10 Octombrie, 2025, 05:05:19 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Am devenit fericit !!!  (Citit de 6088 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Octombrie, 2004, 07:31:38 p.m.
Citit de 6088 ori

instinkt

Marea majoritate a celor de aici stiu ce mi s-a intamplat acum mai bine de 2 luni. Friend (camaradul meu de "bolovan", Diana, Minerva, toti ati fost alaturi de mine in cele mai grele momente prin care am trecut. Si tin sa va multumesc inca o data din suflet pentru asta... M-ati ajutat mult de tot...

Acum, dupa o perioada lunga in care eu credeam ca nu voi mai putea fi fericit vreodata, viata mea s-a schimbat. S-a schimbat radical. Sunt alt om acum pentru ca am intalnit in sfarsit persoana pe care vreau sa o pretuiesc mai mult decat orice. A aparut in viata mea brusc si neanuntat (exact asa cum imi spuneati voi) si nu o voi mai lasa sa iasa. Intr-o seara friguroasa de octombrie, aveam sa o cunosc pe Emy... Sau Iubita, cum imi place mie sa o alint. Nici nu va puteti inchipui ce bine ne simtim impreuna, nici nu va puteti inchipui cat de bine e sa iubesti din nou. Si cum bine spunea cineva aici, deja simt o altfel de iubire. Mult mai calda, mai frumoasa...

Ma trezesc fericit in fiecare dimineata numai gandindu-ma la ea si la faptul ca urmeaza sa ma intalnesc cu ea. Nu rezist cateva ore fara sa o vad si sa o strang in brate... Este tot ce mi-am putut dori vreodata !!! Si O IUBESC ! Deja simt cum imi dau lacrimile cand spun asta, pentru ca o simt din tot sufletelul meu. Nici nu mai stiu ce sa scriu ca sa intelegeti cat de mult inseamna pentru mine. Sper sa isi dea seama si ea de lucrul asta...

Si tu iubita, daca citesti acest mesaj, sa stii ca TE IUBESC !

28 Octombrie, 2004, 08:01:31 p.m.
Răspuns #1

|ngerMorT

frumoase cuvinte...cunosc sentimentul! ai grija de el!
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

28 Octombrie, 2004, 10:45:15 p.m.
Răspuns #2

friend

Vizitator
Instinkt, iata ca a venit in sfarsit ziua sa dezlegam bolovanul. Ma bucur pentru ce simti acum, cu mult diferit de suferinta care te-a caracterizat mai mult de doua luni. Am insa o strangere de inima si nu stiu daca e bine s-o ascund. Primesti sa ti-o spuna cel mai bun prieten al tau de aici? Ti-o spun din aceeasi dragoste care m-a impins atata vreme sa te ajut. E clar ca esti indragostit! Altfel nu s-ar explica sentimentele pe care le descri. Dar totul s-a produs atat de brusc incat cuvintele tale vor avea nevoie sa fie probate. Nu poti fi sigur ca cineva va fi iubirea vietii tale dupa numai cateva zile. Cred ca aceleasi cuvinte le-ai spus si despre cea care ti-a provocat acea cumplita dezamagire. Nu-i vorba de tine, nu-i vina ta, ea a fost cea vinovata, dar asteptam parca sa fii mai precaut inainte de a-ti deschide din nou inima fata de o fata pe care sa o iubesti fara rezerve.

Unii ma vor condamna ca nu sar prea sus la o asa veste(de fapt, un bolovan nici nu poate sari ;)), poate o vei face si tu, dar in cazul acesta uiti de prietenia care ne-a legat. Ramane bucuria mea ca iubesti din nou si strangerea de inima ca ai putea fi iarasi ranit. Nu stiu de care sa ascult mai degraba. Hai, sa spunem ca ma bucur!

Ma bucur pentru tine, instinkt! Sa fii fericit toata viata, iti doresc, langa cea pe care o iubesti acum! :) Sincer.

29 Octombrie, 2004, 06:49:03 a.m.
Răspuns #3

DIANA

Vizitator
Ce fain sa primesti o veste atat de buna de la un prieten atat de drag, intr-o zi atat de plina, pe o vreme atat de ciudata! Minunat! Ma bucur pentru tine, instinkt, dar mai ales pentru Emy! Va doresc multa fericire! Si daca armonia asta se va schimba vreodata, nu-i bai! Suntem aici!  ;)

29 Octombrie, 2004, 08:30:20 a.m.
Răspuns #4

instinkt

Friend, iti multumesc pentru grija pe care o ai pentru mine. Ai dreptate, nu pot fi sigur de faptul ca nu voi pati iarasi ceva nasol... Dar trebuie sa imi traiesc viata. Nu mai puteam trai in trecut, hranindu-ma cu vesti de la prieteni despre ce face, cu cine e, unde pleaca, etc... Au aparut si alte persoane in viata mea care nu au reusit sa ma aduca in starea in care sunt acum. Pentru ca pur si simplu nu erau persoanele potrivite. Emy este ! Si daca voi mai suferi vreodata, voi sti unde sa va gasesc. Asta nu inseamna ca nu voi mai posta pe forum. Voi fi aici, alaturi de alte persoane care au nevoie de ajutorul nostru. Sper sa nu fie cazul sa mai fiu eu cel "consolat"...

Cam atat in aceasta frumoasa dimineata de vineri, 29.10.2004 ! Iubiti-va mult, pentru ca nu aveti ce pierde ! Eu iubesc...

29 Octombrie, 2004, 04:22:11 p.m.
Răspuns #5

Lord_Saladin

Vizitator
 Bravo, om bun !
 Ti-am spus noi toti ca odata va veni si clipa in care tu vei fii fericit cu adevarat.
 Iata ca aceasta clipa a sosit... bucura-te... sa stii, bucuria ce o vei avea te va face sa uiti toate necazurile din trecut.  ;)

29 Octombrie, 2004, 06:41:22 p.m.
Răspuns #6

Danyela

Chiar daca noi am rupt orice legatura,vreau sa-ti spun ca sincer ma bucur pentru tine si sa stii ca nu o zic doar ca sa scriu si eu ceva aici. Sincer va doresc sa petreceti impreuna cele mai frumoase clipe si sa nu te trezesti niciodata din acest vis frumos pe care il traiesti alturi de Emy.
Ai grija de tine si pastreaza-ti macar o mica rezerva pt tine,nu se stie niciodata ce iti rezerva viata si trebuie sa ai puterea sa treci peste.
Chiar daca ma repet vreau sa-ti mai zic inca o data sa ai grija de tine si ai grija si de ea.
Iti doresc multa fericire si bafta in viata.
Te pupacesc dulce!
« Ultima Modificare: 29 Octombrie, 2004, 07:30:16 p.m. de Danyela »

02 Noiembrie, 2004, 07:52:01 a.m.
Răspuns #7

instinkt

Va multumesc tuturor pentru cuvintele de bine. Din pacate, in ultima vreme, eu stau fffff prost cu timpul, asa ca voi intra destul de rar pe forum. Dar voi fi aici. Puteti conta pe asta. Nu scapati voi asa usor de mine...

02 Noiembrie, 2004, 01:59:04 p.m.
Răspuns #8

Danyela

:) e bine macar k nu mai stai suparici!
Cred ca si eu ar trebui sa imi cer scuze pentru ca nu prea am mai dat pe aici,dar si eu am foarte multe pe cap,mai ales acum ca M-AM ANGAJAT!!!
Aveti grija de voi si sa stiti k puteti conta pe mine oricand.
Va pupacesc dulce

02 Noiembrie, 2004, 05:51:14 p.m.
Răspuns #9

karlyta

stii c cred eu?k u d fapt nu o iubesti pe emy.....sau cel putin nu cu adevarat......nu te mai mintii singur! kt d kt tot te mai gandesti la cea kre te-a facut sa suferi si pe kre chiar ai iubit-o!nu mi-o lua in nume d rau...dar....nu poti sa iubesti pe cineva in atat d putin timp!nu crezi?

02 Noiembrie, 2004, 06:43:08 p.m.
Răspuns #10

AL`Xandra

Vizitator
    ...  ;)

"Durerea se va inmuia mult in fata celui care i se va opune: trebuie sa ne impotrivim si sa luptam cu ea"
           (AFORISMELE LUI MONTAIGNE)

Ai grija de tine~!!!  ;)