Tocmai despre asta este vorba, despre amanunte.Sunt multe si cantaresc greu.Mi-ar trebui cateva zile sa scriu toata povestea.Sunt multi ani si s-au intamplat multe.Povestea noastra e altfel, nu seamana cu niciuna.Probabil o sa spuneti ca exagerez dar daca as incepe sa astern din amintiri, sa readuc trecutul in prezent sigur mi-ati da dreptate.
De fapt dilema mea este ca nu stiu de cine sa ascult?!

Sa-mi ascult inima sau ratiunea?
In ultimul timp, din cauza comportamentului sau, am clipe, secunde in care parca ma luminez si realizez ca lucrurile stau altfel.Ca de fapt, eu sunt iubirea vietii lui, pe mine ma vrea, pe mine ma iubeste cu toata suflarea, iar cealalta este doar un capitol inchis din viata lui si ca eu il fac sa-si reaminteasca uneori de ea.
De fapt asta imi spune inima, ratiunea se impotriveste imi reaminteste totul, ma cearta, ma deruteaza.
De exemplu astazi, cand am venit de la serviciu am gasit un biletel in care imi spunea ca mi-a lasat un mesaj pe robot.Ascult si raman uimita : "Nu-ntelegi ca-n al meu suflet vers de moarte tu ai pus, cat de frumoasa esti pot spune, cat te iubesc nu e de spus"

.
Oare, un om care nu ma iubeste ar putea sa faca asta?Sa minta astfel? Este posibil sa vrei altceva dar in acelasi timp sa faci totul pentru a pastra ceea ce ai? Asta nu pot sa inteleg, cum poti sa vrei altceva daca tu nu faci nimic sa indepartezi, sa renunti, sa alungi ceea ce ai deja, ba mai mult iti apropii ceea ce ai?

Ai putea spune ca ii este teama ca nu va reusi dincolo si ma pastreaza de rezerva, dar nu este asa, el este omul care risca totul pe o singura carte chiar daca stie ca sansele sa castige sunt minime, este omul care poate renunta la tot intr-o clipa pentru ca apoi sa o ia de la capat. Este oarecum omul din poezia lui Kipling.
Si daca ma iubeste si eu nu vad?Daca sunt prea oarba, prea idealista, prea perfectionista?Daca este asa cum spune el?Daca eu sunt problema?Daca si iar daca........ Cat de greu imi este sa inteleg....totul.Poate undeva, candva am sa ma trezesc sau poate o sa adorm si totul va fi altfel, dar pana atunci.........