T. Tolis este cel care s-a apropiat cel mai mult de ceea ce simt eu ca este iubirea...
"Sa iubesti nu e nimic. Sa fii iubit e ceva. Sa iubesti si sa fii iubit e totul."
Iubirea fata de D-zeu este unica, este deosebita, este suprema si pe care orice persoana ar trebui sa invete sa o simta, sa o daruiasca si sa fie fericit ca o primeste inapoi! Iubirea lui D-zeu pentru noi este o binecuvantare, o raza de soare, o mana mereu intinsa, un ajutor pe care il avem mereu la dispozitie, dar nu il stim accepta in suflete...pentru ca in marea parte a timpului suntem...oameni, dar multi dintre noi incercam sa fim oameni buni, sa nu ne abatem de la caile LUI, sa nu IL uitam, sa IL iubim si sa invatam din iubirea lui uriasa si netarmuita catre noi!
Insa...eu desi voi invata mereu din cuvintele Domnului si din cele sfinte, desi voi incerca sa transpun cateva invataturi din Biblie in viata de zi cu zi..., nu am sa compar iubirea fata de D-zeu cu iubirea umana...
Iubirea in sine este D-zeu, dar manifestarea ei este umana!
Nu cautati sensul iubirii si nici nu incercati sa o definiti...cu cat o veti face mai mult, cu cat va veti pierde de ceea ce este ea defapt...de ceea ce trebuie sa insemne ea...IUBIRE !