Este evident ca frumusetea atrage atentia, indiferent daca e fizica sau spirituala, drept e ca pe cea spirituala nu o vezi pe strada trecand pe langa tine. Totusi, fizicul nu ramane pe veci, daca e frumoasa nu inseamna ca te va iubii, nici daca e ma putin frumoasa nu inseamna ca te va iubii, la urma urmei fizicul e doar carne. Vezi o fata frumoasa, o doresti, ea "cade", procedati la relatia de orizontala si dupa ce se termina fiecare o ia pe drumul sau. Ce lipseste de aici? Lipseste zambetul ei strengar, lipseste satisfactia spirituala, imbratisarea de dupa, lipseste iubirea.
Depinde ce vrei. Daca vrei "one night stand" e clar, iesi pe "strase" la agatat, ai gasit-o, ai proptit-o de pat si game over. Dupa un timp o iei de la capat. Dar pana cand? Cine va fi langa tine cand vei fi bolnav, cine te va incuraja cand iti va fi greu, cine te va ajuta sa te ridici cand vei fi jos?
Ma uit dupa fete frumoase, dar nu imi aleg iubita in functie de frumusete.
Imi plac fete slabute, mai micute decat mine cu cel putin 15 -20 cm (la 1.94 ai mei nu prea am sanse sa gasesc mai mari), totusi am fost indragostit de o fata mai plinuta, cateodata "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ". Asta nu a schimbat deloc situatia, cred ca pana urma fizicul nu conteaza atat de mult. Atrage, da, dar nu cucereste definitiv, trebuie sa fie si altceva pe langa frumusete. Va dau dovada cea mai clara pe care o poate testa oricine:
Se ia o poza cu cea mai frumoasa fata pe care o cunoasteti si se pune in cel mai vizibil loc din dormitor. La inceput veti privii poza destul de des, dar pe parcurs va fi doar o poza, pana ce ajungeti sa o "conecediati" schimband-o cu o fata adevarata.
Morala: nu visati la supermodele pentru ca ramaneti doar cu visul
Deductie: "nu da pasarea din mana pentru cioara de pe gard"