Marea majoritate a celor de aici stiu ce mi s-a intamplat acum mai bine de 2 luni. Friend (camaradul meu de "bolovan", Diana, Minerva, toti ati fost alaturi de mine in cele mai grele momente prin care am trecut. Si tin sa va multumesc inca o data din suflet pentru asta... M-ati ajutat mult de tot...
Acum, dupa o perioada lunga in care eu credeam ca nu voi mai putea fi fericit vreodata, viata mea s-a schimbat. S-a schimbat radical. Sunt alt om acum pentru ca am intalnit in sfarsit persoana pe care vreau sa o pretuiesc mai mult decat orice. A aparut in viata mea brusc si neanuntat (exact asa cum imi spuneati voi) si nu o voi mai lasa sa iasa. Intr-o seara friguroasa de octombrie, aveam sa o cunosc pe Emy... Sau Iubita, cum imi place mie sa o alint. Nici nu va puteti inchipui ce bine ne simtim impreuna, nici nu va puteti inchipui cat de bine e sa iubesti din nou. Si cum bine spunea cineva aici, deja simt o altfel de iubire. Mult mai calda, mai frumoasa...
Ma trezesc fericit in fiecare dimineata numai gandindu-ma la ea si la faptul ca urmeaza sa ma intalnesc cu ea. Nu rezist cateva ore fara sa o vad si sa o strang in brate... Este tot ce mi-am putut dori vreodata !!! Si O IUBESC ! Deja simt cum imi dau lacrimile cand spun asta, pentru ca o simt din tot sufletelul meu. Nici nu mai stiu ce sa scriu ca sa intelegeti cat de mult inseamna pentru mine. Sper sa isi dea seama si ea de lucrul asta...
Si tu iubita, daca citesti acest mesaj, sa stii ca TE IUBESC !