10 Octombrie, 2025, 08:10:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce inseamna LoveTime pentru mine?  (Citit de 10718 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Octombrie, 2004, 11:17:41 p.m.
Citit de 10718 ori

DIANA

Vizitator
Ma trezesc la ora 5 si jumatate in fiecare dimineata si primul lucru pe care il fac e sa deschid computerul si apoi intru pe LoveTime. Ard de nerabdare sa citesc ce au mai scris cei pe care ii consider de ceva vreme prietenii mei dragi! Intru intr-o lume calda, prietenoasa, cu oameni destepti de la care simt mereu ca invat cate ceva si totodata simt ca am ce sa le daruiesc. Si ma simt atat de bine! Pot spune ca ati devenit parte din viata mea, si chiar o parte importanta. Si va multumesc pentru tot ce imi oferiti!

Nu vreau sa exagerez cu nimic. Am deschis acest topic pentru ca am vazut ca mai sunt printre noi din cei care ar vrea sa spuna tare ce inseamna acest site pentru ei si chiar sa aduca multumiri (poate chiar critici, mai stii?), si vreau sa ne simtim cu totii liberi sa o facem. Dar nu oriunde, ci intr-un  loc special creat in acest sens!
« Ultima Modificare: 13 Octombrie, 2004, 11:25:20 p.m. de DIANA »

15 Octombrie, 2004, 06:25:47 p.m.
Răspuns #1

armandino

sincer ... sa fiu ... eu nu am posibilitate de internet acasa! Asa ca astept sa ajung la servici si acolo deschid 3 siteuri dragi!
dupa toate acestea pot sa incep linistit sa imi fac treaba! :)
« Ultima Modificare: 16 Octombrie, 2004, 03:46:21 p.m. de friend »

18 Octombrie, 2004, 01:22:36 p.m.
Răspuns #2

cv

Vizitator
... raspund provocarii. Nu stiu cati simt ca lovetime reprezinta ceva pentru mine... nu am scris pana azi considerand ca unele cuvinte sunt prea sarace... Sunt aici si zambesc chiar atunci cand zambetul e putin amar ca... o inima a forumului e trista. LoveTime nu stiu daca reprezinta ceva fara inimile lui... dar ele pulseaza sunt frumoase si el e frumos prin ele.

« Ultima Modificare: 18 Octombrie, 2004, 04:53:07 p.m. de Minerva »

18 Octombrie, 2004, 05:45:52 p.m.
Răspuns #3

Lord_Saladin

Vizitator
 Acest site e o oaza de fericire si prietenie... unde putem gasi un sfat intelept, putem sa ne varsam necazurile , o vorba buna, un cuvant incurajator...

20 Octombrie, 2004, 04:09:58 p.m.
Răspuns #4

Doniacris

De cand am descoperit Lovetime ma simt mai bogata, am mai spus asta deja, simt ca suntem legati toti cu fire nevazute, de la suflet la suflet, imi sunteti tare dragi toti.
Suntem aici pentru a fi unii langa altii, avem ce sa invatam unii de la altii si de ce nu poate intr-o zi vom organiza si o intalnire live!

Ma incearca un sentiment de tristete cand trebuie sa inchid computerul si sa plec acasa - locuiesc intr-un orasel la 25 de km de Resita - acasa nu am internet, dar va port in suflet si in gand.

Saptamana trecuta nu am putut sa ma focalizez asupra problemelor de servici si celor de zi cu zi, trei zile am fost absorbita cu totul de forum, iar de astazi am sa stau pentru cateva zile in Resita pentru ca sa fiu cu voi.

Mi se umple sufletul de bucurie sa stiu ca exisati, va multumesc si va iubesc. Pe toti!

Oricum, nu sunt cuvinte .....

Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

20 Octombrie, 2004, 04:24:58 p.m.
Răspuns #5

jucatorul

• lovetime ma ajuta sa-mi regasesc romantismul atrofiat de aceste lumeshti probleme ...
  • lovetime da culoare jumatatii mele inerte ...
  • lovetime este corpul in care traiesc eu, insignifianta globula roshie. :)
Avem timp pentru toate...
... avem lovetime.

Iubiti oameni buni, ca tare frumos este! :)

I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

25 Octombrie, 2004, 11:34:12 p.m.
Răspuns #6

DIANA

Vizitator
Dragii mei prieteni, tot gandindu-ma la voi si la locul in care ne simtim atat de bine impreuna, mi-am dat seama ca LoveTime este un mod de daruire, da, de daruire, pentru ca fiecare din noi venim aici pentru a darui si a primi ceva din partea celorlalti.
Pana aici totul este frumos, sublim, chiar! Insa eu ma intreb cat vrem sa daruim si daca este suficient!
Daca reactia noastra la un mesaj, o intrebare a unuia dintre prietenii nostri este monosilabica sau prea scurta, cred ca acel prieten al nostru poate crede ca plictiseste sau ca e chiar enervant, ori ca noi nu avem prea mult de daruit. Ceea ce nu cred! Asa ca, va rog, dezvoltati-va ideile! Fiti liberi in exprimare si in gandire! Raspundeti doar acolo unde aveti ceva de spus si unde va simtiti dispusi sa dezbateti tema propusa! E clar ca e nevoie de contributia noastra si de parerea fiecaruia dintre noi, insa raspunsuri sau mesaje de genul "poate" sau "asa e" sau "nu cred ca e asa" nu sunt suficiente!

28 Octombrie, 2004, 09:27:05 p.m.
Răspuns #7

Lorelei

Exista un timp, un rost, pentru fiecare lucru: un timp pentru zambete, un timp pentru lacrimi, un timp pentru caldura focului din camin, un timp pentru suflat in manusile inghtate, un timp pentru zarzari infloriti, un timp pentru frunze moarte, scuturate de vant, un timp pentru tarais de omizi si un timp pentru zboruri de fluturi, un timp pentru cupe cu vin fiert si un timp pentru apa rece de izvor, un timp pentru irisi infloriti, un timp pentru maree inaltate de luna la capat de lume, un timp pentru curcubeie desenate bizar, un timp pentru odihna, la capat de drum. Si mai ales exista un timp pentru dragoste. S-ar putea sa nu-l gasim niciodata, dar el exista acolo, undeva, numai pentru noi. Aici poate reusim sa intrezarim drumul. Asta este lovetime.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

28 Octombrie, 2004, 09:38:41 p.m.
Răspuns #8

viulian

Administrator
Pentru mine lovettime.ro reprezinta cateva chestii:

1. dau un ochi pe el de fiecare data cand fac pauza de munca (eu butonez pentru o paine si mereu il am la indemana) - deci e un soi de .. tzigara :) care chiar face bine la suflet, in loc sa dea cancer la plamani.
2. mai ma descarc de cata ceva energie discutand si argumentand.
3. Si ma uit hipnotic la poezii..

22 Noiembrie, 2004, 01:16:52 a.m.
Răspuns #9

CLARA

am intalnit site-ul asta intamplator...nici numai stiu cum.nu asta conteaza...imi place enorm.de fiecare data cand intru pe net intru aici.mai scriu cate o poezie.citesc ce ati scris voi,ma imbogatesc de fiecare data....vad ca mai exista si altfel de tineri...nu doar cei care ,cred eu,reprezinta noua generatie in mod gresit.in fine...singura mea nemultumire e faptul ca ma simt oarecum in plus in sensul ca simt asa...ca voi sunteti deja un grup,va cunoasteti.cand unul dintre voi posteaza o poezie,alti 10 isi dau cu parerea.ori atunci cand fac eu asta..nu se intampla nimic.credeam ca scriu frumos,cel putin asta mi s-a spus pana acum....dar de cand intru pe site-ul asta.....am un complex in plus fata de cele care ma chinuiau pana acum...poate ca toate astea se petrec numai in mintea mea(mi s-a mai intamplat) si poate cu ocazia asta ma lamuriti si pe mine...
                                                        Cu drag CLARA
Te iubesc poate...de frica mea de singuratate...

22 Noiembrie, 2004, 04:21:01 a.m.
Răspuns #10

DIANA

Vizitator
Draguta CLARA, iarta-ne ca nu ai primit nici un semn din partea noastra! Nu e vorba ca nu ne plac poeziile tale! Dimpotriva, cred ca pe multi ne-ai complexat putin prin armonia in care asezi cuvintele!  :)
Te citim, de asta poti fii sigura! Mai scrie! Prezenta ta ne onoreaza, suflet frumos!

22 Noiembrie, 2004, 07:26:34 p.m.
Răspuns #11

cv

Vizitator
 :( asa ti-a parut Clara? uff. nu se poate. nu-i adevarat copila. cum sa nu primesti raspuns?

22 Noiembrie, 2004, 07:35:27 p.m.
Răspuns #12

|ngerMorT

Hey Clara...sincer nu ai de ce sa te simti aiurea! Nu te uita la cati ti-au raspuns, uite-te la cati au vizualizat poeziile tale si ai sa vezi ca sunt destui! Ne place cum scrii, si faptul ca le citim ar trebui sa te maguleasca :). Nu o sa primesti laude toata viata, invata sa te simti apreciata si fara cuvinte!
Eu am postat decat o poezie pe site, mie imi place la pastrez mai pt mine, sunt un fel de jurnal, pt ca practic imi astern gandurile in ele. La poezia aia nu a dat reply decat o persoana, Alexandra mi se pare...dar alexandra mai daduse reply la mai multi...si practic m-am simtit pusa la gramada, mai ales dat fiind faptul ca reply-ul ei nu avea legatura cu ce scrisese :). Dar astea nu sunt motive sa te superi!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

22 Noiembrie, 2004, 09:16:29 p.m.
Răspuns #13

CLARA

Asa mai merge...In sfarsit am zambit si am putut sa respir usurata.Ma bucur enorm ca va place ce si cum scriu.Deja ma simt de-a voastra..sau voi sunteti deja de-ai mei!:)
Va pup pe toti! :P
                                                        CLARA
Te iubesc poate...de frica mea de singuratate...

22 Noiembrie, 2004, 11:45:03 p.m.
Răspuns #14

bke

Vizitator
Acest site pentru mine a fost un refugiu la inceput, scriam ce simteam ca sa ma descarc pana am vazut ca mai si raspunde cineva... :)