10 Octombrie, 2025, 05:05:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Fara EA/EL ... TU ce ai fi?  (Citit de 37168 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Octombrie, 2004, 10:42:24 a.m.
Citit de 37168 ori

jucatorul

Fara EA as fi ca ... apa fara Dunare!
« Ultima Modificare: 27 Octombrie, 2004, 02:15:45 p.m. de jucatorul »
I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

27 Octombrie, 2004, 02:19:07 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

Acum ca ai modificat numele topicului, pot sa scrie si fetele... ;)

Ce as fi fara EL? Cu majuscule? EL nu e decat ideea mea de el, proiectia mea a unui EL care ma asteapta de mult undeva in lumea asta mare si pe care o sa-l gasesc intr-o zi. Fara ideea asta as fi mult, mult mai saraca si mai mica.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

27 Octombrie, 2004, 03:11:05 p.m.
Răspuns #2

|ngerMorT

Fi mai clar...ce as fi acum daca nu ar fi fost el de la inceput sau daca ar disparea acum?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

27 Octombrie, 2004, 03:18:31 p.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator

27 Octombrie, 2004, 09:16:56 p.m.
Răspuns #4

just_a_tear

Vizitator
 EL este printul ...m-a transformat in printesa si fara el as deveni din nou cenusareasa  :)  ;)

27 Octombrie, 2004, 10:10:54 p.m.
Răspuns #5

bke

Vizitator
... as fi o floare fara petale...

30 Octombrie, 2004, 05:45:18 p.m.
Răspuns #6

surfer1026

cu ea                                             fara ea
Eu la timpul trecut                         Eu la viitor
o amintire                                      o speranta
"Lasa lucrurile sa fie simple, cat mai simple cu putinta, dar nu mai simple de atat"

30 Octombrie, 2004, 07:30:43 p.m.
Răspuns #7

AL`Xandra

Vizitator
Desi numarul doi are o valoare matematica relativ mica,luand in vedere relatiile interpersonale el inseamna foarte mult.
Aruncati acum o privire asupra secretului central al dragostei durabile, prin ochii a doi indragostiti a caror dragoste a ramas statornica si intrebati-va:-ce anume ii atrage pe doi oameni spre apropiere si dragoste?
O sa va raspunde-ti,poate..." este si misterul atractiei fizice"...insa dincolo de asta____"NU te obisnui sa visezi fara EL/EA~!!!"
Si nu uita~!!!  ___pune pe sufletul celor doi,stampila:"Indreptatiti La Fericire"___
...este doar o mica parte din tot ce am eu de spus si ceea ce simt...

30 Octombrie, 2004, 09:40:12 p.m.
Răspuns #8

helpless

Cred k inainte de a fii cu EL\EA trebuie sa inveti sa fi mai intai TU!

01 Noiembrie, 2004, 01:27:38 a.m.
Răspuns #9

arcticwinds

pai fara EA ... as avea mai mult timp pt mine pt meditatzie ... si pt a compune ... lucru care de cand sunt cu ea nu il mai fac decat asa cand pur si simplu am nevoie ... as avea mai mult timp pt preteni ... m-as imbraca exact cum vreau eu fara sa ma gandesc ca trebuie totusi sa ne asortam putin ... si multe altele ... dar acuma sunt fericit asa cum sunt ... chiar daca ea pare sa nu ma creada si cred ca ea nu mai vrea sa impartasim aceasta idila de dragoste ... in fine si cu ea si fara ea eu tot in viatza o sa fiu si tot singur o sa mor precum m-am si nascut ...
hell si paved whit samariteans

01 Noiembrie, 2004, 01:39:39 a.m.
Răspuns #10

viulian

Administrator
. in fine si cu ea si fara ea eu tot in viatza o sa fiu si tot singur o sa mor precum m-am si nascut ...

Fain spus..

E o legatura foarte faina intre singuratate si meditatie.. "a fi singur" are o conotatie din aceasta suspecta, de abandon, de izolare, de marginalizare - si din pacate din cauza aceasta, cuvantul "singuratate" a fost stigmatizat iar starea in sine considerata de nedorit.
(un pic offtopic: acelasi lucru a patit-o si cuvantul "intuneric"; suna aproape demonic, grotec, a inchisoare.. a moarte. Dar in burta mamei cum e, nu e tot intuneric ? ).

Deci depinde ce alege lumea sa vada.
Daca singuratatea este inteleasa dupa semnificatia servita de societate, atunci e nashpa fara partener.
Daca insa i se cauta adevarata semnificatie... atunci singuratatea (contemplarea in singuratate de exemplu) poate fi superba :)
« Ultima Modificare: 01 Noiembrie, 2004, 01:45:26 a.m. de viulian »

04 Martie, 2006, 07:28:54 p.m.
Răspuns #11

sunshine

Fara EL as fi ce-am fost, fara EL sunt ce sunt, fara EL nu voi mai fi.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

04 Martie, 2006, 07:47:14 p.m.
Răspuns #12

un_suflet

Fara EA (mama): Nu as fi fost...
Fara EL (?): As fi fost...
Fara EI (copii): Nu as fi...
Fara VOI (lovetime): As fi...

"cine stie ce este dincolo de ... sa taca! cine nu, sa nu intrebe!"
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

05 Martie, 2006, 12:44:30 p.m.
Răspuns #13

Lady Allia

Fiecare am exista...cu sau fara el/ea...! Cum am exista insa...
Eu stiu ca fara el as fi ca o poezie fara vers...care nu poate exprima nimic, decat durere si lacrimi, tristete si moarte, pesimism si drum inchis de sufletul meu obosit si ajuns la capatul puterilor.
Fara el...as fi ca si o barcuta plina de sentimente, dar care este purtata in deriva pe ape tulburi si agitate, unde soarele uita sa rasara si aud doar vantul...unde nu as avea cui sa arat ca ..."exist si eu si vreau sa iubesc si sa fiu iubita"...
Fara el...as fi eu...goala de tot ceea ce a adus el frumos in viata si sufletul meu...goala de sperante, de vise, de lupta, de zambet, de iubire, de frumusete..., fara el nu as fi stiut ca exista flori care se daruiesc si nu doar pe care le daruiesc..., fara el nu as fi stiut ca exista "artificii" de declaratii si nu as fi stiut sa imi amintesc cum este sa te simti o mare de apa linistita care se prelinge ca un bob fericit de lacrima de dragul lui..., fara el as fi uitat sa alerg prin campii de maci si saprimesc si sa fac coronite, fara el as fi uitat sa intind mana si as fi invatat doar sa ma resemnez ca sunt doar un alt suflet banal care nu va stii niciodata ce este dragostea adevarata, neconditionata !

09 Martie, 2006, 11:24:00 a.m.
Răspuns #14

a_lina2

Eu nu as mai exista pt persoana mea.Nu as mai putea fi "EU" pt ca nu mas mai recunoaste.
  As fi un suflet pierdut,fara nici o valoare.
Doar eu.....