele care au ales varianta 50/50 in momentul achitarii notei de plata, sau statul in masina, doar noi doi, in loc de un bar, etc.
Frumos si de bun simt ar fi ca fata sa se ofere sa isi achite consumatia, daca baiatul insista sa faca el acest lucru asta e. Eu unul urasc fetele care chiar mizeaza pe faptul ca am sa le achit nota de plata, motiv pentru care de obicei le las cu ochii in soare. :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

18 Octombrie, 2006, 11:49:51 p.m.
Răspuns #48

Escu

Global Moderator
vor siguranta...confort...de aici si faza de mai sus pe care a spus-o si joey.
Let's put a smile on that face!

19 Octombrie, 2006, 10:48:06 a.m.
Răspuns #49

Zamolxis

Vizitator
Citat
Bani pentru tine! pentru tzoale k lumea, parfumat, gelat,...etc. tot timpul pt. ca sa se uite femeile la tine!

Sunt doua cai cu fetele din ziua de azi, anume ori arati foarte bine si vin ele la tine dar numai pentru relatii de ocazie ori daca nu esti cine stie ce frumusete, trebuie sa ai bani pentru haine, felurite accesori, masina, ca sa o dai gata.

Marturisesc cu mana pe inima ca in viata de cu toate zilele, NU AM INTALNIT ABSOLUT NICI O FATA CARE SA SE UITE LA SUFLET, si asta cu toate ca am facut un liceu, si sunt la o facultate in care totusi, nu ar trebui sa se duca chiar orisicine.Si totusi, nu am gasit niciuna. Absolut niciuna.

19 Octombrie, 2006, 01:03:40 p.m.
Răspuns #50

Iosif

Increderea in sine este punctul cel mai forte al unui barbat! Daca ai incredere in tine poti sa obtii multe. :)
Reclama aceea in care se spune ca femeile simt cand esti disperat este perfect valida si in realitate, nu este bine nici sa fi disperat sa agheti pe careva, dar nici speriat de bombe nu e bine sa fii, vremea razboiului a trecut. :)
Eu si acum am fete pe care le-am agatat numai cu incredere in sine si cu care inca ma inteleg extrem de bine!
Fetele se uita si la suflet, dar trebuie sa le convingi cumva ca meriti sa faca acest lucru. Nu toate se uita dupa bani, si acum am prietene care ma invita ele in oras (si evident achita nota :)), doar ca sa stea cu mine. Nu este vorba ca ar vana ceva, se stie clar ca nu vreau nimic alt ceva decat prieteni/amici sa fim, practic nu au nimic de castigat, in afara de timpul petrecut impreuna.
Da, am intalnit si specimene ahtiate dupa bani, masina, baruri, restaurante, etc, dar am iesit de cateva ori cu ele pe jos (fara masina), si in loc sa mergem la un bar am mers in parc, etc. Se face asa incet un triaj natural, ai sa vezi cum dispar asa incet din preajma ta :)
Si iarasi, incredera in tine conteaza, daca dai peste 10 care sunt altfel decat iti doresti ai sa tinzi sa dai inapoi, vei lasa dezamagirea sa creasca.. nu este bine! Asa a fost sa fie, mai sunt destule fete pe care le poti testa, si pana la urma tot ai sa gasesti una care sa fie potrivita. Gandeste-te, nu trebuie sa gasesti 10, doar una singura, nu?
Recomand sa nu cauti iubita, cauta prietene, eu asa fac mereu! Daca e sa fie mai mult, foarte bine, daca nu.. asta e. :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

19 Octombrie, 2006, 04:11:57 p.m.
Răspuns #51

sunshine

Citat
Marturisesc cu mana pe inima ca in viata de cu toate zilele, NU AM INTALNIT ABSOLUT NICI O FATA CARE SA SE UITE LA SUFLET, si asta cu toate ca am facut un liceu, si sunt la o facultate in care totusi, nu ar trebui sa se duca chiar orisicine.Si totusi, nu am gasit niciuna. Absolut niciuna.

sper ca te referi strict la persoanele din jurul tau si , te rog ( a cata oara???)  nu generaliza. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Octombrie, 2006, 05:10:21 a.m.
Răspuns #52

Evangeline

Baiatul ideal e cel care te face fericita si care te iubeste neconditionat. Mai ales cel cu sufletul de aur, pentru ca numai acela poate sa-ti redea fericirea si tot ceea ce-ti doresti atunci cand toti te resping ;) Numai el face din defectele tale calitati si numai el iti sterge fiecare lacrima cand sufletu-ti plange ::)

:-*
Never, never quit!

20 Octombrie, 2006, 02:23:58 p.m.
Răspuns #53

Marcat pentru stergere...

Ce frumos scrii draga mea kytty17... nu pot sa zic ca nu e adevarat ceea ce ai scris, dar in persoana mea la fel ca si Mouzapherre = NU AM INTALNIT FATA ACEEA CARE SA SE UITE LA SUFLET!!! Daca eu nu am cautat fata care sa se uite la suflet... si ce rost are sa mai caut?! Pentru ca... NU EXISTA! La fel cum spunea Joey: Sa-ti faci prietene. Cand ajungi la un eventual sarut, o relatie fetele pleaca..

20 Octombrie, 2006, 07:37:32 p.m.
Răspuns #54

Zamolxis

Vizitator
Citat
Increderea in sine este punctul cel mai forte al unui barbat! Daca ai incredere in tine poti sa obtii multe.

Suna foarte frumos in teorie, dar cand eu am incercat in practica a iesit dezastruos. :'(

Citat
Reclama aceea in care se spune ca femeile simt cand esti disperat este perfect valida si in realitate, nu este bine nici sa fi disperat sa agheti pe careva, dar nici speriat de bombe nu e bine sa fii, vremea razboiului a trecut.

Razboi psihologic, frate... razboi psihologic. Asta se practica acuma.

Intrebare de baraj pentru Joey: daca nu reusesti sa faci rost nici macar de prietene ? Sau daca toate acele "prietene" au deja pe cineva ?

21 Octombrie, 2006, 09:53:58 a.m.
Răspuns #55

Strumfita

Baiatul ideal e cel care iti poate dovedi ca iubirea adevarata exista ...
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

30 Octombrie, 2006, 12:42:52 a.m.
Răspuns #56

suflet

GATA!!!

eu sunt baiatul ideal!!!  :P

fara bani ... fara masina ... fara chestii materiale ...
mic, cu ochii bulbucati, par albastru, ochii blonzi, par pe spate, membre asimetrice, si multe alte calitati fizice de invidiat
iubesc ... oricand si la orice ora ... toate astea la super oferta ... gratis!!!

:-* :-*
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

02 Noiembrie, 2006, 10:25:21 a.m.
Răspuns #57

burn_2_hell

:))) blegone..esti ''ocupat''... :P
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

12 Noiembrie, 2006, 03:51:19 p.m.
Răspuns #58

Iosif

Intrebare de baraj pentru Joey: daca nu reusesti sa faci rost nici macar de prietene? Sau daca toate acele "prietene" au deja pe cineva ?
Scuze ca raspund asa de tarziu, dar abea acum am apucat sa vad intrebarea care mi-ai adresat-o.

Citat
daca nu reusesti sa faci rost nici macar de prietene?
Nu "faci rost" de ele ci profiti de fieare ocazie sa le cunosti! Daca nu o ai (ocazia), o creezi! :)

Citat
Sau daca toate acele "prietene" au deja pe cineva?
Fetele frumoase de obicei au deja pe cineva, dar asta nu trebuie sa fie un impediment! Ce, nu poti sa intrii in vorba cu ea daca are pe cineva? Nu ai idee cate fete stiu care au pe cineva dar viseaza la "ceva mai bun", ceva mai aproape de ce isi doresc ele. O fata, de cele mai multe ori, va renunta la ce are daca tu te dovedesti a fi mai aproape de ce isi doreste. Dar, daca citesti ce am scris mai sus ai sa vezi ca am sugerat apropierea ca prieten/amic, nu ca posibil iubit. Scopul ar trebuii sa fie legarea de noi prietenii si, evident, sa te simti bine, sa te distrezi. Iubirea nu ai sa o gasesti asa, la 2 secunde din moment ce ai cunoscut-o.

25 Noiembrie, 2006, 02:43:24 p.m.
Răspuns #59

suflet

:))) blegone..esti ''ocupat''... :P

aaaaa ... ce pacat ... oi fi eu ocupat da pe voi tat va iubesc!!!
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin