10 Octombrie, 2025, 05:28:26 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Frumusetea atrage atentia?  (Citit de 45263 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Noiembrie, 2004, 04:02:54 p.m.
Răspuns #30

Semiramis

Global Moderator
ca sa raspund la intrebare: DA frumusetea atrage. este valabil si la oameni si la animale si la plante, fenomene etc...ce e frumos atrage privirea ca un magnet. pe acest subiect se poate discuta foarte mult.
revenind la oameni, cei frumosi au mai mult succes decat cei mai putini frumosi. daca ne referim strict la estetica.
sufletul si intelectul urmeaza a fi descoperite, dar hai sa fim sinceri si seriosi, cand intalnim pe cineva, ii vedem intai fizicul (implicit frumusetea). abia apoi restul.
ma limitez aici pentru ca m-am referit strict la aspect. voi reveni daca mai este cazul si cu "frumusetea ce vine din interior"  ;)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

25 Noiembrie, 2004, 04:08:53 a.m.
Răspuns #31

Evangeline

Mai Muzafer, te inteleg ;). Am cunoscut un baiat care avea aceleasi pareri despre frumusete si imi dau seama cat de importanta e iubirea pt. tine. Putini baieti gandesc ca tine ;) Insa, nu pot sa-l contrazic pe Semiramis, pt. ca majoritatea adolescentilor si nu numai gandesc la fel ca el. Poti gasi o fata frumoasa, dar care nu-ti place cum gandeste sau poti gasi o fata "uratica" dar care gandeste destul de complex. Daca tu ca baiat, ii acorzi putina atentie, s-ar putea sa-ti fie bine ;). Nu prea am intalnit cazuri ca acesta, dar se mai intampla :)... fiecare cu parerea lui ;D. Astept si alte pareri!
Pupici! :-*
Never, never quit!

25 Noiembrie, 2004, 10:21:52 a.m.
Răspuns #32

Lord_Saladin

Vizitator
 Nu imi plac fetele frumoase...
 Nu vreau sa judec aspru, dar presupunandu-se ca exista o fata 90-60-90 (vb frumoasa pt gusturile lumii, nu pt ale mele  ;) ), si cu un suflet misto, e foarte probabil ca anturajul sa ii distruga caracterul, o fata frumoasa umbla de regula printr-un anume anturaj... nu e vorba ca ar intra ea cu voia ei intr-un astfel de cerc, e pur si simplu absorbita...si oricum, ea, din cauza frumusetii, devina tinta unui anumit tip de baieti, ba chiar si barbati in toata firea, care nu fac altceva decat sa ii strice sufletul.
 Cunosc cazuri.

25 Noiembrie, 2004, 11:57:39 a.m.
Răspuns #33

Semiramis

Global Moderator
kytty17
semiramis este femeie si a trecut cam de multa vreme de perioada adolescentei... ;) nu m-am suparat.

Muzafer
"Nu imi plac fetele frumoase... "
ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place...ma refer la aspectuf fizic, atat...
frumusetea interioara intervine cand ai sufletul curat.
frumusetea interioara intervine cand esti impacat cu tine insuti.
frumusetea interioara se dezvolta numai daca are o baza.
este relativa frumusetea...o persoana frumoasa atrage privirea, e normal, ca si o persoana urata. tot ce e iesit din comun atrage, iese in evidenta. frumusetea atrage zambete, uratenia atrage ridicolul.
sa dau acum exemple ca sunt valabile pentru toata lumea? un foarte bun prieten al meu (daca judec la rece), este tare uratel saracul, dar nu conteaza pentru mine pentru ca m-am obisnuit cu el si sufletul lui e aproape de al meu... si deja il vad frumos. deci este tare relativa aceasta caracteristica a aspectului.
citeam candva o carte "o estetica a uratului" (am uitat cine a scris-o). acolo puteti vedea cum se imbina aceste doua caracteristici. de exemplu: de ce o floare carnivora (care in esenta e urata) are un aspect superb? de ce la o avalansa (lucru rau, urat) este atat de frumoasa imaginea ei cand se revarsa?
« Ultima Modificare: 25 Noiembrie, 2004, 04:10:12 p.m. de Semiramis »

25 Noiembrie, 2004, 12:50:11 p.m.
Răspuns #34

viulian

Administrator
Dar o floare carnivora nu e urata :) e chiar frumoasa!

E urata caci societatea considera ca nu e frumos sa arati bine, si sa atragi in victime in capcana ca tie sa-ti fie bine :) .
Oamenii zic ca e urat sa deceptionezi.
Dar oamenii sunt atat de usor de manipulat! Ei se revolta impotriva unei flori, si totusi nu se revolta impotriva manipularii si minciunii.

Este o societate ipocrita rau.. in loc sa aprecieze frumusetea, se arunca in bratele ei cu ochii inchisi, si frigandu-se, devin scindati, pe de o parte dorind frumusetea si pe cealalta parte suferind ca nu pot s-o aibe.

25 Noiembrie, 2004, 12:56:57 p.m.
Răspuns #35

Semiramis

Global Moderator
Draga Iulian,
sunt de acord cu ceea ce spui. in ceea ce priveste planta carnivora, ma refeream ca e "urata" pentru ca face un lucru urat: ia alte vieti...iar ca sa le ia, trebuie sa atraga. pana la urma, tot relativ este subiectul pentru ca ea ia vieti pentru a supravietui, chiar daca nu e frumos...si uite asa, ajungem la un cerc vicios, un lant al slabiciunilor si deviem de la subiect.
Frumusetea atrage? DA, ATRAGE!!!!! ;)

07 Decembrie, 2004, 09:58:37 a.m.
Răspuns #36

Iosif

Este evident ca frumusetea atrage atentia, indiferent daca e fizica sau spirituala, drept e ca pe cea spirituala nu o vezi pe strada trecand pe langa tine. Totusi, fizicul nu ramane pe veci, daca e frumoasa nu inseamna ca te va iubii, nici daca e ma putin frumoasa nu inseamna ca te va iubii, la urma urmei fizicul e doar carne. Vezi o fata frumoasa, o doresti, ea "cade", procedati la relatia de orizontala si dupa ce se termina fiecare o ia pe drumul sau. Ce lipseste de aici? Lipseste zambetul ei strengar, lipseste satisfactia spirituala, imbratisarea de dupa, lipseste iubirea.
Depinde ce vrei. Daca vrei "one night stand" e clar, iesi pe "strase" la agatat, ai gasit-o, ai proptit-o de pat si game over. Dupa un timp o iei de la capat. Dar pana cand? Cine va fi langa tine cand vei fi bolnav, cine te va incuraja cand iti va fi greu, cine te va ajuta sa te ridici cand vei fi jos?
Ma uit dupa fete frumoase, dar nu imi aleg iubita in functie de frumusete.
Imi plac fete slabute, mai micute decat mine cu cel putin 15 -20 cm (la 1.94 ai mei nu prea am sanse sa gasesc mai mari), totusi am fost indragostit de o fata mai plinuta, cateodata "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ". Asta nu a schimbat deloc situatia, cred ca pana urma fizicul nu conteaza atat de mult. Atrage, da, dar nu cucereste definitiv, trebuie sa fie si altceva pe langa frumusete. Va dau dovada cea mai clara pe care o poate testa oricine:
Se ia o poza cu cea mai frumoasa fata pe care o cunoasteti si se pune in cel mai vizibil loc din dormitor. La inceput veti privii poza destul de des, dar pe parcurs va fi doar o poza, pana ce ajungeti sa o "conecediati" schimband-o cu o fata adevarata.
Morala: nu visati la supermodele pentru ca ramaneti doar cu visul
Deductie: "nu da pasarea din mana pentru cioara de pe gard"
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

22 Decembrie, 2004, 03:31:52 p.m.
Răspuns #37

k|ss4u

Da...frumusetea atrage atentia..si aici ma refer la cea fizica.Dar fiecare fata are frumusetea ei si este speciala pentru ceea ce este.Ca fetele frumoase vor avea mai mult de castigat decat celelalte,e adevarat. Majoritatea baietilor  din ziua de azi se uita mai intai la  fizic si apoi la celelalte aspecte.Nu zic ca e un lucru rau,ca doar n`o sa umbli c`o urata,dar nici sa umbli cu ea doar pentru ca arata bine "si toti o sa ramana cu gura cascata cand o sa vada ce bucata buna ti`ai tras".In fond ceea ce conteaza sunt sentimentele ca daca iubire e atunci totul vine de la sine..si frumusetea fie ea fizica sau spirituala
just a kiss

28 Ianuarie, 2005, 07:46:56 p.m.
Răspuns #38

Semiramis

Global Moderator
"Frumusetea este mai presus de orice, o scrisoare de recomandare" - Aristotel
din cele mai vechi timpuri si pana astazi si timp de acum incolo, atat timp cat va exiasta si viata!

16 Decembrie, 2005, 04:55:27 p.m.
Răspuns #39

sunshine

Sa va spun ceva paradoxal? Mie nu mi-au placut niciodata barbatii frumosi ( sunt prea plini de ei) , drept dovada ca atunci cand majoritatea femeilor sunt innebunite dupa actorii  super frumosi si tineri, mie nu mi-au placut niciodata.Dar eu totdeauna am fost in opozitie cu "trendul" in materie de vip-uri si politicieni asa ca nu e de mirare.
   La barbati insa, frumusetea femeii este pe 1 loc, orice ar spune ei. apoi nu stiu daca mai conteaza ce are si daca are ceva  in cap  ;D, caci e destul sa aibe ce scoate in evidenta  :o si sa-i lase pe toti muti , pentru a nu mai fi nevoiti sa arate  cultura generala a iubitelor.
   Am dreptate baieti?
 ::) ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

16 Decembrie, 2005, 07:53:16 p.m.
Răspuns #40

viulian

Administrator
E clar ca un barbat frumos sau o femeie frumoasa atrage atentia. Dar cu o femeie frumoasa, e destul de greu sa pastrezi o relatie... Tentatii sunt multe, barbati care o solicita vor fi mereu - adica cumva tre sa safisfaci fix nevoile ei, si mai bine decat le-ar putea satisface toti ceilalti pretendenti. Altfel, incepe sa isi caute in alta parte.. (si la fel cred ca se intampla si cu barbatii frumosi).

Si stim cum e, rar, foarte rar o femeie frumoasa care sa isi doreasca o relatie faina, care sa nu fi fost crescuta nonstop alintata "printesa", sa nu considere ca merita totul, si ca barbatii sunt doar o bucata de carne de care te satisfaci, pe care ii seduci si apoi sa ii abandonezi.
Asta e mentalitatea omului frumos, daca tot ce ai e un ciocan, peste tot vezi cuie, nu ? Adica de ce sa se chinuie cand poate obtine totul mai usor ? La fel e si cu barbatii...

Mi-a placut in "Liar Liar" ce a zis Jim Carry - "`frumusetea este in suflet` o zic doar oamenii urati". Adevarul e ca ce e frumos, e frumos, da' daca iti doresti ca frumosul acela sa fie mereu al tau - atunci tine-te bine!

16 Decembrie, 2005, 09:50:57 p.m.
Răspuns #41

sunshine

;)BRAVO! Aici suntem doi.Si eu cred la fel , nu am nimic cu fetele frumoase , chiar le admir , dar in ziua de azi au tot felul de pretentii.
     Tineti-va bineAlex si Teo (baietii mei) ca cine stie ce va asteapta! :) ;) ;D
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

17 Decembrie, 2005, 05:22:31 p.m.
Răspuns #42

ONLY DESIRE

cred ca judecati prea aspru persoanele frumoase!De ce nu va ganditi ca majoritatea nu au fost dintotdeuna frumoase....si au luptat mult sa ajunga sa aiba un aspect fizic placut la vedere, nu au fost alintate si nici tratate ca niste printese;au avut complexe si au facut tot posibilul sa se integreze in aceasta societate in care se pune atat accent pe aspectul fizic;calitatile morale le-au ramas aceleasi...daca le-au avut vreodata....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

11 Februarie, 2006, 08:30:03 a.m.
Răspuns #43

Lady Allia

Frumusetea de obicei atrage, dar creeaza si monstri printre cei care o privesc ! Creeaza monstrii propriilor noastre complexe atunci cand privim o femeie sau un barbat frumos ! De cele mai multe ori uitam sa trecem dincolo de chip si ii etichetam in timp ce ei sunt suflete in primul rand ca si noi !
Desi pare greu de crezut si ei stiu rade si plange,...stiu suferi,...stiu sa se bucure. Uneori le pare rau ca sunt mai frumosi decat altii deoarece asta atrage dupa sine doar superficialitatea celor din jur.
Ca sa cunoastem cat de frumos este sufletul cuiva insa trebuie sa ii privim cu adevarat ochii! Ei nu ne mint...ei spun totul !

11 Februarie, 2006, 04:47:11 p.m.
Răspuns #44

stupid_cupid

cel mai simplu mod de a-i rezista ispitei este sa-i cedezi
 ::)
si cine poate rezista in fata frumusetii?
oricat de duri am fi sau vrem sa parem, frumusetea ne fura mintile  :'( si ne lasa fara cuvinte  :-X
cum sa rezisti tentatiei?
suntem prea slabi si prea umani
cei ce profita de pe urma farmecelor personale  8) sunt demn de compatimit  ;)
dar au succes  ::)
cel putin asa arata statisticile  :D
Frailty, thy name is woman!