Al'Xandra totul este mult mai complicat decat pare. Este important si cum arati, este important si cum gandesti. Si evident reciproca....(dupa parerea mea). Eu arat destul de bine si sunt intotdeauna uimita ca.....primesc complimente si...avansuri de la tipi care arata bine si...atat. Pentru mine este foarte important ca partenerul meu sa aiba si neuroni nu doar hormoni, de aceea sunt singura. Este important sa nu crezi chiar tot ce spun barbatii, oricat de bine ar arata ei si inca ceva, se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, daca atunci cand "te mint frumos" ii privesti in ochi este imposibil sa nu-ti dai seama de intentiile lor. Eu am incercat sa ies cu cineva care, chiar era un tip de treaba, dar pentru ca nu arata cat de cat bine, chiar nu am putut sa merg mai departe. Crede-ma nu sunt superficiala, dar pur si simplu pentru a se produce acea "alchimie" trebuie sa fii atrasa de celalalt. Prietenii imi spun mereu ca sunt prea selectiva si prea cerebrala, ca acel fat frumos, destept, inteligent...etc. este posibil sa nu apara. Asta este , nu apare...nu-i nimic. Probabil ca barbatii timizi sunt in general intimidati de personalitatea mea puternica, de siguranta pe care o abordez. Un lucru este cert, fiecare dintre noi ar trebui sa-si stabileasca un standard dupa care sa isi selecteze partenerii. Eu una stiu foarte bine ce vreau, daca este sa intalnesc in drumurile mele "jumatatea" spirituala este foarte bine, daca nu....asta este. Nu fac din asta un scop in sine. Muncesc, mai am un an si imi iau masterul in drept, imi place sa citesc si chiar sa aprofundez o groaza de domenii, s-ar spune ca evadez in munca, este posibil si acest lucru..... oricum stiu sigur ca undeva in univers jumatatea mea exista si undeva.....candva.....ne vom intalni.....